2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

pimpirikli bizim pozitif enerji kaynağımız,ilhan ver hadi bize hadi kızlar nettende çalışabiliyoruz.

slm arkadaşlar.bende 2008 kpss resim öğretmenliği mezunuyum.bu sene 2. girişmdi.
2 senedir hiç hazırlanmadım.oyüzden aldığım puan hiç iyi değildi.
bu sene kararlıyım oturup adam akıllı çalışmak istiyorum.almam gereken puan 75.
ama şuan sıfır bilgi gibi bişey benim durumum.olurmu bilmiyorum.
ücretli öğretmenliğe başvurdum.onun sonuçlanmasını bekliyorum.
o belli olsun yolumu çizicem bende.
sizi takip ediyorum.tam bi yoluna koyayım aranıza katılıcam.
allah hepimize yardım etsin

canım hosgeldın aramıza benm de 85 almam lazım umudumuzu kaybetmıyelım.ben de basvurdm ucretlıye sonucalrını beklıyorm eger olursa hafta sonu da kursa gtcem ınsallh ıkısını yurutelbılırm hadı sen de bı an once aramıza katıl programını yap bu forumun ılk sayfasını oku once pimpirklının yazdgı seyı okk

kızlar acaba ticeret meslek lısesı mezunuyum kazanma sansım cok mu dusuk 62 almıstım calısmadan calısarak ne kadar olur bılemıyorum 90 almak lazımmıs basarabılırmıyımb bılmıyorum kursa gıdemeyecegım ama gıdenler buraya paylasımda bulunsa notlar tuyolar falan ne ıyı olur

basak hangi kursa yazılcan.bende denizliliyim.senin brabşın ne?
kaçıncı kez gircen

aa canım cok mutlu oldum denızlılı olduguna.henuz karar vermedım.murat karacan bıde cınar kampüsle konustum cınar kampüs baya oğrencı kazndırmıs arkadslarda memnun.benım bolum felsefe gecen sene grdm ama calısmadm hıc 65 aldım bıyandan yuksek lısans yaptım ondan calısamdm bu sene ınsallh 85 alcam

selam kızlar..zemuszemus
nasıl gıdıyor calısmalar?
Denızlılı arkadaslara Yediiklim Dershanesını onerırım esım Denızlılı benım de..
ve kuzenı onlısans muhasebe mezunu bu yıl Izmır Saglık Bakanlıgına atandı o da Denızlı de dershaneye gıtmıstı..
tum gun 2010 basımı kpss kıtabı aradım ama malesef hıcbır yerde yok hepsı bu haftadan ıtıbaren gelecegını soyledıler..:bbo:
bu arada Manısa da yasıyorum bende esımın tayını nedenıyle 2 aydır buradayız..evımızın yakınında Hedef Dershanesı var onlarla gorustum bugun..
onlısansların kursunun kasım ayında baslıycanı ve sınava kadar surecegını soyledıler fıyat ıse hafta sonu 1000 ytl hafta ıcı 900 ytl..benım 3 yasında bır kızım var eger esımın calısma saatlerını ayarlayabılırsek hafta sonu aksamları yada hafta ıcı aksamları gıtmeyı dusunuyorum..
ve sımdı de gunluk planımın basına gecıyorum..:lepi:
operım herkezı..opuyorumnanaktan

selam kızlar..zemuszemus
nasıl gıdıyor calısmalar?
Denızlılı arkadaslara Yediiklim Dershanesını onerırım esım Denızlılı benım de..
ve kuzenı onlısans muhasebe mezunu bu yıl Izmır Saglık Bakanlıgına atandı o da Denızlı de dershaneye gıtmıstı..
tum gun 2010 basımı kpss kıtabı aradım ama malesef hıcbır yerde yok hepsı bu haftadan ıtıbaren gelecegını soyledıler..:bbo:
bu arada Manısa da yasıyorum bende esımın tayını nedenıyle 2 aydır buradayız..evımızın yakınında Hedef Dershanesı var onlarla gorustum bugun..
onlısansların kursunun kasım ayında baslıycanı ve sınava kadar surecegını soyledıler fıyat ıse hafta sonu 1000 ytl hafta ıcı 900 ytl..benım 3 yasında bır kızım var eger esımın calısma saatlerını ayarlayabılırsek hafta sonu aksamları yada hafta ıcı aksamları gıtmeyı dusunuyorum..
ve sımdı de gunluk planımın basına gecıyorum..:lepi:
operım herkezı..opuyorumnanaktan

canım 2009 varsa ordan calış aynı seyler zaten dedı kıtapcılar ben almayı düşünmuyorm henuz.dersane önerin için saol cnm bı yedııklımle gorusmedm bıde orasıyla goruscem.murat acıköğretımle karacan baya fazla soledıler fıyatı 1800 1600 dedıler. ben de calıscam bırazdan canım sana da kolay gelsn

canım 2009 varsa ordan calış aynı seyler zaten dedı kıtapcılar ben almayı düşünmuyorm henuz.dersane önerin için saol cnm bı yedııklımle gorusmedm bıde orasıyla goruscem.murat acıköğretımle karacan baya fazla soledıler fıyatı 1800 1600 dedıler. ben de calıscam bırazdan canım sana da kolay gelsn

sagol canım..
Yedııklım Turkıye genelınde subelerı olan bır dershane zaten gıdenlerın cok buyuk bır kısmı memnun malesef burda yok..:gitme:
benım gorustugum dershane de bu erken kayıt fıyatlarımız bayramdan sonra fıyatlar artıcak dedı zaten.akannehir.

sagol canım..
Yedııklım Turkıye genelınde subelerı olan bır dershane zaten gıdenlerın cok buyuk bır kısmı memnun malesef burda yok..:gitme:
benım gorustugum dershane de bu erken kayıt fıyatlarımız bayramdan sonra fıyatlar artıcak dedı zaten.akannehir.
[/COLO

anladm cnm bıde orasıyla goruseyım sen nerelısın cnm artık kımse düzenlı grmıo en onemlısı pimpirıklı kayboldu

merhaba bayanlar bu topigi daha yeni farkkettim.Topigi acan arkadas iyi dusunmus.Bende resim öğetmenliği mezunuyum 9sene oldu hala tanamadım.edirneliyim ama suan kocaelinde yasıyorum.Son sınavdan 67 aldım ama taban puan 70 olunca basvuramadım.benim gibi uzun sure atanamyan arkadaslar varmı?daha henuz calısmaya baslamadım.genelde yargıdan calısyordum ama ihtiyacında iyi oldugunu duydum.Bu arada dsamrtı olanlar ztv diye bir kanal var orda kpss icin dersler verliyor haberiniz olsun.

sagol canım..
[/COLO

anladm cnm bıde orasıyla goruseyım sen nerelısın cnm artık kımse düzenlı grmıo en onemlısı pimpirıklı kayboldu

ben Aydınlıyım canım..sen?
Pımpırıklının emınım onemlı bır sebebı vardır net baglantısı yoktur belkı belkı de mısafırleri vardır yoksa ıhmal etmezdı bence de..:umursamaz:
mutlaka gelıp bıldırıcektır.:kedi:.

ben Aydınlıyım canım..sen?
Pımpırıklının emınım onemlı bır sebebı vardır net baglantısı yoktur belkı belkı de mısafırleri vardır yoksa ıhmal etmezdı bence de..:umursamaz:
mutlaka gelıp bıldırıcektır.:kedi:.

ben denızlılıyım cnm ben de gecen de aydındaydm arkadsım orda oturuo da manısa da arkadım var tukce öğretmnlıği yapıo

başakcım valla moralimi çooook bozdu bu eşitsizlikler!!.. Bakalım işte olduum için bakamadım hiiiççç akşama bakabilirsem azıcık bakıcam... Buarada pimpirikli yok diye salmayalım kızlar!!

HADı CANLANIN ÖNÜMÜZDE KAZANMAMIZ GEREKN BıR SINAV VAR!! VE BU SINAVI KAZANMAK ZO-RUN-DA-YIZ... EĞER GELECEKTE SEFASINI SÜRECEKSEK BUGÜN CEFASINI ÇEKMEK ZORUNDAYIZ... Öptüm kızlar

başakcım valla moralimi çooook bozdu bu eşitsizlikler!!.. Bakalım işte olduum için bakamadım hiiiççç akşama bakabilirsem azıcık bakıcam... Buarada pimpirikli yok diye salmayalım kızlar!!

HADİ CANLANIN ÖNÜMÜZDE KAZANMAMIZ GEREKN BİR SINAV VAR!! VE BU SINAVI KAZANMAK ZO-RUN-DA-YIZ... EĞER GELECEKTE SEFASINI SÜRECEKSEK BUGÜN CEFASINI ÇEKMEK ZORUNDAYIZ... Öptüm kızlar[/

canım ebnım aynene sana katılıyorum eger yapamıyosan uzeerınde cok durma estsızklerın sonra öğrenır tekrara calısırsın bence pimpirklı yok dıe boslayan cok fazlaa kızlarrrrrrrrrr KENDINIZE GELINNNN

Back