2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

sadece genel kültür ve genel yeteneğe çalışman yeterli.yerimseniben
TARİH,COĞRAFYA ve ANAYASA HUKUKU : Yargının ve İhtiyaç yayınlarının konu anlatımlı kitabı var elimde. çoğu kişi bu iki kaynağı tavsiye ediyor. AYRICA KESİNLİKLE ihtiyaç yayınlarının yaprak testlerini çözmelisiniz. ben de var tüm konuların yaprak testi ve sorular çok kaliteli.
MATEMETİK: elimde Güvender ÖSS var.
sınav Haziran ayında başvurular da sınava 1- 2 ay kala oluyor.

kızlar 2008'deki sınava hazırlanmış biri olarak tecrübelerimi paylaşmak istiyorum.çalışmaya başlamayan varsa kesinlikle başmalı, hiç geç değil. inanın şimdiden konuları bitirenler var.sakın panikte yapmayın önemli olan sistemli ve doğru çalışmak ben bir çok dershaneye giden arkadaşımdan yüksek puan aldım. nasıl mı?
öncelikle sadece genel kültüre çalıştım ( zaten o yüzden beklediğim puandan düşük geldi:roflol:siz siz olun matemetik ve türkçeyi ihmal etmeyin.
sözel derslere çalışırken bazen sinirden ağlayasım gelirdi. çünkü ezberim çok zayıf.konuyu bitirince tamam derdim çok güzel anladım, test çözeyim bir de...o da ne mirmirmirmiryarısı yanlış çözdüklerimin:gitme:yanlış olanları işaretleyip o testi bir daha çözerdim 1 hafta sonra. böylelikle bilgiler taze kalıyor. tek formül bol soru çözmek. mesela şuan Osmanlı da kültür uygarlığı bitiridim.200 soru çözücem. emin olun bu konuyu bitiridim diye bir kenara atarsam 1 aya kalmaz hepsini unuturum. ara ara hızlı tekrar yapmamız gerekkaydirigubbakcemile5
Bu şekilde çalışarak 2008 de 60 genel kültür sorusundan 48 doğru yaptım.Şuanda da aynı stratejiyi izliyorum.

bende genel kültürden başladım çalışmaya yavaş yavaş bakıyorum yazark çalşıyorum tşk ederiz bilgilerin için

sağol canım:1hug:

cnm gerçekten blmiyo musun ne seçmen gerektiğini yoksa karar mı vermedin daha anlayamadım tam ama :1rolleyes: senin A seçmen gerekiyo bildiğim kadarıyla.yani B den istediğim kadro var diyosan o ayrı tabi de yerimseniben
A kadroları genelde daha iyi oluyo.kafamı taşlara vuruyorum ben şimdi,keşke üni.ye başlarken bi yandan da açık öğr.den işletme iktisat bişey okusaydım.şimdi A kadrolardan da atanırdım.öyle yapan 'zeki' arkadaşlarım oldu..oof off
neyse keşke demenin faydası yok..ben de elimdekinin en iyisini yapıcam inş..

günaaydın kızlar..
dün planımın gerisinde kaldım .. ve buna hiç bir şey neden değildi .. öleeece yayıldım kaldım
biri beni dürtsün !!!!!!!!!!!
bugün eksiklerimi kapatmak için var gücümle çalışmam lazım ama hiç halim yok sanki böle dayak yemiş gibiyim.. hastamı olaca diye korkuyorum ...
beni dürtün motive edin

canım moralini bozma önümüzde uzun bir yol var zaman zaman bu tür şeyler olabilir bence bu zamanlarda moralini bozma çalışacağına dair inancını yitirme ve kısa bir mola verdiğini düşün

kıss ne bu hal kalk çabuk kaydirigubbakcemile elini yüzünü soğuk suyla iice yıka çık balkona bi havayı içine çek biraz hava al :içelim: ve içeri girip hemen derse başla senin daha çok çalışman lazım şekerim aaaaa olmaz ama daha 2 gün önce değilmiydin sen azıcık kişi alacaklar diye böle yaparakmı onları geçeceksin pes etmek yok.emeklenmeden yürünmüyo sen bu işi başaracaksın ama böle yatarak değil kalkıp çalışarak duymayım bidaha senden böle kelimeler klava:klava:

bertu aycank çok teşekkür ederim kızlar söyledikleriniz azda olsa beni kendime getirdi ... şu saate kadar yayıldım inanın içimden hiç bir şey gelmedi neden bilmiyorum ama hep ağlayasım geliyor bir tuhaf hissediyorum kendimi
ama şimdi hemen aycancım dediklerini yapıyorum yüzümü yıkayacağım balkona çıkacağım ve başlayaacağım yeniden ... soalun kızlar iyiki varsınız ballarım kaymaklarım ayy bak gene ağlayasım geldi ((( hamile kadınlar gibiyim aa..... silkin ve kendine gel canan diyorum ve hemen kalkıyorum dediklerinizi yapmaya ...

KARAR VER + BAŞLA + ERTELEME+ ÇALIŞ = KAZANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN !!!!!!!!!!!!

ya kızlar bu gün hiç çalışamadımmafoldumbenakşama iftara misafir var. Bu günlük mola vericem sanırım. sizler naptınız?

bılmıyorum cnım ne secmem gerek..

ıstedıgım kadro yok ,o kadar elı bos döndüm ki valla

ilk girdigim sene ,lıse mezunu olarak gırmıstım o zaman 89 puan alıp acıkta kalmıstım kaydirigubbakcemile3

bizde anlamadık nasıl oldu ,ki herkesın yazdıgı seylerdı ,klasık memur..

sonra onlisans olarak gırdım sınava 79 fılan aldım ,halıyle acıkta kaldım..

sımdı lısans olarak gırmek ıstıyorum ama A nedır B nedır bılmıyorum..

A daha zor dıyorlar ama ben hangısınden alım daha coksa hangısı heryerde daha gecerlıyse ona gırmek ıstıyorum..

şu an ıcın onu yapayım bu meslegı seceyım dıye bır istegim yok ınan kı..

puanım nereye yeterse nereye atanırsam..

B sanırım benım secmem gereken..
ama bölüm derslerim de iyi güvenirim kendıme akannehir

kararsız kazım benım göbek adım olmalıydıakannehir

Şeniz

hoşbulduk canım destgin için çok sagol ya umarım başarırız.:çok üzgünüm:

canım sıkma canını umarım olur

inşallah canım benim

canım bilgilerin için sagol ben başlamamıştım hemen başlayacagım başarmak dilegiyle

canım umarım toparlamışsındır ev hanımı olmaya niyetin yoktur heralde hadi asmayalım dersi

ben şimdi burayı okuyunca hiç hazırlanmasam mı diye düşünmeye başladım?

ben daha kitabımın siparişini yeni verdim....çok mu geç kalmışım :çok üzgünüm:

maşallah

çalışmaya başlamışsınız, Allah kolaylık versin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…