2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

canım tebrik ederim.
programlı çalışmak gibisi yok.
ben bu sayede 86,5 almıştım kpssden.
düzenli olsun, az olsun ama her gün çalışın.
tavsiyem budur sizlere.

ocean canım çok teşekkür ederim sana moral veriyorsun inan ki ... inşallah canım bizde senin gibi güzel puanlar alırız a.s.

kızlar bu arada akşama misafir gelecekmiş o nedenle elim ayğıma dolandı ... gece telafi edeceğim çalışmaları ...

LÜTFEN GRUPTA OLUP HAFTALIK ÇALIŞMA PROGRAMINI BELıRTMEYEN ARKADAŞLARIM BUNU BELıRTSıN...

kızlar benim planımgünlere bölmedim kızlar, kafam estikçe istediğim derse çalışıyorum)
pazar gününe kadar
Tarih: Kültür Uygarlıktan soru çözücem ve Islahatlar konusunun yarısını bitiricem.
Coğrafya: Bölgelerle ilgili test çözücem ve Nüfüs Yerleşme konusu biticek.
Türkçe: Cümlede anlam konusundan test çözücem.
Matematik: Çarpanlara ayırma ve Oran Orantı konusunu bitirip test çözücem.
en az 500 soru çözmeyi hedefliyorum.

Pts:Türkiye'nin ekonomik coğrafyası
Salı:Türkiye'nin coğrafi bölgeleri
Çrş:Temel hukuk kavramları
prş:Türk anayasa tarihi
Cum:Temel hak ve ödevler
Cts:Yasama
pzr:Yürütme

Yani hafta boyunca yarım olan coğrafya kitabımı bitirmiş vatandaşlığı da yarılamış oluyorum inş:lepi:
Bu arada canan grubumuzu organize ettiğin için sana da çok tşkler gerçektena.s.
Grubuzdaki herkes atanır inş

cnm bence tarihten başlamalısın. çünkü türkçen zaten iyiymiş havada karada yaparsın. tarih biraz zor oturuyor yani anladım diyor insan ama zaman geçince unutuluyor hemen. konuları bitirip devamlı tekrar etmek gerek.

canımm telas yapma sen herseyın üstesınden gelırısn kolay gelsın goster bakalm marifetlerını de parmaklarını yesınler:dance:

canım bneım merhaba işine karısmak gıbı olmasın ama cok hızlı gitmıyomuusn özellkle de türkııyenın cografı bolglerınde 1günde calıısrsan onu cok hızlı gecmıs olmazmıısn

selam kızlar bende 2010 da kps sınavına girmek istiyorum..ama yaş sınırı varmı ben 32 yaşındayım beni bilgilendirirseniz sevinirim..

canım bneım merhaba işine karısmak gıbı olmasın ama cok hızlı gitmıyomuusn özellkle de türkııyenın cografı bolglerınde 1günde calıısrsan onu cok hızlı gecmıs olmazmıısn

Fikrini söylediğin için tşk ederim:1hug: Ama coğrafya kitabını bi defa baştan sona okudum zaten, şimdi bikez daha tekrar edip testleri çözüyorum, inş yetişir, yetişmezse ceza vardelikafadulden

bugünü bitirdim kızlar çok şükür bitirmeyenlere Allah kolaylık versin :)

Son düzenleme:
Merhabalaaaar :) herkeslere kolay gelsin, ayrıca grubumuz hayırlı uğurlu olsun.. Umarım birbirimizi tebrik de edicez burdan :) Bende haftalık planımmı yazayım. Yalnız ben gün g
n değil de hafta içinde bitirmem gereken konuları giriyorum.. Kpss den önce alese gireceğim için öncelikli olarak türkçe matematik çalışmayı hedefliyorum. Türkçeye ekim ayında çalışmaya başlamayı düşünüyorum.

Bu hafta mat.
Rasyonel sayılar
Sıralama
Mutlak değer
Üslü sayılar

Not: Konuları çok hızlı ilerliyorum gibi görünebilir (tek kaynaktan hazırlanıyorum şimdilik). Ben konuyu bitirip soruları da çözdükten sonra (hatta kitaplar çok ince-güvender ales) not almam gereken kısımları- daha çok kuralları- yazıcam. Böylece kitap bitiminde ufak bir tekrar yapmış olurum, hem de elimde not olur :)

Şimdilik böyle planlarım kızlaaar :)) herkese Allah kolaylık versin öptüm

bende sırf bu yuzden tarıhı sona bırakıyorum bılgıler taze kalsın dıe..oncesınde kolayca ustsınden gelebılıcek olduklarıma bakıyorum zoru sona bıraktım yanıyerimseniben

gelelım haftalık plana..

Pzrts - Türkçe (sozcukte anlamdan Paragrafa kadar olan bolum)
Salı - Türkçe (paragraftan baslayıp türkce bolum sonuna kadar)
Crşb - Türkçe (deneme sınavları soru cozumu ve son yılların kpss Türkce soruları)
Prşm- Matematik (sayılardan bir bilinmeyenli denklemlere kadar olan bolum)
Cuma-Matematik (rasyonel sayılar ve uslu sayılar)
Cmrts-Matematik (mutlak deger oran orantı ve problemler)
Pazar-Matematik (geometri açılar)

bugunluk gorevımı layıkiyle yerıne getırdım darısı dıger gunlerın basına..zemuszemus
herkeze zıhın acıklıgı dılerımalkisalkisalkis
kolay gelsın..

canancım çok memnun oldum tatlım senin gibi iyi birini tanıdığıma..
öperim hayatım,bikaç gündür giremedim dün mat.den üslü sayıları çalıştım tabi bebiş el verdiği ölçüde yine haber veririm canım

gülşahçım canı m benim bende seni tanıdığıma çok seviniyorum inan ....
grubu kurdum belki okumuşsundur baş sayfayı ... senin durumunu biliyorum aslında plan yapmaya bile zor vaktin var ama en azından hafta başında bir hedef belirle canım ...
bu arada seni tüm cezalardan muhaf tutuyorum ilk 3 ay :) biraz kendini toparlayınca cezalar başlayacak yalnız... bebişi vbenim için öp canım
bu arada bunca şeyin arasında çalışıyorsun yaa helal olsun sana başka bişe demiyorum canım ayakta alkışlamak lazım seniii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…