- 16 Mart 2007
- 3.085
- 503
- 688
- 40
- Konu Sahibi Pimpirikli
gecmıs olsun cnm
çok saol cnmopuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gecmıs olsun cnm
yaaa evet eşitsizlikler benimde moralimi bozdu ne güzel moralim düzelmişti ama o konu beni mahvetti ben de atladım:umursamaz:en son bakıcam. mutlak değeride atladım çarpanlara ayırmayıda mı atlasam düşünüyorum, yakında atlaya atlaya konu bitiremiycem:roflol:başakcım valla moralimi çooook bozdu bu eşitsizlikler!!.. Bakalım işte olduum için bakamadım hiiiççç akşama bakabilirsem azıcık bakıcam... Buarada pimpirikli yok diye salmayalım kızlar!!
HADİ CANLANIN ÖNÜMÜZDE KAZANMAMIZ GEREKN BİR SINAV VAR!! VE BU SINAVI KAZANMAK ZO-RUN-DA-YIZ... EĞER GELECEKTE SEFASINI SÜRECEKSEK BUGÜN CEFASINI ÇEKMEK ZORUNDAYIZ... Öptüm kızlar
gulsahcım naılsın calısmalar nasıl gıdıo canan grmedı bende merak ettım
kızlar hemen gururla bugün yaptıklarımı yazayım.
64 türkçe'den
26 coğrafya'dan
30 matematikten soru çözdüm.
aslında az ama halim yok valla, bir de matemetikten oran orantıya geçtim çarpanlara ayırma sinirimi bozdu. :umursamazran orantıyı bitirip ona dönüş yapcam gene.
size kolay gelsin kızlarkaydirigubbakcemile5 sırf yorum yazayım diye girsim nete.
hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan iyi geceler
bende sırf bu yuzden tarıhı sona bırakıyorum bılgıler taze kalsın dıe..oncesınde kolayca ustsınden gelebılıcek olduklarıma bakıyorum zoru sona bıraktım yanıyerimseniben
gelelım haftalık plana..
Pzrts - Türkçe (sozcukte anlamdan Paragrafa kadar olan bolum)
---------------------------------------------------------------------------------------------
Salı - Türkçe (paragraftan baslayıp türkce bolum sonuna kadar)
---------------------------------------------------------------------------------------------
Crşb - Türkçe (deneme sınavları soru cozumu ve son yılların kpss Türkce soruları)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Prşm- Matematik (sayılardan bir bilinmeyenli denklemlere kadar olan bolum)
Cuma-Matematik (rasyonel sayılar ve uslu sayılar)
Cmrts-Matematik (mutlak deger oran orantı ve problemler)
Pazar-Matematik (geometri açılar)
yargının gk gy sini sordum kitapçılara hiç birinde yok bende güvender ve karacanın var şimdilik onlarla idare ediyorum ama en kısa zamanda onuda alıcam hepsinden not çıkarmam lazım,bu arada CANAAAAANNNNN nerdesin çok merak ettim seni canııımmm
slm.başakcım dün görmedim canım,benim çalışmalar henüz pek gidemiyor malesef ailevi bazı sorunlarım var ama en kısa zamanda toparlamak istiyorum Allah ın izniyle,sen nasılsın nasıl gidiyor çalışmaların
ben denızlılıyım cnm ben de gecen de aydındaydm arkadsım orda oturuo da manısa da arkadım var tukce öğretmnlıği yapıo
yaa..zemuszemus
yolun duserse bu taraflara beklerım tanısmak ısterım.opuyorumnanaktan.
yaa..zemuszemus
yolun duserse bu taraflara beklerım tanısmak ısterım.opuyorumnanaktan.
insaalh cnm ben de senı denızlıye beklerım
bende aynen canım aradım her yeri okullar açılınca gelecek filan diyolar kimse bişey bilmiyo illet oldum resmenbugun tum gun yargı data olmazsa da ıhtıyacın yenı basım kıtaplarını aradım yokk..lmaz:
gelıcek hafta dedıler:kedi:
insalah en kısa zamanda sorunlarını halledrsın cnm benım gıdıo ama yavas 2gundur dısardaydım gun boyu calısmadm aksmda askı memnuyu izledm daha yenı geccem basına
insaalh cnm ben de senı denızlıye beklerım
esımın tum akrabaları orda yasıyor zaten az cok bılıyorum Denızlıyı..
ınsallah tanısmak nasıp olur bırgun.:1hug:.
bende aynen canım aradım her yeri okullar açılınca gelecek filan diyolar kimse bişey bilmiyo illet oldum resmen
kolay gelsin başakçım,sağol iyi dileklerin içinde aşkı memnuyu bende hiç kaçaırmıyorum bide benim bebiş var anca onu uyutunca,zor valla ama mecbur işte