2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

bu arada günaydın kızlar bende gece yatarken 50 matematik çözdüm öyle uyudum yeni kalktım sayılır ne çalışırım bilmiyorum

günaydın arkadaşlar bende 9buçukta karın ağrısıyla uyandım yine çok kötü olcam sandım hemen babamı aradım allahtan iyiyim bu hastalık günleri çok geriyor beni nefret ediyorum canıma deysin çok geçmiş olsun tatlım bende şimdi haberleri okuyodum gördüm
birazdan derse başlıycam madem uyandım çalışayım bari herkese iyi çalışmalar

ohcanıma deysin çok geçmiş olsun marmara depremini yaşamıştım bende eşim yokken kızımla birlikte naparım öyle bişey olsa diye düşünürüm bazen Allah korusun
gülsu sana da geçimşolsun
sabah tarihe çalıştım biraz okudum yalnızca maa aklımda kalmadı pek yemekten sonra eğitim ahlak gelişimine başlııcam inş

çok saolun kızlar..
gülsu sanada geçmiş olsun canım benimde çok fena geçerdi..kaç defa acile gittim o yüzden kaç defa bayıldım..
doğumdan sonra biraz düzeldi gibi sanki ama bakalım..ayağına dikkat et,sıcak su torbası koy,papatya çayı iç canım bunlar çok rahatlatıyor.

bende kendimi yeni toplayabildim.
şimdi başlıyorum çalışmaya..
tarihle başlayacağım..
sonra ingilizce daylight ders izleyeceğim..
ingilizceden paragraf sorularına bakarım bide..
akşama kadar neler yaparım bilmiyorum valla..planım bunlar

suus canım senbın bölum neydı sen de egıtım bılımlerı yapcaksın demı nasıl gıdıo calsımalar

başakcım matematik öğretmeniyim ben ilk eğitimden başladım zaten öğrenme bitti gelişimdede ahlaktayım ama tekrar etmedim hiç geçtiğim yerleri
ya tam kafamı topluyorum ya tlf çalışıyo ya iş geliyo hoca çağırıyo bizim burasıda benim işim pek olumyo ama gelen giden eksik olmuyo evde hiç çalışamam kzıım elimde kitapla hayatta oturtmaz beni eee artık geç yatmayada başladı işte ne kadr olursa artık

kızlar 8 de kızı emzirmek için uyandım ama gözümden uyku akıyordu çünkü 3.5 ta yatmıştım..
sonra bir anda deprem olmaya başladı:1shok:
kucağımda bebekle ne yapacağımı bilemedim..mafoldumben
eşim daha kalkmamıştı yanına koştum ama rahat 10 saniye sallandık..bitince bana bi ağlama geldisenağlama
hala elim ayağım titriyor..mafoldumben

cnm ya çok geçmiş olsun:1hug:

gülsu geçmiş olsun. bi ara benim de çok oluyordu ağrım, şimdi eskisi kadar değil çok şükür.adaçayı içiyorum bir kaç gün öncesinden,bir de ayağımdan terlik ve çorabı yaz kış çıkarmam.

ben de okuldan geldim kızlar,gece 2 de yattım ya:sinifsinif:şimdi tezime bakmıycam, bıkkınlık verdi.oturup kpss ye çalışayım bugün diyorum.hemen geçiyorum başınaalkisalkisalkis
hepinize Allah zihin açıklığı versin şekerlerkaydirigubbakcemile4

ohcanimadeysin
kızlar 8 de kızı emzirmek için uyandım ama gözümden uyku akıyordu çünkü 3.5 ta yatmıştım..
sonra bir anda deprem olmaya başladı
kucağımda bebekle ne yapacağımı bilemedim..
eşim daha kalkmamıştı yanına koştum ama rahat 10 saniye sallandık..bitince bana bi ağlama geldi
hala elim ayağım titriyor..

hilalcim çok geçmiş olsun
giremiyorum buaralar
haberlere de bakamadım :(
ayy uzayda hissettim kendimi heee
her şeyden bi haber...
kızlar beni buaralar affedin
yakında tekrar gelicem aranızaaaaa :))))

dicerr

yaa kızlar sormustum ama cevap veren olmadı bu ıhtıyacın denemesıne nasıl katılırım

ben de bilemiyorum malesef dicerr :((
yardımcı olmak isterdim ama..
ben konularımı azıcık da olsa toparlamadan sınava girip moralimi bozmak istemiyorum
yazın giricem bol bol denemelere
ya da evde kendim yapıcam

basak23
özgecım nerelerdesın bakayım sen yıne

ayyy canım benim
valla biliosun beni
hep kaçak hep kaçak dimi :((
ayyy utandım valla resmen!!
amaa misafirimiz geldi
onlarla ilgileniyorum,
işyerimde de yoğunum
ondan çalışamıyorum,
çalışmayınca da yazıp topiği meşgul etmek istemiyorum...
(gerçi bakmaya çalışıorum arada ama düzenli olması lazım yazmam için)
nasılsın bakiim sen?

merhaba saolun arkadaşlar alıştım öğlen çalıştım mattan soru çözdüm ama çok halsiz hissettim bi saat uyudum yeni kalktım devam edecem şimdi çalışmaya inşallah

selam kızlar.
ben bugün pek çalışamadım hem geç kalktım hem de işim vardı.
8-9 gibi oturup tarih çalışcam.islamiyet öncesi Türk devletlerine sonrada soru çözerim.
GECE 12 DE YATIP SABAH ERKEN KALKCAM.GEÇ YATINCA UYANAMIYORUM GEÇ KALKINCADA SERSEM GİBİ OLUYORUM

kızlar nasılsnz ben bugun okulda cok fazla :gitme:calsıamdm birazcık program gelıstrmeden bişi okudum
eve gelınce de bıraz dınlendm sonra matematıkten ihtıyacın kıtabından bölünebılmeyı bıtrdm
bi kac türkce sorusu çözdm smdı de dizi izlicem bitince calaımaya devam ederm öptm sızıopuyorumnanaktan

dicer internetten sitesine gir belki yazıyordur orada ya da telini alıp ararsın.ben dershaneye gidiyorum ordan haberim var.

kızlar ben de bugün öğlen oturdum dersin başına akşama kadar kalkmadım. 40 tarih
71 coğrafya sorusu çözdüm.
ayrıca yarın göreceğimiz konulara çalıştımkaydirigubbakcemile2
veeee üstüne spor yaptım biraz sonra ömre bedel i izledimkaydirigubbakcemile3ay en heyecanlı yerinde bitti.

Back