- Konu Sahibi Pimpirikli
kızlar bende geldim aranıza benimde çok çalışmam lazım kızım izin verdiği sürece böyle birbirimizden haberdar olunca daha iyi şeyler yaparım diye umuyorum.[/QUO
Hoşgeldina.s. lisans mezunu musun öyleyse hangi blm?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bende geldim aranıza benimde çok çalışmam lazım kızım izin verdiği sürece böyle birbirimizden haberdar olunca daha iyi şeyler yaparım diye umuyorum.[/QUO
cananncımmm hosgeldnnn
nerdeydn yaaa oldm meraktan
Evet canım lisans mezunuyum iktisat bölümüm son sınavda 80 aldım ama yerleşemedim bir yere bu sefer olsun istiyorum artık nasipse
Evet canım lisans mezunuyum iktisat bölümüm son sınavda 80 aldım ama yerleşemedim bir yere bu sefer olsun istiyorum artık nasipse
İyi puan almışsın aslında, ama napalım hayırlısı olsun, en azından önümüzdeki sene için iyi bi temelin var, seneye rahatlıkla kazanırsın inş, Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın.
başakk canım geldim geldim :))
kusura bakmayın kızlar annemi 6 aydır görmüyordum adanaya geleceğini duyunca ona süpriz yapmak istedim ve bir anda yola çıktım üstümde eşofmanlarlaö:)) aslında daha uzun kalacaktım ama geldim hem dersler hemde sizler vardınız çünkü... orda babamın leptoptan girerim dedim ama malesef adam bozmuş atmış aleti ne yaptıysam ayıltamadım kendine gelmedi bilgisayar o nedenle giremedim ne olur beni affedin ne deseniz haklısınız.. ama anne olunca işte dayanamadım çok özlemiştim inanın bi de annem kanser hastası benim yani hep bişe olacak diye korkuyorum ona o nedenle her fırsatta görüyorum onu...
ŞİMDİ GELELİM SİZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:mymeka::mymeka:
sevgili arkadaşlarım ballarım kaymaklarım ... bune sorumsuzluktur bi söyleyin bakem bana ... iki gün yok oluyorum programı takip eden sayısı ne kadara az.. dağıtmış herkes... ben annemin yanına gittim ama kitaplarımı aldım gece sabahlara kadar programımı aksatmadım ... ne için
1. kendim için çünkü en başatan böle salarsam sonra ne yapacam ben
2. sizler canım arkadaşlarım bana bakarak motive olduğunuzu söledizniz bende sizlere aynı şekilde... çalışmalıyımki sizlerede motive olsun ...
sizz ne yaptınızzzzzzzzzzz !!!!!!!!!!!!!!!!! bu gruptaki diğer kişiler nerde sadece 3-4 kişimiyiz biz!!!!!
vallahi ben size çok kırıldım ( planını uygulayanlar alınmasın )
çünkü geçen hafta diyorduk bunu yapmalıyız çalışacağız şöle böle aradan 1 hafta geçti ne oldu !!!! kendinize sorun KAÇ ARPA BOYU YOL KATETTİM BU BİR HAFTADA aldığınız cevaptan sizler memnunsanız benim diyecek hiç bir şeyim yok !
ama yılmama ben siz yılıp çalışacaksınız başka yolu yok kiminiz kendi için kiminiz ise bebişi için ... başta dedim benden gıcık alsanızda iki elim yakanızda...
aaaaaa olmazki ama ... EMEKSİZ YEMEK OLMAZ gelecek sene bu günler geldiğinde oturup kara kara düşünmeyelim asılın şu derse yenin su tembelliği... zor değil ... sadece başlamak yetecektir bir yerinden ...
bu arada aramıza yeni katılmak isteyen arkadaşlarımız olmuş özelden yazanlarda onlara yarın bilgi vereceğim.. şuan arabadan ineli yarım saat oldu ve çok yorgunum yarın görüşeceğiz tekrardan...
sizi çok özlemişim bu arada kızlar :))) ama özlemiş olamma çalışmadığınız için başınızı şişirmeyeceğim anlamana gelmesin lütfen :))
öptüm sizi iyi geceler....
bende mutlu oldum canım.ilk girdiğimde kpss ye 4. sınıftayken murata başladım.aa canım cok mutlu oldum denızlılı olduguna.henuz karar vermedım.murat karacan bıde cınar kampüsle konustum cınar kampüs baya oğrencı kazndırmıs arkadslarda memnun.benım bolum felsefe gecen sene grdm ama calısmadm hıc 65 aldım bıyandan yuksek lısans yaptım ondan calısamdm bu sene ınsallh 85 alcam
bende mutlu oldum canım.ilk girdiğimde kpss ye 4. sınıftayken murata başladım.
nedense bi türlü ısınamadım.bide eski havası yok diyolar.zaten bir ay anca devam edebildim.bıraktım.geçen sene karacana gittim.hem iş hem dersh yürütemedim.
ama karacanı hiç düşünme derim.çok kötüydü.
yediiklimi öneriyo benim arkadaşlarımda.
ben bide alabilirsem mattan özel ders alayım diom.temelim yok çünkü.
varmı bildiğin iyi bi matçı
evet arkadaşlar genel bir değerlendirme yapalım şimdi ;
aycank : Hafta balşından beri düzenli olarak nerdeyse hergün girdi ve neler çalıştığını bizlere yazdı canım arkadaşım.. Ve ben ilk hafta hiç te fena ilerlemediğini ve bu şekilde devam ettikçe temposununda artık çok iyi bir puan alacağını düşünüyorum
pikolata : Pikocum ben yokken hasta olmuş ama o da topği ve ders çalışmayı elden bırakmamış.. Ilk haftaya göre ve hastalığıda üstüne eklersek ( geçmiş olsun şekerim ) gayet azimli... Beynini ve zamanını bu işe odaklamış şekilde... Arada kaytarmıyorda değil.. Yaptığı planda yetişmeyen yerlerin olmasını ilk haftaki plan yapma hatalarına bağlıyorum ... Bence bu hafta ne kadar zamanda ne yapacağının daha çok bilincinde ve gelevcek haftaki planında buna göre yapacak ... Ilerleyen günlerde onunda sıkı bir tempo ile bu işi mat edeceğine inanıyorum
walker : Azimli cefakar vefakar arkadaşımız:) grubun disiplin ve iyi ilerleyenlerinden... O da zamanını ve beynini kpss için kurmuş durumda .... çok iyi ilerliyor.. Yaptığı planlarda eksik kalınca huzursuz oluyor.. çalışma temposunu oturttu sayılır artık... Bilinçli şekilde devam eder pes etemezse ki bend pes etmeyeceğine inanıyorum çok iyi sonuçlar alacak ...iyiki varsın şekerim ... Banada aim veriyorsun
basak23 : Kpss bilinci tam anlamıyla yerine oturmuş durumda ... Iyi bir takioçi ve kendini çok iyi ayarlıyor duruma.. Planını bitirmesin geceliyor olmadı ertesi gün devam ama atlamıyor savsaklamıyor iyice anlamadan geçmiyor.. Ayrıntılı ve titiz çalışıyor.. Allah bu azminin ve çalışmanın karşılığını verecektir şekerim ben buna canı yürekten inanıyorum
gulşahefe : Canım benimm.. Bitaneciğim.... Gruptaki arkadaşlarım belki bilmiyordur ama ben takip ettim ve bu kpss grubunda onu tanıdım iyice.. Bunca sorunun içinde kpss yi asla boşlamıyor... şuan bir düzen oturtamadı.. Hem bebişi hemde yaşadıkları nedeniyle ama dedim ya kpss onun için hiç bitmedi... Ben onu hep ayakta alkışlıyorum...en kısa zamanda biliyorum ki bomba gibi gelecek ve bu işin üstesinden layıkıyla çıkacak... Her daim yanınayım canım benim ...
Dishe : Azimli ve iyi takipçilerden biri daha... Onunda beyni ve zamanı hemen hemen kpss ile dolmak üzere ... Kendini tanıyor ve bilinçli ... Bezan o da kaytarıyor ama hiç pes etmiyor ve hergün bir damlada olsa devam çalışmaya ki damlaya damlaya gölünü oluşturuyor canım arkadaşım... Bu takip ve planları sayesinde en iyi yere geleceğine inanıyorum onunda ... Durmak yok yola devam :))))
ayselgitbaşımdan : Canım arkadaşımda kpss bilincini bu hafta oturttu bence ... Arada kaytarmıyor değil ... Ama kaytardığında bile ertesi gün toparlıyor.. Bence biraz daha asılacak ilerleyen günlerde ve o da çok iyi sonuçlar alacak
ozge_murat : Bu haftanın sel maduru arkadaşım :)) öncelikle kendine geçmiş olsun diyorum ve ardından da tebrik ediyorum sel oldu evdeyim ve daha iyi çalışırım diyor :))) şekildende anlaşılacağı gibi kpss azmini ve bilincini yerleştirmiş bünyesine... Sormuş memnunmusun benden diye.. Evet memnunum ama hissediyorum çalıştıklarını sadece ve yanıldığımıda düşünmüyorum.. Ondan sadece biraz daha paylaşımda bulunup grubu daha iyi takip etmesini sitiyorum.. Bence başaracak en iyi şekilde hemde ... :)))
selin1 : Bir görünüp bir kaybolan canım arkadaşım neler çalıştığını bizlerle paylaşmıyor nedense... Onu takip etmekte zorlanıyorum ... Bu hafta belkide onun için deneme oldu ve nanıyorum ki gelecek hafta daha azimli ve kararlı olarak grubata ses getirecek.. Beni yanıltmazsın demi selincim ... Bu hafta bira düşüştesin ama gelecek hafta daha iyi olacak buna inanıyorum ....
Simgolos : çalışma planını göremedim arkadaşımın .. Ben belkide gözden kaçırdım.. Bence o da gelecek hafta tamamen bir çalışma bilinci oluştrup grupta olması gereken yeri alacak
birgece : Canım arkadaşımında bu hafta neler çalıştığını neler yaptığını göremedim... Bence bu hafta sonunda cumartesi bir oturup düşünmeli.. Gelecek hafta neler yapmalıyım ve nereleri çalışmalıyım.. Sonrada bilerle planını paylaşmalı ve takip etmeli... Onunda gelecek hafta çok iyi şeylşer yapacağına inanıyorum ben .. çünkü ders çalışmak gerektiğinin o da bilincinde
gülsu : Planını bizlerle paylaşmayan arkadaşımı tühh geç kaldım nidaları arasında duyuyorum aa:)) geç değil gulsucum önümzüdeki hafta eminim çok iyi olacak zarardan dön sen yeterki bak herşey nasılda yoluna giriyor.. Daha çok payalaşım daha çok takip :)
gruptaki diğer arkadaşlarım nerdeler bilemeyeceğim... önümüzdeki haftada paylaşımları olmaz ve takip etmezlerse onlara diyecek birşeyim kalmıyor zaten... Yaklaşık 1 aydır burdayız kendimiz hazırladık başlayalım dedik ama sadece bir avuç kişi kaldık.. Grupta bayramdan sonra başlayacak arkadaşlarım hariç diğer kişiler lütfen saes verin ve sizlerde başlayın.. Bizler yol alırken sizlerin olduğunuz yerde saymanız bizi sadece üzüer...umarım haftaya hepiniz burda olursunuz...
Aramıza katılmak isteyen arkadaşlarım :
öncelikle hepinize mrb diyorum... Hoşgeldiniz ...kiminiz birgün çalışıp birgün çalışmamaktan kiminiz plansız kafasına göre çalışmaktan, kiminiz henüz ders çalışmaya başlamamktan kiminizde hangi kaynaktan çalışacağını bilememekten şikayetçi...
Sizlere tavsiyem bunları bir kenara bıraın ve başlayın....
Ilk sayfamızda yazan kurallarımızı ve nasıl ilerlediğimizi bir okuyun isterseniz ve gruba girmek isteyip istemediğinizi bildirin... Ekleyeyim isimleriniz :)
merwecik_20 ( msjımı almışsındır bekliyorum şekerim)
seide ( kafana göre ders ders takılmak yok :) birlikte halledeceği çalışmadığın günler biz seni dürteriz )
melek elif ( kaynağın ve planın hazır melekcim sanırsam ve bizlerlede paylaşıp düzeni oturtmalıyız )
meldafsar ( bigün çalışıp bi gün durma hergün bzimle çalış düzenli )
difa1975 (kaynakları bu topiği inceleyeyeceğince göreceksin az çok bir fikrin olacak kitaplar hakkında )
ebruli1979 ( zamanı gelmiş çalışmaya başlamalısın )
gulce2008 ( sakın geç kalma erken gel )
psiqo ( gel bacım sende aramıza )
ite böle canlarım bu haftayı deneme haftası olarak nitelendiriyorum kendi adıma yokdsa zaten çok üzülürüm sonuçtan... Kimimiz aldı başını gitti kimimiz olduğu yerde saydı... Kimimizde ufak ufak ama kararlı yola devam etti... Ben inanıyorum ki gelecek hafta bizler elele verip tam bir grup olacağız ve halledeceğiz bu işleri ....
hoşgeldin aramızaopuyorumnanaktan ben yeni uyandım, çünkü sahurdan sonra uyumadım 9 a kadar çalıştım:dance:şimdi gene devam edicem.planımıda aşmış olucam inşallah bu gidişlezemuszemusbaşakk canım geldim geldim :))
kusura bakmayın kızlar annemi 6 aydır görmüyordum adanaya geleceğini duyunca ona süpriz yapmak istedim ve bir anda yola çıktım üstümde eşofmanlarlaö:)) aslında daha uzun kalacaktım ama geldim hem dersler hemde sizler vardınız çünkü... orda babamın leptoptan girerim dedim ama malesef adam bozmuş atmış aleti ne yaptıysam ayıltamadım kendine gelmedi bilgisayar o nedenle giremedim ne olur beni affedin ne deseniz haklısınız.. ama anne olunca işte dayanamadım çok özlemiştim inanın bi de annem kanser hastası benim yani hep bişe olacak diye korkuyorum ona o nedenle her fırsatta görüyorum onu...
ŞİMDİ GELELİM SİZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:mymeka::mymeka:
sevgili arkadaşlarım ballarım kaymaklarım ... bune sorumsuzluktur bi söyleyin bakem bana ... iki gün yok oluyorum programı takip eden sayısı ne kadara az.. dağıtmış herkes... ben annemin yanına gittim ama kitaplarımı aldım gece sabahlara kadar programımı aksatmadım ... ne için
1. kendim için çünkü en başatan böle salarsam sonra ne yapacam ben
2. sizler canım arkadaşlarım bana bakarak motive olduğunuzu söledizniz bende sizlere aynı şekilde... çalışmalıyımki sizlerede motive olsun ...
sizz ne yaptınızzzzzzzzzzz !!!!!!!!!!!!!!!!! bu gruptaki diğer kişiler nerde sadece 3-4 kişimiyiz biz!!!!!
vallahi ben size çok kırıldım ( planını uygulayanlar alınmasın )
çünkü geçen hafta diyorduk bunu yapmalıyız çalışacağız şöle böle aradan 1 hafta geçti ne oldu !!!! kendinize sorun KAÇ ARPA BOYU YOL KATETTİM BU BİR HAFTADA aldığınız cevaptan sizler memnunsanız benim diyecek hiç bir şeyim yok !
ama yılmama ben siz yılıp çalışacaksınız başka yolu yok kiminiz kendi için kiminiz ise bebişi için ... başta dedim benden gıcık alsanızda iki elim yakanızda...
aaaaaa olmazki ama ... EMEKSİZ YEMEK OLMAZ gelecek sene bu günler geldiğinde oturup kara kara düşünmeyelim asılın şu derse yenin su tembelliği... zor değil ... sadece başlamak yetecektir bir yerinden ...
bu arada aramıza yeni katılmak isteyen arkadaşlarımız olmuş özelden yazanlarda onlara yarın bilgi vereceğim.. şuan arabadan ineli yarım saat oldu ve çok yorgunum yarın görüşeceğiz tekrardan...
sizi çok özlemişim bu arada kızlar :))) ama özlemiş olamma çalışmadığınız için başınızı şişirmeyeceğim anlamana gelmesin lütfen :))
öptüm sizi iyi geceler....
bugun tum gun yargı data olmazsa da ıhtıyacın yenı basım kıtaplarını aradım yokk..lmaz:
gelıcek hafta dedıler:kedi:
evet arkadaşlar genel bir değerlendirme yapalım şimdi ;
Aycank : hafta balşından beri düzenli olarak nerdeyse hergün girdi ve neler çalıştığını bizlere yazdı canım arkadaşım.. ve ben ilk hafta hiç te fena ilerlemediğini ve bu şekilde devam ettikçe temposununda artık çok iyi bir puan alacağını düşünüyorum
pikolata : pikocum ben yokken hasta olmuş ama o da topği ve ders çalışmayı elden bırakmamış.. ilk haftaya göre ve hastalığıda üstüne eklersek ( geçmiş olsun şekerim ) gayet azimli... beynini ve zamanını bu işe odaklamış şekilde... arada kaytarmıyorda değil.. yaptığı planda yetişmeyen yerlerin olmasını ilk haftaki plan yapma hatalarına bağlıyorum ... bence bu hafta ne kadar zamanda ne yapacağının daha çok bilincinde ve gelevcek haftaki planında buna göre yapacak ... ilerleyen günlerde onunda sıkı bir tempo ile bu işi mat edeceğine inanıyorum
walker : azimli cefakar vefakar arkadaşımız:) grubun disiplin ve iyi ilerleyenlerinden... o da zamanını ve beynini kpss için kurmuş durumda .... çok iyi ilerliyor.. yaptığı planlarda eksik kalınca huzursuz oluyor.. çalışma temposunu oturttu sayılır artık... bilinçli şekilde devam eder pes etemezse ki bend pes etmeyeceğine inanıyorum çok iyi sonuçlar alacak ...iyiki varsın şekerim ... banada aim veriyorsun
basak23 : kpss bilinci tam anlamıyla yerine oturmuş durumda ... iyi bir takioçi ve kendini çok iyi ayarlıyor duruma.. planını bitirmesin geceliyor olmadı ertesi gün devam ama atlamıyor savsaklamıyor iyice anlamadan geçmiyor.. ayrıntılı ve titiz çalışıyor.. Allah bu azminin ve çalışmanın karşılığını verecektir şekerim ben buna canı yürekten inanıyorum
gulşahEfe : canım benimm.. bitaneciğim.... gruptaki arkadaşlarım belki bilmiyordur ama ben takip ettim ve bu kpss grubunda onu tanıdım iyice.. bunca sorunun içinde kpss yi asla boşlamıyor... şuan bir düzen oturtamadı.. hem bebişi hemde yaşadıkları nedeniyle ama dedim ya kpss onun için hiç bitmedi... ben onu hep ayakta alkışlıyorum...en kısa zamanda biliyorum ki bomba gibi gelecek ve bu işin üstesinden layıkıyla çıkacak... her daim yanınayım canım benim ...
Dishe : azimli ve iyi takipçilerden biri daha... onunda beyni ve zamanı hemen hemen kpss ile dolmak üzere ... kendini tanıyor ve bilinçli ... bezan o da kaytarıyor ama hiç pes etmiyor ve hergün bir damlada olsa devam çalışmaya ki damlaya damlaya gölünü oluşturuyor canım arkadaşım... bu takip ve planları sayesinde en iyi yere geleceğine inanıyorum onunda ... durmak yok yola devam :))))
ayselgitbaşımdan : canım arkadaşımda kpss bilincini bu hafta oturttu bence ... arada kaytarmıyor değil ... ama kaytardığında bile ertesi gün toparlıyor.. bence biraz daha asılacak ilerleyen günlerde ve o da çok iyi sonuçlar alacak
ozge_murat : bu haftanın sel maduru arkadaşım :)) öncelikle kendine geçmiş olsun diyorum ve ardından da tebrik ediyorum sel oldu evdeyim ve daha iyi çalışırım diyor :))) şekildende anlaşılacağı gibi kpss azmini ve bilincini yerleştirmiş bünyesine... sormuş memnunmusun benden diye.. evet memnunum ama hissediyorum çalıştıklarını sadece ve yanıldığımıda düşünmüyorum.. ondan sadece biraz daha paylaşımda bulunup grubu daha iyi takip etmesini sitiyorum.. bence başaracak en iyi şekilde hemde ... :)))
SELİN1 : bir görünüp bir kaybolan canım arkadaşım neler çalıştığını bizlerle paylaşmıyor nedense... onu takip etmekte zorlanıyorum ... bu hafta belkide onun için deneme oldu ve nanıyorum ki gelecek hafta daha azimli ve kararlı olarak grubata ses getirecek.. beni yanıltmazsın demi selincim ... bu hafta bira düşüştesin ama gelecek hafta daha iyi olacak buna inanıyorum ....
simgolos : çalışma planını göremedim arkadaşımın .. ben belkide gözden kaçırdım.. bence o da gelecek hafta tamamen bir çalışma bilinci oluştrup grupta olması gereken yeri alacak
birgece : canım arkadaşımında bu hafta neler çalıştığını neler yaptığını göremedim... bence bu hafta sonunda cumartesi bir oturup düşünmeli.. gelecek hafta neler yapmalıyım ve nereleri çalışmalıyım.. sonrada bilerle planını paylaşmalı ve takip etmeli... onunda gelecek hafta çok iyi şeylşer yapacağına inanıyorum ben .. çünkü ders çalışmak gerektiğinin o da bilincinde
gülsu : planını bizlerle paylaşmayan arkadaşımı tühh geç kaldım nidaları arasında duyuyorum aa:)) geç değil gulsucum önümzüdeki hafta eminim çok iyi olacak zarardan dön sen yeterki bak herşey nasılda yoluna giriyor.. daha çok payalaşım daha çok takip :)
gruptaki diğer arkadaşlarım nerdeler bilemeyeceğim... önümüzdeki haftada paylaşımları olmaz ve takip etmezlerse onlara diyecek birşeyim kalmıyor zaten... yaklaşık 1 aydır burdayız kendimiz hazırladık başlayalım dedik ama sadece bir avuç kişi kaldık.. grupta bayramdan sonra başlayacak arkadaşlarım hariç diğer kişiler lütfen saes verin ve sizlerde başlayın.. bizler yol alırken sizlerin olduğunuz yerde saymanız bizi sadece üzüer...umarım haftaya hepiniz burda olursunuz...
ARAMIZA KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIM :
öncelikle hepinize mrb diyorum... hoşgeldiniz ...kiminiz birgün çalışıp birgün çalışmamaktan kiminiz plansız kafasına göre çalışmaktan, kiminiz henüz ders çalışmaya başlamamktan kiminizde hangi kaynaktan çalışacağını bilememekten şikayetçi...
sizlere tavsiyem bunları bir kenara bıraın ve başlayın....
ilk sayfamızda yazan kurallarımızı ve nasıl ilerlediğimizi bir okuyun isterseniz ve gruba girmek isteyip istemediğinizi bildirin... ekleyeyim isimleriniz :)
merwecik_20 ( msjımı almışsındır bekliyorum şekerim)
seide ( kafana göre ders ders takılmak yok :) birlikte halledeceği çalışmadığın günler biz seni dürteriz )
melek elif ( kaynağın ve planın hazır melekcim sanırsam ve bizlerlede paylaşıp düzeni oturtmalıyız )
meldafsar ( bigün çalışıp bi gün durma hergün bzimle çalış düzenli )
difa1975 (kaynakları bu topiği inceleyeyeceğince göreceksin az çok bir fikrin olacak kitaplar hakkında )
ebruli1979 ( zamanı gelmiş çalışmaya başlamalısın )
gulce2008 ( sakın geç kalma erken gel )
psiqo ( gel bacım sende aramıza )
ite böle canlarım bu haftayı deneme haftası olarak nitelendiriyorum kendi adıma yokdsa zaten çok üzülürüm sonuçtan... kimimiz aldı başını gitti kimimiz olduğu yerde saydı... kimimizde ufak ufak ama kararlı yola devam etti... ben inanıyorum ki gelecek hafta bizler elele verip tam bir grup olacağız ve halledeceğiz bu işleri ....[/QUO
canım beni de yaz o zaman.saol ilgilendiğin için ayrıca.sen beni teşvik etmesen ben size bakıp bakıp çıkıyodum.kursa yazıldım ben hafta sonu olacak.şimdi bayram için gitcez annemlere pek çalışamam orda ama bayramdan sonra 25 eylül de başlayım canım.ilgin ve alakan için teşekkürlervereliniortak