2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

yaaa evet eşitsizlikler benimde moralimi bozdu ne güzel moralim düzelmişti ama o konu beni mahvetti ben de atladım:umursamaz:en son bakıcam. mutlak değeride atladım çarpanlara ayırmayıda mı atlasam düşünüyorum, yakında atlaya atlaya konu bitiremiycem:roflol:

kızlar hemen gururla bugün yaptıklarımı yazayım.
64 türkçe'den
26 coğrafya'dan
30 matematikten soru çözdüm.
aslında az ama halim yok valla, bir de matemetikten oran orantıya geçtim çarpanlara ayırma sinirimi bozdu. :umursamazran orantıyı bitirip ona dönüş yapcam gene.
size kolay gelsin kızlarkaydirigubbakcemile5 sırf yorum yazayım diye girsim nete.
hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan iyi geceler

gulsahcım naılsın calısmalar nasıl gıdıo canan grmedı bende merak ettım

slm.başakcım dün görmedim canım,benim çalışmalar henüz pek gidemiyor malesef ailevi bazı sorunlarım var ama en kısa zamanda toparlamak istiyorum Allah ın izniyle,sen nasılsın nasıl gidiyor çalışmaların

yargının gk gy sini sordum kitapçılara hiç birinde yok bende güvender ve karacanın var şimdilik onlarla idare ediyorum ama en kısa zamanda onuda alıcam hepsinden not çıkarmam lazım,bu arada CANAAAAANNNNN nerdesin çok merak ettim seni canııımmm

ya Başak benimde aklımı çeldin ay merak ettim Aşkı Memnu da ne oldu Bihterle Behlü' lü kim görmüş:1rolleyes:yarın sabah girdiğimde okurum artık cevabını uykum geldi yatıyorum.iyi gecelermirmirmirmir

maşallah canım Allah bozmasın,halledersin yapamadıklarınıda takma kafana

bihterle behlülü beşir gördü kızlar ama konu dağılmasın diye bu kadarını söylüyorum

bır gun rotar yaptım :sinifsinif:ancak Turkceyı bıtırdım yarın telafı edıcem ınsallah mafoldumbenpersembe ve cumayı bırlestırıp aksatmamaya calısıcam..:kedi:

bugun tum gun yargı data olmazsa da ıhtıyacın yenı basım kıtaplarını aradım yokk..lmaz:
gelıcek hafta dedıler:kedi:

insalah en kısa zamanda sorunlarını halledrsın cnm benım gıdıo ama yavas 2gundur dısardaydım gun boyu calısmadm aksmda askı memnuyu izledm daha yenı geccem basına

bugun tum gun yargı data olmazsa da ıhtıyacın yenı basım kıtaplarını aradım yokk..lmaz:
gelıcek hafta dedıler:kedi:
bende aynen canım aradım her yeri okullar açılınca gelecek filan diyolar kimse bişey bilmiyo illet oldum resmen
insalah en kısa zamanda sorunlarını halledrsın cnm benım gıdıo ama yavas 2gundur dısardaydım gun boyu calısmadm aksmda askı memnuyu izledm daha yenı geccem basına

kolay gelsin başakçım,sağol iyi dileklerin içinde aşkı memnuyu bende hiç kaçaırmıyorum bide benim bebiş var anca onu uyutunca,zor valla ama mecbur işte

PıMPıRIKLI (CANAN) nerelerdesın cok merak edıyoruz senı ınsaalh kotu bısı yoktur.bı an once gelemnı beklıyouzz

ben de 2gun dısardaydım ıslerım vardı.aksamda dızılere takılınca bıraz aksadı calısmalarım egtım gelıısm psıkolojısınden özetleımı okucam tekarra etcem 116 sayfa ama hala bıtmedı 1gunde bıtırıım dedım ama butun gun basından kalkmasam yıne bıtmıcekmıs ben de yavas yavas sındıre sındıre okuyorum.

ınternet uzerınden 2010 basımları satısta aslında nedense kırtasıyelerde yok..:umursamaz:
en gec 1 hafta sonra burda olur sız sureklı ugrayın dedıler ya bakalım..

kızlar bende geldim aranıza benimde çok çalışmam lazım kızım izin verdiği sürece böyle birbirimizden haberdar olunca daha iyi şeyler yaparım diye umuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…