- 22 Ağustos 2007
- 170
- 13
- 643
- 42
- Konu Sahibi Pimpirikli
pimpirikli bizim pozitif enerji kaynağımız,ilhan ver hadi bize hadi kızlar nettende çalışabiliyoruz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm arkadaşlar.bende 2008 kpss resim öğretmenliği mezunuyum.bu sene 2. girişmdi.
2 senedir hiç hazırlanmadım.oyüzden aldığım puan hiç iyi değildi.
bu sene kararlıyım oturup adam akıllı çalışmak istiyorum.almam gereken puan 75.
ama şuan sıfır bilgi gibi bişey benim durumum.olurmu bilmiyorum.
ücretli öğretmenliğe başvurdum.onun sonuçlanmasını bekliyorum.
o belli olsun yolumu çizicem bende.
sizi takip ediyorum.tam bi yoluna koyayım aranıza katılıcam.
allah hepimize yardım etsin
basak hangi kursa yazılcan.bende denizliliyim.senin brabşın ne?
kaçıncı kez gircen
selam kızlar..zemuszemus
nasıl gıdıyor calısmalar?
Denızlılı arkadaslara Yediiklim Dershanesını onerırım esım Denızlılı benım de..
ve kuzenı onlısans muhasebe mezunu bu yıl Izmır Saglık Bakanlıgına atandı o da Denızlı de dershaneye gıtmıstı..
tum gun 2010 basımı kpss kıtabı aradım ama malesef hıcbır yerde yok hepsı bu haftadan ıtıbaren gelecegını soyledıler..:bbo:
bu arada Manısa da yasıyorum bende esımın tayını nedenıyle 2 aydır buradayız..evımızın yakınında Hedef Dershanesı var onlarla gorustum bugun..
onlısansların kursunun kasım ayında baslıycanı ve sınava kadar surecegını soyledıler fıyat ıse hafta sonu 1000 ytl hafta ıcı 900 ytl..benım 3 yasında bır kızım var eger esımın calısma saatlerını ayarlayabılırsek hafta sonu aksamları yada hafta ıcı aksamları gıtmeyı dusunuyorum..
ve sımdı de gunluk planımın basına gecıyorum..:lepi:
operım herkezı..opuyorumnanaktan
canım 2009 varsa ordan calış aynı seyler zaten dedı kıtapcılar ben almayı düşünmuyorm henuz.dersane önerin için saol cnm bı yedııklımle gorusmedm bıde orasıyla goruscem.murat acıköğretımle karacan baya fazla soledıler fıyatı 1800 1600 dedıler. ben de calıscam bırazdan canım sana da kolay gelsn
sagol canım..
Yedııklım Turkıye genelınde subelerı olan bır dershane zaten gıdenlerın cok buyuk bır kısmı memnun malesef burda yok..:gitme:
benım gorustugum dershane de bu erken kayıt fıyatlarımız bayramdan sonra fıyatlar artıcak dedı zaten.akannehir.[/COLO
anladm cnm bıde orasıyla goruseyım sen nerelısın cnm artık kımse düzenlı grmıo en onemlısı pimpirıklı kayboldu
sagol canım..
Yedııklım Turkıye genelınde subelerı olan bır dershane zaten gıdenlerın cok buyuk bır kısmı memnun malesef burda yok..:gitme:
benım gorustugum dershane de bu erken kayıt fıyatlarımız bayramdan sonra fıyatlar artıcak dedı zaten.akannehir.[/COLO
anladm cnm bıde orasıyla goruseyım sen nerelısın cnm artık kımse düzenlı grmıo en onemlısı pimpirıklı kayboldu
ben Aydınlıyım canım..sen?
Pımpırıklının emınım onemlı bır sebebı vardır net baglantısı yoktur belkı belkı de mısafırleri vardır yoksa ıhmal etmezdı bence de..:umursamaz:
mutlaka gelıp bıldırıcektır.:kedi:.
ben Aydınlıyım canım..sen?
Pımpırıklının emınım onemlı bır sebebı vardır net baglantısı yoktur belkı belkı de mısafırleri vardır yoksa ıhmal etmezdı bence de..:umursamaz:
mutlaka gelıp bıldırıcektır.:kedi:.
ben denızlılıyım cnm ben de gecen de aydındaydm arkadsım orda oturuo da manısa da arkadım var tukce öğretmnlıği yapıo
başakcım valla moralimi çooook bozdu bu eşitsizlikler!!.. Bakalım işte olduum için bakamadım hiiiççç akşama bakabilirsem azıcık bakıcam... Buarada pimpirikli yok diye salmayalım kızlar!!
HADİ CANLANIN ÖNÜMÜZDE KAZANMAMIZ GEREKN BİR SINAV VAR!! VE BU SINAVI KAZANMAK ZO-RUN-DA-YIZ... EĞER GELECEKTE SEFASINI SÜRECEKSEK BUGÜN CEFASINI ÇEKMEK ZORUNDAYIZ... Öptüm kızlar[/
canım ebnım aynene sana katılıyorum eger yapamıyosan uzeerınde cok durma estsızklerın sonra öğrenır tekrara calısırsın bence pimpirklı yok dıe boslayan cok fazlaa kızlarrrrrrrrrr KENDINIZE GELINNNN
Ben şimdi çıkıyorum aşk-ı memnu başlıycaksırnaşık şey