2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

avatarımı degıstırdım ruh halımı bu daha ıyı yansıttı :roflol:

dishe avatarın mütiş olmuş canım kaydirigubbakcemile3 bende bulacağım kendime böle bitane vallahi...

bugünde programımı aksatmadım çok şükür .. ama neden bilmiyorum hala bir yorgunluk var bende .. erkenden yatacağım ...

bu arada kızlar SELİN1 özellikle canım sen yazarak çalışın.. sorduğun için söylüyorum canım özet çıkarark ilerle .. apazar günü kendine 1 haftalık bir program yap çok sıkışık bir şey olmasın.. ve ona göre ilerlemeye çalış canım ... yazarak not alarak ilerle ve konun tamemen bitince işlediğin konuyla ilgili tüm kaynaklardaki soruları çözmeye çalış.. ben o şekilde çalışıyorum ve gayet memnunu m.. yavaş bir yöntem ama etkili

nesekızlar ben yatayım çok yorgun hissediyorum vallahiş yarın görüşürüz canlarım...

Merhabalar kızlaaar :9
Bu hafta mat.
Rasyonel sayılar
Sıralama
Mutlak değer
Üslü sayılar
demişim ama şuanda sıralama bitti mutlak değer de yarım.. Bakalım yarın bitirebilrsem gururla söylerim artık :) bitiremezsem de cezamızı çekicez heralde hı? Bi de bitirdikten snra özet kısmı var, yarın işe gidicem gerçi ama bakalım akşama bitirmeyi hedefliorum. ay valla forumun çok büyük yaptırımı oluo yahu!! yoksa imkanı yok yani uykumdan feragat edip de çalışıcam bi de gecenin bu saatinde nete gircem!! neyse çok faydalı bir yerdeyim ona eminim.. bu hafta bayaaa yoğun oldu. artık sonraki haftalara daha ayrıntılı programlar yazmayı istiyorum çünkü ayrıntı olmayınca daha kolay salıverio insan kendini. ben bi de tek kaynaktan çalışıorum şuanda.. bakalım yeni kaynaklar gelince nolcak.. Hadi iyi geceler herkeseeeee

Matematikten sonra türkçeden çıkmış sorulardan çözdüm kızım uyuduktan sonra ama artık gözlerim iflas en iyi uyumak.Şu yeni kitaplar çıksa pek mutlu olacağım o zamn motive olacağım sanırım

Cok ŞÜkÜr gelıŞım psıkoljısının tekrarını bıtırebıldım. (gecıkmelı olsa da nıhayet bıttı.)

yarından ıtıbaren de sorulara gecıyorum artık.Öncelıkle yargıdan Ünıte testlerını ÇÖzecegımm.

mrb kızlar allah hepimize zihin açıklığı versinopuyorumnanaktanbende lisans mezunu ve kpss mağduruyum daha önceki sınavlara çalışamadım annemin hastalığı yüzünden(pinpirikli arkadaşım beni iyi anlar anneciğine geçmiş olsun diyorum bitanem allah şifalar versin benimkinede inşlh:Saruboceq:)neyse şükür şimdi iyi ee o iyi olunca benimde keyfim yerinde oluyoŞenizbende evliyim çocuk falan yok zamanım boş boş geçiyor aslında ev işleri dışında.aslında çok geç kaldım başlamaya ama napalım.elimde ihtiyaç yayıncılığın kitapları var sadece kaynak bulmam gerek yeni yeni ve plan yapmam gerek ama nasıl yapayım konusunda hiç fikrim yok.çünkü daha önce hiç planlı çalışmadımsenağlamasadece genel kültür ve genel yetenekten giricem bakalım hayırlısıkaydirigubbakcemile5

merhaba kızlar
bende 2010 sınavına hazırlanıyorum. 2008 deki sınavdan 80 almıştım ama yetmedi. son senemdei pek çalışamamıştım sınava. ama şuan keşke çalışsaymışım diyorum. ama tabi çok yüksek almam gerek benim hedefim 100 e en yakın notu almak. ben dershaneye yazıldım o da 12 kasımda başlayacakmış. kasım başında düğünün var şuan onun hazırlıkları içerisindeyim.düğünü bi atlatayım bende tam gaz çalışacağım. gerçi bir taraftanda master yapıyorum.tez aşamasındayım.
herkese kolay gelsin

kızlar kimse uyanmadı mı daha nerledesınız ben de bugun kü planıma baslıyorum dün 12.30 gıbı gelişim psıkolojısı tekrarını bitirdm bugun de yargıda ünite testlerını çözmeye balıyorum smdi size de iyi calısmalar şekerler öptm hepiniziopuyorumnanaktan

cnm benım ne bu hız ya tebrık ederm senı valla

çok saol.kızlar ben sahurdan sonra 2 saat uyumuyorum.zaten yatsamda uyku tutmuyor:umursamaz:yatakta debelenip durmaktansa kalkıp çalışıyorum.sonra 12 ye kadar uyuyorum.uyuyup uyanınca zihnim çok dinç oluyor herkese tavsiye ederimopuyorumnanaktan

kızlar ben evde daha bir plan yapmadım. ama işyeinde iki arada bir derede netten çalışıyom. video izliyom. hepimize allah ders desr çalışma azmi ve zihin açıklığı versin.

kızlar sahurda kalkıp matemetikten 30 soru çözdüm.35 tarih,16 'da coğrafyada soru çözdüm.şimdide çalışamıyorum, hava kapalı.hiç çalışasım yok ya:çok üzgünüm:neyse biraz internette takılayım dersimin başına geçeyim.
Alah hepimize zihin açıklığı versinopuyorumnanaktan

amin canım allah hepimize çalışma azmi ve zihin acıklği versın.cok takılma nette ınsan saatın gectgını anlaymaıyo.bende
gelişimden ünite testlerini çözuyorum 6 test çözdüm toplam 145 soru.smdı yıne devam edıcem sizlere bi bakayımm dıe grmıstım öpyorum hepınızopuyorumnanaktan

evet şekerim somayın başımıza geleni
sabah anons verdiler sel olabilir diye yıldırımlar düştü internet gitti elektirik gidince tabikide .. kaldım ölece allahtan sel falan olmadı bakalım yarında ama alarmda millet bekliyor ...
planımı uyguluyorum test çözüyorum habire... tekrar yapıyorum ..

sen ne yaptın başakçım ?

canım benım allah yardımcınız olsun kotu bısı olmaz ınsaalh dua edıcem.korkma bısı olmaz zaten siz 7.katta oturuyomuusnz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…