- Konu Sahibi Pimpirikli
-
Burdayım başakcm, sen neler yaptın bugün, yetiştirebildin mi?[/QUOTE
nıhayett bısıler yazan bırı cıktı kımse grmıyoda bısey de yazmıo pimpirklı de kayboldu onu da merak edıyorm mutlak gırerdı bende dünden kalan konuyu bıtırdm 2saatımı aldı.sonra dinlen yemek ye dersın basına gec derken saat baya gectı bıde dayanamayıp dizi izledm ama smdı calısyorum iştede kesın bıtmez bu aksam hıcbısı yapmasam ders calıssam yıne bıtmıcekmıs bugunku konum butun gelıısm psıkoljısını tekrar etcem 116 sayfa[/QUOTE
Sana da kolay gelsin o zaman, herkese iyi geceler
iyi geceler kızlar.ben de bugün kursa kayıt oldum.geçen yıllarda evde çalışmıştım olmadı bu yıl kursla denicem bakalım.bide bebek bekliyoruz ama bu yıl inş. olacak.herkese kolay gelsin.
kursa yazıldığımdan sizin programa pek ayak uyduramam ama çok iyi.ben evde yapamıyorum bi gün iyi çalışıyosam ertesi gün olmuyodu.sürekli bakıyorum ama buraya
merhaba hosgeldın bebişiniz hayırlı olsun ebnde yazılcam kursa ama kurs baslayıncaya kadar kendım calısıyorum
canım hayırlı olsun inan bebek olduktan sonra daha zor benim hiç vaktim olmuyor ama mecburumda çalışmaya o yüzden bu seneyi iyi değerlendirmeni şiddetle öneririm,kolay gelsin
saol canım.değil mi ama çok haklısın bende kursu bahane ederek oturuyorum.bende başlasam iyi olur aslında
bizde bayram için memlekete gitcez ama yine de zamanı boş geçirmemek lazım kaydirigubbakcemile5
teşekkür ederim canım.inş. hepimiz bu yılı iyi değerlendirip bi yerlere yerleşiriz.sana da kolay gelsin
gulsahcım naılsın calısmalar nasıl gıdıo canan grmedı bende merak ettımcanan neden girmedin tatlış nerelerdesin??
olsun yınede bosdurma bahene degıll buuu:sinifsinif:
o konu çok gıcık zaten ben de başladım ama bıraktım çok karışık geldi yanlışım çok çıktı.dershaneye gidersem orda oturtayım dedim:sinifsinif:Kızlar iyi geceler.. Ben de bugün biraz çalışabildim.. Eşitsizlikler (sıralama konusunu bitirdim-1tane test çözdüm ama sonuçlarda çok yanlışlıklarım var o sinirle bakamadım bile ne yaptığıma) Neyse yarın kontrol ederim artık yanlışlarımı.. buarada başakcım teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için.. Bakalım yarın da yeni ve yağmurlu bir gün olacak... Allah herkese yardım etsin... İyi geceler dilerim.. (umarım) yarın görüşmek üzere kızlar..
kızlar ya dün giremedim forma pek:gitme:yüzüm yoktu çünkü akşama kadar yattım:kedi:ya napim çok hastayım birazda çalışasım yoktu yani.
bugün çarpanlara ayırmayı bitiricem, şu konuyu bi bitiremedim yahu:roflol:
kızlar kpss kursları ne zaman başlıyo?
bu arada pimpirikli nerdesin:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?