- Konu Sahibi Pimpirikli
-
canlarım nasıl gıdıyo calısmalar bazılarımızın yıne sesı soluğu cıkmıo.nerelrdeınzz kızlarrrlmaz:
hemencik bugün yaptıklarımdan bahsedeyimmm.gelişim psıklojısı yargı kitabımdan ünte soruları(13 testlik) ve deneme sınavı(6test) toplam 377 soru çözdümm yuppyyyyyzemuszemus
süpersin yaaadelikafaduldentebrik ederim vallavereliniortak
cnm ya matemetikten güvenderin konu anlatımlı kitabına çalışıyorum çok kalın bir kitap,çözümlü testi falan da var.sence iyi mi bu kaynak, ya da senin bize önerebileceğin bir kaynak var mıCADIARZUbir de sınava kadar bu kitabı baştan sona en az 4 kez bitireyim diyorum birde Final Derg.Ders. ince kitabı var onu bitiricem.internettende konu anlatımı dinliyorum.sence 25 net yaparmıyım:uhm:önceki kpss den 15 net yapmıştımaslında bi liste yapılsa kim lisans kim önlisans gibi..unutuyoruz..ben tekrar hatırlatayım mesela dershanede çalışıyorum ve branşım matematik
merhaba arkadaslar bu konuyu yeni gördüm.. benim de motive olmaya ihtiyacım var çalışmaya bi başlasam gerisi gelecek eminim.. şimdilik kaba taslak bi program yaptım.. eğitim bilimlerinden başlicam bu gece... zaten geçen seneden bi çok konuyu biliyorum da tekrar yapip soru çözim diyorum... iyi olmus böyle bi konunun olduğu motive oluruz en azından.. dershaneye de gitmiyorum evde çalışacam başlayabilsem gerisi gelecek de işte....sositososito
kızlar ben kaçtım uyuyim artık.
ya dershaneye gidip gitmeme konusunda kararsız kaldım.gidersem tek matemetikten gidicem.evde çalışıcak olan var mı benim gibi:1rolleyes:
hosgeldın tatlımm bölümun ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?