2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

canan canım iyi gidiyorsun maşallah benim hergün bi olayım olduğu için bi kafam yerine oturamadı bide oğlanın dişi çıkıyo yine ne gecem var ne gündüzüm acıların kadını gibi oldum resmen,bunca işin arasında bişeyler yapmaya çalışsamda tam randımanlı olmuyor ne zaman rahatlayacak bu kafam bilmem ama çok istiyorum elimden gelenide yapıcam dediğim gibi yaşadığım şeyler yüzünden ben hergün girip yazamıyorum beni şimdilik es geç ama mutlaka toparlayıp yetişeceğim ok.çok öperim iyi geceler canım..

arkadslar bende bugun dısardaydım oyuzden gunduz calısamdm smdıde yetıstrmeye calıısom öff daha cok var ama bıtırmeden yatmam kafam dagılsın dıe grdm

bende sırf bu yuzden tarıhı sona bırakıyorum bılgıler taze kalsın dıe..oncesınde kolayca ustsınden gelebılıcek olduklarıma bakıyorum zoru sona bıraktım yanıyerimseniben

gelelım haftalık plana..

Pzrts - Türkçe (sozcukte anlamdan Paragrafa kadar olan bolum)
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Salı - Türkçe (paragraftan baslayıp türkce bolum sonuna kadar)
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Crşb - Türkçe (deneme sınavları soru cozumu ve son yılların kpss Türkce soruları)
Prşm- Matematik (sayılardan bir bilinmeyenli denklemlere kadar olan bolum)
Cuma-Matematik (rasyonel sayılar ve uslu sayılar)
Cmrts-Matematik (mutlak deger oran orantı ve problemler)
Pazar-Matematik (geometri açılar)

darısı dıger gunlerın basına..zemuszemus
yarın baska bır kaynak kıtap daha alıcam her ıkısını aynı anda goturucem..
kolay gelsın zıhın acıklıgı dıler kacarım..kaydirigubbakcemile4
ıyı geceler..opuyorumnanaktan

Ne olsun canım yaa, gün boyu çarşıdaydım akşamda iftara davetliydik, eve geleli bi saat falan oluyo, bugünkü programım aksadı yanikafamçokkarıştı coğrafi bölgelere çalışıcaktım bugün sabah sadece karadeniz bölgesine çalışabildim, sonra çıktık, şimdi sahura kadar yine çalışıcam ama yarın ancak bitirebilirim bu konuyu, haftalık programımı tamamlayabilmem için çook çalışmam lazımdelikafadulden

07-13 EYLÜL HAFTALIK ÇALIŞMA PLANIM:

7 EYLÜL PAZARTESı : ahlak gelişiminden benlik gelişimine kadar çalışılacak

8 EYLÜL SALI : benlik gelişiminden gelişim konusunun sonuna kadar çalışılıp konular tamamen bitecek

9 EYLÜL ÇARŞAMBA : gelişim konusu baştan sona tekrar edilecek.(yargıdan çıkardıgım kendi özetlerimden)

10 EYLÜL PERŞEMBE : gelişim konusuyla ilgili yargının sonundaki ünite testlerini çözeceğim.(25er soruluk 13 test)

11 EYLÜL CUMA : bi gün önceki testleri bitiremezsem insaalh bitiririm onlara devam ve ek olarak gelişimle ilgili yargının sonundaki deneme sınavlarını çözecegim.(12şer soruluk 6test)

12 EYLÜL CUMARTESı __ 13 EYLÜL PAZAR : gelişim psikoljisiyle ilgili çözebildiğim kadar soru çözeceğim

yargı kitabını takip edıyorum ve çalışırken kendim özet çıkarıyorum ayrıntılı ve düzgün biçimde.tekrar etmek için döndüğümde daha kolay anlayabilmek için. arkadslarrrr hadıı szde yapın planlarınızı.

''KPSS HAZIRIZ SINAVA!! GELEBıLıRSIN DMEK ıÇıN ÇOOKK ÇALISMAMIZ GGEREKıYO HER DAKIKA BıZıM ıÇıN FAZLASIYLA ÖNEM ARZEDIYOR..UNUTMAYALIM[/QUO
ohhhh be sağsalim bugun kü calısmam gereken yerleri bitirdim yupppyyyyhihoyyyt

7 EYLÜL PAZARTESı : AHLAK GELıŞıMI BITTI...

8 EYLÜL SALI:BENLıK GELıŞıMı NE YAZIKKI BıTEMEDı.(bugun gunduz dısarda oldugum ıcın yetiştıremedm bu saate kadsr calıstım ama 1sayfacık kaldı onuda calısamıom yarın sabaha bıraktım ıstemeyerk yarın tekrara gecmeden 1sayfayı hemncık bıtrcem özurdılıyorumm

:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
Ne olsun canım yaa, gün boyu çarşıdaydım akşamda iftara davetliydik, eve geleli bi saat falan oluyo, bugünkü programım aksadı yanikafamçokkarıştı coğrafi bölgelere çalışıcaktım bugün sabah sadece karadeniz bölgesine çalışabildim, sonra çıktık, şimdi sahura kadar yine çalışıcam ama yarın ancak bitirebilirim bu konuyu, haftalık programımı tamamlayabilmem için çook çalışmam lazımdelikafadulden

evet bende dısardaydm bugun dersnelrı gezdmm kpss kursu ıcın benımde aksadı ama cok yoruldm ancak bukadar calısabıldm 1sayfa kaldı onuda yarın calıscam artık sen de cok yorma kendını sahura kadr dayanabılcekmıısn

evet bende dısardaydm bugun dersnelrı gezdmm kpss kursu ıcın benımde aksadı ama cok yoruldm ancak bukadar calısabıldm 1sayfa kaldı onuda yarın calıscam artık sen de cok yorma kendını sahura kadr dayanabılcekmıısn

Hı hı dayanabilirim, normaldede geç yatıyorum zaten, sabahları geç kalkıyorum, sabah denirse tabisırnaşık şey sana iyi uykular, ben de artık çalışıyım

Merhaba arkadaşlar :) Günaydınlar.. Dün giremedim malesef, işyerimi sel bastı onla uğraştık bütün gün, ama akşam test çözdüm bitirdim rasyonel sayıları... Bgn de çalışıcam ve akşam yazarım durumları.. Buarada bugün daha çok çalışabilicem (iş yerime ulaşım yok yani evdeyim bgn... Hayırlısı ne diyeyim)

Herkese kolay gelsin. Canancım bilemiyorum benden memnun musun? Ama ben senden gaaayet memnunum sıkıştır valla :) ben sırf yarın forumda ne yazıcam yaaa diye gece çalıştım düşün!! Öpüyorummmm

pimririkli valla azminden dolayı kutluyorum seniopuyorumnanaktanne güzel bir de spor yapmışsın. gerçekten spor insanın zihnini açıyor. bende hastayım kaç gündür bir iyileşeyim başlıycam sporazemuszemus
yeni uyandım şimdi ama yatıcam gene, öğlene kalkarım artık:kedi:

ben normalde 1 bölgeyi en az 1 günde bitiriyorum, daha sindire sindire oluyo panik yapma o yüzdenzemuszemusbir de Trükiye haritası çizdim onu fotokopiyle çoğalttırıcam. üzerine küçük notlar alıcam mesela doğu karadenize, çaf, fındık vb. yazıcam. geçitlerini not düşücem.her bölgenin önemli özelliklerini belirticem böyle. tekrar yaparken daha akılda kalıcı oluyor bu şekilde:dance:

gunaydın arkadslar.bende yavas yavas erken kalkamya basladm.bırazdan dunden kalan 1saysfamı bıtırp gelıısm konuusnu bıtırmıs olucam ve bugun tum gelıısmı tekrar edıcem özge murat cok gecmıs olsun pikolata nereye nne uykusu bu kalktın uyuma artık:)

gunaydın arkadslar bende artık tavas tavas erken kalmaya basladm bu forum sayesındezemuszemus özge murat gecmıs olsun cnm .pikolata ne uykusu bu uyanmıssın yatma artık.bend bıırazdan dunden kalan 1sayfamı bıtırıp gelısımı bıtrımıs olucam ve bugun aksam yatıncaya kadar genel tekrar yapıcam kendı özetlerımden sankı 1gune sığmıcakmıs gıbı gorunuo ama hadı hayırlısı
arkadslar ınsallh bugun bıze ıyı seyler getırır sızlerı sevıyorm

ben sıteye yenı uye oldum sırf düğün hazırlıkları için.forumda kpss'ye rastlayacağım aklımın ucundan geçmezdi.dun para bırıktırmeye basladımforumdakı arkadaslarla.yarında sızınle bırlıkte ders calısmaya baslayacagım.yalnız basıma canım sıkılıyor ve amaann boşver dıebılıyorum en azından burda hesapverme sorumlulugu altında calısacagım.ben beden egıtımı mezunuyum2008de mezun oldum ve 12 yıldır sporcu oldugumdan hıcbır derslerde alt yapım yok.ben hıc ders calısmadım hayatımda.hıc ders calısarak bı yerlere gelmedım.sporda basarı olunca hep bıyerlere getırdıler hocalarım.ozamanlar onlara mınnettardım ama şuan değilim.yanı hayatımda ılkkez planlı ve programlı ders calısmayı deneyecegım umarım basarılı olabılırım.şuan işteyım kıtaplarım yok yanımda.yarın başlayacağım ama nerdenn????herkesı azmınden dolayı kutluyorum.bu arada mayısta dugunum var dugun hazırlıgı felan oldugu ıcın bu yıl kalır dıodum ama baktımkı cocuklarınız bebıslerınız var ve bişeyler ıcın ugrasıyosunuz benım neyımeksık hıh:))) herkese kolay gelsın arkadaslar

gunaydın herkese bende ders ders bıtırıyorum cografyaya basladım dun cografı konumu bıtırdım 75 soruyla
bu konuyu acan Pimpirikli 'ye tesekkurler

Back