2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

pinky,
lisans olarak mı gireceksin sınava, öyleyse eğer gerçekten az bi zaman kaldı
önlisans ise daha baya vaktin var sınav taaaaaa eylülde ama başlamak lazım bi yerlerden
şeytanın bacağını kırıp düzenli çalışmaya başlayınca bak nasıl mutlu olacaksın, daha bi hevesleneceksin

Evet canım lisanstan giricem işte 10 temmuzdaymış, üstelik açıklandı 15 kasım gibi de tercih yapmamızı isteyeceklermiş.İyibi puan alırsam neden ilk tercih klavuzumda yerleşmeyeyim bi yere. Of nolur tek duam dileğim bu şu an:Saruboceq: Ya başlamalıyım tekrar , çalıştıkça heveslenicem değilmi.. çalışmalıyım çalışmalıyım...

başarırsın canım inşallah,
bölüm neydi az önce bölümümden atama yapılmıyo demişsin?

Her gun çalıştıkları yerleri yazıyorlar burda kıslar değilmi. Her gün başarı için attıkları bi adımı daha paylaşıyolar. Bu öyle motive edici birşey ki. Gerçekten birbirimize destek olmalıyız. benim çevremde kpssye hazırlanan kimse yok. yalnızım bu konuda. O yuzden destek çok önemli. Ve buna benimde çok ihtiyacım var.

inşallah sıkı sıkı çalışmaya başlayarak öncelikle bunu başarmış olurus canım..

bölümün güzelmiş ya gerçekten:)
azmin elinden bişey kurtulamazmış
stres yapma yeter :)

benim çevremde de yok kpss hazırlanan o yüzden bende isteksizdim ama bu topikte gerçekten insan motive oluyor.
bende matematik yok hiç düzelttim biraz ama çok iyi değilim hala..
eşimde hazırlanıyo o anlatıyo takıldığım yerde
ev dershaneye döndü resmen

benim de erkek arkadaşım telefonda yapamadığım matematik problemlerimi çözüyor inanır mısın:)) ya da msnden çiziyor anlatarak:))

inşallah hayırlısı olur canım.Of inşallah

merhaba kızlar;yeni gelen arkadaslar hoşgeldiniz..
benim bilgisayarım tam da sınav haftası bozuldu yinee:((
ekran pembe ve yeşile döndü:((
şu anda zor yazıyorum gözümü alıyor.bende okulda yoğun günler yaşıyorum.malum e okul günleri..ama fırsat buldukça çalışıyorum.dün 160 tarih(12 yanlış)128 coğrafya(16 yanlış)sorusu çözdüm.
konu çalışmayı beni yavaşlattığı için erteledim.malum ilk girişim degil bu;tek tek çalışmayı bıraktım..soru üzerinden gidiyorum.bilemediklerimi eşimle bakıp;düzeltiyoruz..soru bankalarım geldi kargoyla;her birini tek tek yapmışlar;kalın kitap olmamasına sevindim..
deneme sınavı notlarınızı gördüm daha iyi olacak inşallah arkadaslar..size güveniyorum..
bugün misafiim vardı;şimdi baslıcam çalışmaya;test çözmeye devam edicem..

tarıh cografya claısmam lazım ekol hocadan baska bır sıte varmı ,güzel anlatan kızlar

merhaba kızlar;yeni gelen arkadaslar hoşgeldiniz..
benim bilgisayarım tam da sınav haftası bozuldu yinee:((
ekran pembe ve yeşile döndü:((
şu anda zor yazıyorum gözümü alıyor.bende okulda yoğun günler yaşıyorum.malum e okul günleri..ama fırsat buldukça çalışıyorum.dün 160 tarih(12 yanlış)128 coğrafya(16 yanlış)sorusu çözdüm.
konu çalışmayı beni yavaşlattığı için erteledim.malum ilk girişim degil bu;tek tek çalışmayı bıraktım..soru üzerinden gidiyorum.bilemediklerimi eşimle bakıp;düzeltiyoruz..soru bankalarım geldi kargoyla;her birini tek tek yapmışlar;kalın kitap olmamasına sevindim..
deneme sınavı notlarınızı gördüm daha iyi olacak inşallah arkadaslar..size güveniyorum..
bugün misafiim vardı;şimdi baslıcam çalışmaya;test çözmeye devam edicem..

cnm netlerin süper,ayyy darısı bizim başımızakaydirigubbakcemile2

kızlar şöyle bi bakayım napıyosunuz diye geldim.
pinky ve sal-der hoşgeldinizopuyorumnanaktankendi kendimizi motive etmekten başka çare yok. benimde tüm arkadaşlarım mezun olup gitti, çevremde bırak motive etmeyi çıkıp geziceğim kimse kalmadı:sinifsinif: burada yorumları okuyup, kendimde bir şeyler yazıp otive oluyorum:lepi:
başakçım hoşgeldin, senin için yorucu bir gün daha bittiolumunekankayizsmile

selam kızlar.çoktandır yazamıyordum.annemlerdeyim.pek çalışmıyorum bu sıralar.
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş.
doğumumuza da az kaldı ama biraz biraz bakmaya başlıcam

pinky ve sal-der hoşgeldinizopuyorumnanaktankendi kendimizi motive etmekten başka çare yok. benimde tüm arkadaşlarım mezun olup gitti, çevremde bırak motive etmeyi çıkıp geziceğim kimse kalmadı:sinifsinif: burada yorumları okuyup, kendimde bir şeyler yazıp otive oluyorum:lepi:

canım branş olunca fena olmuyor netler;ama branş dışı pek iç açıcı degil..
sen nasılsın??

evet pikocum yogun bı gun daha bttı dersten sonra bı de ek derse kalıp anyasa yapıyoruz ya ama anladım ılk konuları ılk defa göruyorum ya bu konuları ılk önce korkuyordum

sabah 9da gırdm dersaneye 3tte cıktım salak gıbı oluyo ınsan eve gelındede dınlenmedım yatonca kalkamıyorum

matematıkten yapamdklarım vardı onları hocaya sordm onları deftere gecırıyorm

bıde 3 ayrı yayının yaprak teslerını aldım genel kultur genel yetenektenbol bol türkce ve mat sorusu içn. nobel yayınları-irem yayın bıde bısey daha var

sen nasılsn ttalımolumunekankayizsmile

ecceıkk fıstıkım hosgeldın

hoşbulduk bitanemmm opuyorumnanaktan baya yorulmuşsun tatlım bugün kıyamam sana ben,bende inanın sabahtan beri daha temizlik yapıyorum daha şimdi oturdum,heryerim ağrıyor yürümükte bile zorlanıyorum dolayısıyla hiç çalışamadım bugün ama tüm işlerim bitti bomba gibi başlıycam artık.coğrafyadan türkiyenin iklimini çalışıyordum dün gece uyuyakalmışım onu bitireyim barikaydirigubbakcemile5

Back