• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

bende yatıyorum çok verimsiz çalıştım bugün kendime çok kızdım iyi geceler arkadaşlar...

günaydın herkese...
bende 1saat önce kalktım..biraz spor yaptım sonra dersin başına geçtim..
dün öğleden sonra direksiyon dersim vardı..akşma çalıştım biraz.bide yatmadan önce soru çözdüm..şu tarih bitmedi gitti ya.o bitseydi bari.
neyse dün gece yatmadan 60 türkçe
40 geometri
45 tarih çözdümde yattım..

şimdide kahvaltı hazırlayacağım.
eşim erken gidecekmiş.
bende 9 da direksiyon dersine gideceğim..kızıda götüreceğim..gurbette olmak çok zoruma gidiyor bazen..bi yakınım olsa ona bırakırdım..en yakın arkadaşım var oda direksiyon dersi alıyor benle..artık ben sürerken o tutacak,o sürerken ben..
anacğım burda olsaydı keşkemafoldumben

günaydın canlarım opuyorumnanaktannasılsınz ohcanımadeysın tatlım bol şans direksıyon dersınde

yolla kızı buraya ben bakrım okuldazemuszemus

şimdide kahvaltı hazırlayacağım.
eşim erken gidecekmiş.
bende 9 da direksiyon dersine gideceğim..kızıda götüreceğim..gurbette olmak çok zoruma gidiyor bazen..bi yakınım olsa ona bırakırdım..en yakın arkadaşım var oda direksiyon dersi alıyor benle..artık ben sürerken o tutacak,o sürerken ben..
anacğım burda olsaydı keşkemafoldumben

kıyamam sana banada yollayabilirsin ben bakarım cadıı kıza nasılsa boştayımkaydirigubbakcemile3

bende eşimle gittim görüştüm haber vericez dediler bakalım,olursa cadde de kavşağın tam ortasına sağlık ocağı ve darülaceze yapmışlar orda olacakmışım hayırlısı bakalım umudum yok ama adamlar parti üyesi falan olmamı bekliyo:olmaz:bende dün gece uyumadan 20 matematik 70 de türkçe çözdüm kaydirigubbakcemile2bugün ne çalışıcam karar veremedim:bbo:

günaydın yeni kalktım sütümü içiyorum evi temizliycem pasta yapacam yarına misafir gelecek işim çok anca akşama çalışırım hareket problemlerine geçecem inşallah görüşürüz
canıma deysin başarılar sınavında tatlış şu fiskiyeli havuzları ve bazı muslukluları yapamıyorum bi ara bana biraz anlatsan mantığını...
ece tatlışım hayırlısı inşallah olur...

kızlar dershaneden yeni geldim coğrafyadan ek dersim vardı.resmen pestilim çıktı,dayak yemiş gibiyim yawkafamçokkarıştı

akşam hepiniz toplaşmışınızkaydirigubbakcemile3ben göremedim sizi.ne zaman girsem kimsecik olmuyo,benim bilg.kafayı mı yedi yoksa.

başakcım ya ben de bu aralar verimsiz çalışıyor gibiyim. hakikaten öyle ama yeni konular çalışmam lazım ama ilerleyemiyorum. :kedi:evet çok severim kendime bakmayı,maske yaparım sürekli,evde değişik şeyler giyerim,çok hoşuma gidiyobayanssulusmile

ececim bildiğim bir site yok.daha eşitsizliklerdeyim.hoca uçtu maşallah bugün mutlak değere geçti.daha rasyonel sayılar duruyo,eşitsizlikler duruyo...hepsinden spru çözmem lazım.

hilalcim inşallah güzel geçer direksiyor.opuyorumnanaktanileride anlatırsın direksiyon derslerime kızımla gitmiştim diye.

kızlarrrr ya ben yarın gidiyorum bu arada.:sinifsinif:bizim dershane tatile giriyo, 2 haftalık.o yüzden bir müddet abimin ablamın yanına gidicez. internet olmıycak:gitme:
amaaaa yanıma bir sürü kaynak alıcam.tarihten kurtuluş savaşı ve sonrasını bitirip matematikten ve diğer tüm derslerden güzel bi konu tekrarı yapmayı düşünüyorum:teytey:

merhaba arkadaslar;ne güzel pikolata gezmeye gidiyorsun;keyifli geçer umarım..
ben bugün okulda hiç çalışamadım malum karne haftası..okulda yogunduk..
vicdan azabı duyuyorum çalışmayınca ama çok yorgunum..kardeşim sagolsun yemek yapacak şimdi...
bende biraz dinlenir matematik çözmeye çabalarım..aralarında asal falan kafam karıştı ama oldugu kadar ne yapayımm..

merhaba arkadaslar;ne güzel pikolata gezmeye gidiyorsun;keyifli geçer umarım..
ben bugün okulda hiç çalışamadım malum karne haftası..okulda yogunduk..
vicdan azabı duyuyorum çalışmayınca ama çok yorgunum..kardeşim sagolsun yemek yapacak şimdi...
bende biraz dinlenir matematik çözmeye çabalarım..aralarında asal falan kafam karıştı ama oldugu kadar ne yapayımm..

aslında gitmeyi hiç istemiyorum,mecburen gidiyorum ya bir sürü konu birikti. tam adapte olamadım.ne çalışsam onu bile bilmiyorum.keyfim ne isterse ona bakıyorum,belli bir düzene oturtmam lazımfisfisfis matematik zamanla oturuyor merak etme.hatta bir müddet sonra bir bakıyorsun hep aynı tarz sorular,çünkü başka soru türü yok.ben de şimdi eşitsizlikler konusuna bakıcammirmirmirmir
tarihten geçen buraya yazdığım soruyu sorucaktım ama dergiyi kıza vermişim unutup:utangac:

pikolata o srouyu sordunmu valla 2 gündür kafama takıldı tatlım yaa :)) tarihe nsl calısosun tatlım

tamam canım gördüm cevabnını okumamıstım :))) sorunca söölersin artk

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar temizlik yaptım yemek yaptım çok yoruldum komşum geldide arada onla bi kahve molası verdim daha akşama pasta yapacam bilmiyorum çalışabilirmiyim
ya şuabatta eşim antalyaya gidecek bi seminer işi var sende gel diyor 5 gün ben kararsızım abimlerede uğrarım aslında ama hiç çalışamam ozaman gezmektenn offfff

slm kızlarrr bugün sabahtan beri işteyken 125 tarih çözebildim diğer derslere hiç bakamadım.sürekli uykum gliyor neden bilmiyorum ama bu durumdan hemen kurtulmak istiyorum.çalıştığım yerden çok sıkıldım belkide ondan:( herşey kpss için:))

ya kızlar ben bugün sadece 1 tane matematik testi çözebildim,tam oturuyorum başına uykum geliyo sürekli yattım 1 saat uyuyamadım şimdi bile zor yazıyorum çok uykum varr çokkk sinir oldum kendimemirmirmirmirmirmirmirmir:mymeka:

pikolatacım sor sen soruyu istersen;kesinlikle dedigim gibi olacak çünkü..
gülsucum ben tarihin kısa notlar alarak çalışmasın öneriyorum..ve soru çözdüğünde yanlış olan soruların notlarını al bir kağıda..azbere gitmemek lazım..hikayeleştirebilirsin tarihi..eşimde bende ders anlatırken yakın çevreyle eşleştiririz konuyu;mesela eşim maç şeklinde verir bazı savaşları falan..
aslında bunları yapıyosundur zaten sen..keşke yakın olsak çünkü tarih anlatmaktan zevk alıyorum ben:))
bazı sorular öyle ayrıntı ki yapamadıgım oluyor.sürekli tekrarla daha iyi olacak bence..bi sorun olursa yazabilirsin..

tamam çok saol gülşah tatlışım yanlış soruyu not ediyorum sizlerden öğrendim ama galiba daha çok çalışmam lazım matematk bitsin yeterli gelmiyor çalışmam
ececikk kuzuşş geç yattın erken kalktın herhalde...

Back