• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

bende buraya en son yazdığımdan beri 120 matematik çözdüm,bu arada yemekten önce çözemediğim soruları yemekten sonra tıkır tıkır yaptım demekki neymiş aç ayı oynamazmışsırnaşık şeygün vardı yarın bugüne alınmış bi gidip geleyim komşuya yaş problemlerini bitiricem inşllh:hulya:

canlarım ben geldımmm
gulsahcım bnece de gt kardesın varmıs en azından oyle bı ınkenın var bak hem degısıklık olur ben gıbı ot gıbı yasama.
masallh kızlar ne guzel calısyorsunz ben de daha baslamdım makyaj malzemlerımı falan duzletıyorum
okulda 2test mat ve 2test paragraf testı çözdm daha evde baslmadım bı 2saate anca baslarım galıba

sz neler yapıyosunz fıstıklar

oyy ben senin makyaj malzemelerini yerimmm süslüm benimŞeniz

canlarım benımmnette sorun var yazıyorum bıturlu gondermıyo
ben de cografyadan özetımı cıkarıyorum bıraz tyattım yenı kalktım dersaneyle aynı yere geldım cografyadan turkıyenın ıklımı sıcaklık ve yagıs
bızımde cografyacı 7 mı 8 yıl sonra atandı ve gıdıo yenı cografyacı gelcek darısı basımıza ne mutltluk verıcı bısey

gülsucum ıremı mutlaka al mat soruları guzel bıde yanı bakıs var onunda turkcesı cok zoralyıcı müthıs paragraf soruları vvar

ben geldim yine kimse yokkk coğrafya dan ilk konuyu çalışıp test çözdüm hiç iyi deil geçcem sonra bidaha dönecem sinir oldum tarihten gerileme dönemini çalıştım ama ondan da çok yanlışım çıktı offf salakmıyım neçok yanlışım çıkıyor sinir oldumm eşimin de hep canı sıkılıyor gelip konuşuyor biyerlere gidelim diyor onada kızdım herşeye kızdımmm
mata geçicem şimdi havuz problemi çözecem aşkolun herkes gitmiş birass konuşurduk yafuuuu

üff pikoo bende coğrafya çalıtım ilk konuyu şimdi bende bu konuyu sevmiyorum ihtiyaçtan çalıştım bide güvenderden çalışıyım dedim ama konuyu almamış neden acaba anlamadım

gülsucum nasılsın,ben coğrafyayı ektim canım hiç ama hiç çalışmak istemedi,canımdan kıymetli mi ayolsırnaşık şeyhiç sorma ben de çok sinirdim bu akşam.çalışasım yok,olmadığı için de vicdan azabı çekiyorum.ufff sevgilime çatsam çatamıyorum.atandı ve yarın görev yerine gidiyo,şimdi bu durumda kavgada çıkartamam:sinifsinif:

başakcım makyaj malzemesi dedin de,ben de evdeyken süslenmeden ders çalışamıyorum.takıyorum küpelerimi,yapıyorum hafif makyaj.bi kere eşortman varsa hayatta çalışamam:1rolleyes:biraz cins biriyim galiba,çalışmak için ilham gelsin diye yaptıklarıma bak:icecream:bizim dershanede bu 3.coğrafya hocamız.habire değişiyor.onlar adına güzel de bize kötü oldu yaaa bi türlü adapte olamadık.

ececim maşallah bu nasıl takır takır matematik çözüyosun:dance:sana imrenmemek elde değil,hangi kaynaktan soru çözüyosun.

bu arada ben denemeye girdiğimden beri
46 matematik:1rolleyes:
28 anayasa
17 geometri
36 tarih çözdüm.
öğlenden bu saate kadar.biliyorum az ama hasta oldum bugün:kedi:ağrım var keyfim yok

kıslar yaaaa kimse yok,ben kaçıyorum artık.hepinize tatlı tatlı rüyalar. veeee bol çalışmalı günler:dance:

sen de sevıyorsun süslenmeyı galıba canım ama bene evde cok paspal olurum ama dısarı gderken baya hazırlanırım sevıyorum makyaj yapmayı yaa

ooooooooooooo herkeslerr varrrr yaa iki gündür hastayım öle olunca birasdaa sinirlii karnımda ağrıdı ama az ağrıdı Allahtan ya bi çözümlü havuz bulamadım çok sinirlendim heryerde ekoll

ben ara verdiğimden beri hala burdayım bitmedi birtürlü şu arakaydirigubbakcemile3fıstıklar nasılsınız pikocum güvender ihtiyaç,yargı bitane daha vardı onlardan çözüyorum,konular bitsin yenilerini alıcamyerimseniben

masallh kızlar problemlerı halledıyosunz matematkte ben cokmu gerıyım ya daha obeb okek yenı bıtrdm yenı konu calısmadım obebı de yarımyamalk anladım dersande de rasyonel saylara gectık
ben de paragraf cozuyorum

saol ececim kuzuşlar bana bi çözümlü havuz problemi sitesi söyleseniz 3 tane var bildiğim nihat taş ekol nejat kirpiii

kızlar ben yatmaya gidiyorum uyumadan bugünde türkçeden soru çözerim biraz,ii geceler canlarımkaydirigubbakcemile5

Back