2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kızlar merhabazemuszemus
saat kaç oldu daha dersimin başına geçemedim,bugün çok miskinim. matematikten yaş problemlerinden 40 soru çözüp konuyu bitiricem.tarihtende osmanlı kültür uygarlığını bir sürü kaynaktan özet çıkarıcam.aslında bu konuya çalışmıştım ama geri dönüp özet çıkarmaya karar verdim.
bu arada dün Açı dershanesine gittim. sadece matemetik derslerine kayıt yaptırmak istedim ama kabul etmediler:olmaz:ordada tanıdık bir hoca var onunla da görüşeceğim,bakalım inşallah olur.

pikocumm cabuk cananın dedgını uyguluyorsun hadı bakayım bak bugun ben de evdeyım ben basladm bıle hadı cnm cabuk basla bakayımm dersne işini de halledesn ınsllh

CANANCIM NASIL GIDIO CALISMAN BEN 10.SAYFAYA KADAR BıTıRDM.YARINKI KONUDAN DEVAM ETCEM ÖĞRENMEYI ETKILYEN FAKTORLERDEN DEVAM EDIYORM ÖPTM SENIopuyorumnanaktan

bende devam edıyorum azar azar elımdekı eskı kıtap bıtınce yenı 2010 olanlar cıksın alıp bırde ordan calısıcam ama yarın falan guvender konu testlerı var ondan alıcam

kızlar ben 40 matematik sorusu 36 türkçe sorusu çözdüm.2 saatte tarihten özet çıkardım.tarih mezunu arkadaşlar yardım lütfen,kafam çorba gibi oldu.
eyalet askerleripi yayınlarında elalet askerlerini şöyle sıralıyor
yaya müsellem
azaplar
garipler
yörükler
sakalar
derbent muhafızlar.
yargı yayınlarında: akıncı,azaplar,derbentçiler,sakalra yardımcı birliktir yazıyor.
başka bir kaynakta,Sakalar kapıkulu ordusunun birimidir yazıyo.
kafam çorba gibi oldu bana yardım edin lütfenkafamçokkarıştı

pıkocum nbr calısabıldınmı
bak ne güzel rastlaştık.pek çalıştığım söylenemez,yani akşama kadar evdeyim ve boşum bunun çok daha iyisini yapabilirim ama yavaş ilerliyorum.şimdide film izliyem biraz pek havamda değilim bugün.
sen naptın,nasıl gidiyo

bak ne güzel rastlaştık.pek çalıştığım söylenemez,yani akşama kadar evdeyim ve boşum bunun çok daha iyisini yapabilirim ama yavaş ilerliyorum.şimdide film izliyem biraz pek havamda değilim bugün.
sen naptın,nasıl gidiyo

ben de egıtımden yenı konuya gectım işte bugunku bıtrmrm gerekne yerı özetledm sonra gecmş konulardan soru çödum gelişimden.sonrda yarınkı konuya basldm özet cıkarıyorm cnm.olsun yavas yavas halletcez cnm

kızlar ıyı gecelr.ben calısmayı bıraktım artık.bugunku konuyu bıtırdm.gecenlerde bıtrdgmm konuyla ilgılı soru çözdm bıde yarınkı konua basldm ozet cıkardım.yarınkı yapmam gereken yerden bıkac sayfam kaldı.

kızlar ben 40 matematik sorusu 36 türkçe sorusu çözdüm.2 saatte tarihten özet çıkardım.tarih mezunu arkadaşlar yardım lütfen,kafam çorba gibi oldu.
eyalet askerleripi yayınlarında elalet askerlerini şöyle sıralıyor
yaya müsellem
azaplar
garipler
yörükler
sakalar
derbent muhafızlar.
yargı yayınlarında: akıncı,azaplar,derbentçiler,sakalra yardımcı birliktir yazıyor.
başka bir kaynakta,Sakalar kapıkulu ordusunun birimidir yazıyo.
kafam çorba gibi oldu bana yardım edin lütfenkafamçokkarıştı
sakalar eyalet askerleri arasında yardımcı birliklerdendir.yani yardımcı birlikler eyalet askerlerinin içindedir canım..

canancım merhaba gırmedn topiğe galıba bılgısayarında sorun var.nasıl alısabıldn demı calısmaya.ben bugunkü calşmama gereken yerı bıtrdm zaten dun aksam baslamıstım bugunku özetlemem gereken yerr.oyuzden erken bitti.ben bı dersneye gıdıp gelcem matematık için etut ayralıcam hafta iiçine.ınsallh aksam karsılasabılırz topıkte.öptm sekerım

merhaba arkadaslar birkaç sorum olacak gruplarla ilgili;bende çalışma grubuna katılmak isterim ama kitaplarımı 30una kadar alıcam;kredi kartımın kesime girmesini bekliyorum;ve dergilerim postalandıgında baslıcam çalışmaya;buraya hergün girme konusunda bi sıkıntı yok çünkü;zaten her akşam işten gelince mutlaka bakıyorum kk'ya..her pazar haftalık çalışma programı bildirme nasıl olacak;örnek var mı bu konuyla ilgili..birde bizim bulundugumuz ilçede sık sık eletrik kesiliyor;hele yagmurlu havalarda bunun sıkıntısını çok yaşıyoruz;bazen bi kaç gün sürebiliyor;bu durumda nasıl bir açıklama yapmamız gerekiyor;gruba katılmayı çok isterim ama durumumu izah etmek istedim..teşekkür ederim şimdiden cavap için

bugün 11 de uyandım.canım hiç çalışmak istememesine rağmen kendimi zorlayıp 2 saat tarihten özet çıkardım ve türkçeden cümlede anlam konusunu bitirdim. test çözdümzemuszemus
şimdi yemek hazırlıycam akşamda geometriden açılara bakayım diyorum,kaç soru çözdüğümü vs. akşam yazarım.
siz de ne var ne yok kızlaryerimseniben

bugün 11 de uyandım.canım hiç çalışmak istememesine rağmen kendimi zorlayıp 2 saat tarihten özet çıkardım ve türkçeden cümlede anlam konusunu bitirdim. test çözdümzemuszemus
şimdi yemek hazırlıycam akşamda geometriden açılara bakayım diyorum,kaç soru çözdüğümü vs. akşam yazarım.
siz de ne var ne yok kızlaryerimseniben

bende 11de kalktım cnm 12 gıbı basldm calısmaya 2bucuk saat falan calıstım bugun bıtrmem gereken yerı özetledm.sonra dısarı cıktım dersneye ugradm bırazonce geldm aksamda yarınkı calısmam gereken yere baslsıcam cananla aynı gıdıyoruz onla plan yaptık ögrenmme psıkoljoınden benım okul varya hafta sonub bıraz ılerleteyım gerı kalmıyım dedm

senın egıtım derdın yok demı cnm

merhaba arkadaslar birkaç sorum olacak gruplarla ilgili;bende çalışma grubuna katılmak isterim ama kitaplarımı 30una kadar alıcam;kredi kartımın kesime girmesini bekliyorum;ve dergilerim postalandıgında baslıcam çalışmaya;buraya hergün girme konusunda bi sıkıntı yok çünkü;zaten her akşam işten gelince mutlaka bakıyorum kk'ya..her pazar haftalık çalışma programı bildirme nasıl olacak;örnek var mı bu konuyla ilgili..birde bizim bulundugumuz ilçede sık sık eletrik kesiliyor;hele yagmurlu havalarda bunun sıkıntısını çok yaşıyoruz;bazen bi kaç gün sürebiliyor;bu durumda nasıl bir açıklama yapmamız gerekiyor;gruba katılmayı çok isterim ama durumumu izah etmek istedim..teşekkür ederim şimdiden cavap için

gulsahcım bu topiğin ilk sayfasına bak pimpirklının yazdgı yazıyı oku.ılk hafta herkes gruptaydı hergun yaptıklarımızı yazıoduk ama bayramdan sonra dagıldı herkes.pimpiirklı sana daha genıs bılgı verecktr

Merhaba kızlaaaaarrr :)) bayaaa uzunca bir aradan sonra geldim yeniden :) Bayram ve işler dolayısıyla rar verdiğim derslerime bomba gibi başlamak istiyorum!! Evet zor oluyor, zor olacak.. Ama az da olsa gayretle bir şeyler yapmak lazım gerek.. Arada tökezlesem de planlarımın %65 ini yaptığımı farkettim ee arttırmak lazım bu yüzdeyi. Bu haftaki planım,

Pazartesi:Köklü sayılar 2 test
Salı : Çarpanlara ayırma konu + test
Çarşamaba : Çarpanlara ayırmaya devam
Perş : Oran ve orantı konu + test
Cuma : Bizim kuzenin kına gecesi :)
Cumartesi : Bizim kuzenin düğünü :)
Pazar : değişiklik gösterecek, konu tam belli değil

Öptüm hepinizi

Back