- Konu Sahibi Pimpirikli
-
selam kızlar bende 2010 da kps sınavına girmek istiyorum..ama yaş sınırı varmı ben 32 yaşındayım beni bilgilendirirseniz sevinirim..
Canan cım senin bu sınavı kazanacağına gerçekten gönülden inanıyorum ben, isteyene Allah verir, ayrıca sen sadece kendinin değil herkesin iyiliğini isteyen ender insanlardansın, Allah yardımcın olsun:1hug:slm kızlar bugün misafirin azizliğine uğradım... yeni gittiler ama yarın notlarıı yazıp yetişeceğim plana ... sabah daha erken kalkacağım inşaallah ...
bu arada planlarını belirten arkadaşlarıma çok teşekkür ederim .. yalnız bu 17-18 kişilik bir grup bir kaç eksik gördüm 9-10 kişi kadardelikafaduldendelikafadulden
kızlar bu ilk günümüz bu şekilde yapmayalım elimizden geldiğince uğraşalım bu iş için ... bunu ben kendim için değil sizler için istiyorum... elele verelim birlikte halledelim istiyorum bu durumu.. lütfen diğer arkadaşlarımızda girip planlarını ve gün içinde neler yaptıklarını paylaşmaya özen göstersin bunu kendileri için yapsınlar...
sizleri çok seviyorum arkadaşlar ve inanın bana teşekkür etmeyin ben bu illetten hepbirlikte kurtularılım diye uğraşıyorum ... çünkü bu derdi çekmeyen bilmez...
siz teşekkür edince inanın utanıyorum ben sanki büyük bişemi yaptım... size helali hoş olsun
yarına umarım daha iyi bir gün olur ve zihinlerimiz açık devam ederiz çalışmalarımıza
hepinize iyi geceler ballarım kaymaklarım erken yatayım ki erkenden hortlayıp şu palnın üstesinden geleyim :)
Kızlar siz konuları bitirmişsiniz yahu ben hiç bugünkü kadar çalışmamıştım ama hala bitmedikafamçokkarıştı ama ben sahura kadar oturuyorum zaten sorun olmaz bitiricemkonu kısmına çalıştım da testleri çözüyorum şimdi, epeyde test varmış yahu bu konunun sonunda tam 8 tane, 1 tanesini çözdüm 7 tane kaldı, ihtiyaç yayınlarından çalışıyorum şuan, ekimin 13 ün de dersanem başlıycak o zamana kadar tarih coğrafya bi de vatandaşlığım bitmiş olucak inş aslında alese de girmeyi düşünüyorum bayramdan sonra da mat türkçe falan çalışırım artık:içelim: çook çalışmamız gerek çoook:bbo: Hadi grşrz kızlar hepinize iyi geceler, çalışanlara da iyi çalışmalar
arkadaşlar bu arada
bölümlerimiz neler? lisans mezunumuyuz? ya da açıldı da böle bi konu ben mi okumadım ?
canım benım endiselenme bıter hersey yetısr senın bölım neydı cnm
matematik
Bugünkü görevim tamamlanmıştırhihoyyyt
günaydın hatunlar,pimpirikliciğim beni yeren yere vurabilirsin canım ders çalışmazsam.ben 1 ekimde başlayacağım ama bugünden itibaren plan yapmam gerektiğini sizleri okudukdan sonra anladım.bu hafta plan ve program çıkaracağım :))
Bugünkü görevim tamamlanmıştırhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?