2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

Kızlar iyi geceler.. Ben de bugün biraz çalışabildim.. Eşitsizlikler (sıralama konusunu bitirdim-1tane test çözdüm ama sonuçlarda çok yanlışlıklarım var o sinirle bakamadım bile ne yaptığıma) Neyse yarın kontrol ederim artık yanlışlarımı.. buarada başakcım teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için.. Bakalım yarın da yeni ve yağmurlu bir gün olacak... Allah herkese yardım etsin... ıyi geceler dilerim.. (umarım) yarın görüşmek üzere kızlar..

Burdayım başakcm, sen neler yaptın bugün, yetiştirebildin mi?[/QUOTE

nıhayett bısıler yazan bırı cıktı kımse grmıyoda bısey de yazmıo pimpirklı de kayboldu onu da merak edıyorm mutlak gırerdı bende dünden kalan konuyu bıtırdm 2saatımı aldı.sonra dinlen yemek ye dersın basına gec derken saat baya gectı bıde dayanamayıp dizi izledm ama smdı calısyorum iştede kesın bıtmez bu aksam hıcbısı yapmasam ders calıssam yıne bıtmıcekmıs bugunku konum butun gelıısm psıkoljısını tekrar etcem 116 sayfa[/QUOTE

Sana da kolay gelsin o zaman, herkese iyi geceler

iyi geceler kızlar.ben de bugün kursa kayıt oldum.geçen yıllarda evde çalışmıştım olmadı bu yıl kursla denicem bakalım.bide bebek bekliyoruz ama bu yıl inş. olacak.herkese kolay gelsin.
kursa yazıldığımdan sizin programa pek ayak uyduramam ama çok iyi.ben evde yapamıyorum bi gün iyi çalışıyosam ertesi gün olmuyodu.sürekli bakıyorum ama buraya

canım hayırlı olsun inan bebek olduktan sonra daha zor benim hiç vaktim olmuyor ama mecburumda çalışmaya o yüzden bu seneyi iyi değerlendirmeni şiddetle öneririm,kolay gelsin

merhaba hosgeldın bebişiniz hayırlı olsun ebnde yazılcam kursa ama kurs baslayıncaya kadar kendım calısıyorum

saol canım.değil mi ama çok haklısın bende kursu bahane ederek oturuyorum.bende başlasam iyi olur aslında

bizde bayram için memlekete gitcez ama yine de zamanı boş geçirmemek lazım kaydirigubbakcemile5

canım hayırlı olsun inan bebek olduktan sonra daha zor benim hiç vaktim olmuyor ama mecburumda çalışmaya o yüzden bu seneyi iyi değerlendirmeni şiddetle öneririm,kolay gelsin

teşekkür ederim canım.inş. hepimiz bu yılı iyi değerlendirip bi yerlere yerleşiriz.sana da kolay gelsin

ben bırakktım calısmayı zaten o tekrra 1gunlık bı iş degılmıs canlarım yarın devam edıcem sakin kafayla ıyı gecelr hepınızzee

arkadaşlar bende başlıyorum ders çalışmaya 4 yıllık lisans mezunuyum okulöncesi öğretmenliği okudum açık öğretimde kpss de başarılı olamadım bu sene hangi kitaplardan çalışıyorsunuz banada yardım edin ihtiyaç kötü dediler ne önerirsiniz banada söyleyin

slm arkadaşlar.bende 2008 kpss resim öğretmenliği mezunuyum.bu sene 2. girişmdi.
2 senedir hiç hazırlanmadım.oyüzden aldığım puan hiç iyi değildi.
bu sene kararlıyım oturup adam akıllı çalışmak istiyorum.almam gereken puan 75.
ama şuan sıfır bilgi gibi bişey benim durumum.olurmu bilmiyorum.
ücretli öğretmenliğe başvurdum.onun sonuçlanmasını bekliyorum.
o belli olsun yolumu çizicem bende.
sizi takip ediyorum.tam bi yoluna koyayım aranıza katılıcam.
allah hepimize yardım etsin

kızlar ya dün giremedim forma pek:gitme:yüzüm yoktu çünkü akşama kadar yattım:kedi:ya napim çok hastayım birazda çalışasım yoktu yani.
bugün çarpanlara ayırmayı bitiricem, şu konuyu bi bitiremedim yahu:roflol:

Kızlar iyi geceler.. Ben de bugün biraz çalışabildim.. Eşitsizlikler (sıralama konusunu bitirdim-1tane test çözdüm ama sonuçlarda çok yanlışlıklarım var o sinirle bakamadım bile ne yaptığıma) Neyse yarın kontrol ederim artık yanlışlarımı.. buarada başakcım teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için.. Bakalım yarın da yeni ve yağmurlu bir gün olacak... Allah herkese yardım etsin... İyi geceler dilerim.. (umarım) yarın görüşmek üzere kızlar..
o konu çok gıcık zaten ben de başladım ama bıraktım çok karışık geldi yanlışım çok çıktı.dershaneye gidersem orda oturtayım dedim:sinifsinif:

kızlar kpss kursları ne zaman başlıyo?
bu arada pimpirikli nerdesin:gitme:

gunaydın kızllaarr nasılsınız bugun aramıza yenım katılan arkadslar var hepınız hosgeldınzz..ama aramızdan cok ayrılanlar var pimpirıklı de kayboldu mutlaka gırerdı ınan merak edıyorum onu

Kızlar kursa kayıt yaptıranlar o gün kurstaki işleyiş şeklini neler gördüğünüzü palnınızı burda anlatabilirmisiniz,en azından bizde oralardan takip edelim hep berabe gidelim.

Back