2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

merhaba ne haber arkadaşlar bende sıkıldım hazırlandım misafirliğe gidiyoruz öğlen çalıştım 2 kitaptan çarpanlara ayırmayı bitirdim 3.kitaptayım gelince devamedecem inşallah iyi çalışmalar görüşürüz

kısssslar bugün kendimle gurur duyuyorumsengözlerimebaksanab
öğleye kadar fatura,para çekme işlerimi hallettim.
saat 1 de bir oturdum dersin başına, hiç kalkmadan 70 matematik, 20 tarih (veee orta asya tekrarı),20 türkçe toplam nurtopu gibi 110 soru çözdüm.sırnaşık şey
üstüne de sporumu yaptım,duşa girdim,cildime maske yaptım,kremlendim ohhhh sefam olsun:dance:
şimdi tezimin başına oturuyorum.bugünlük kpss çalışmam sona erdi.

pikocumm aferın sanaaa tebreık edıyorum senı ne guzel calsımıssın
masallh hepsını bı arad yürütebılıyosun:nazar:

ben de bugun okulda matematıkten 20 cografyadan60 soru çözdum
2satten berı de tarıhten özet cıkarıyorum hala islamıyet oncesı türkıslamdevletlerınde kültür ve medenıyetteyım canım cok mu yavas ılelıyorm ya 2 kitaptan özetlıyorm
yetişmicek galıba napcam bennnndelikafadulden

slm kızlar bende kaç saattir tarihe bakıyorum,duraklamaya kadar çalışmıştım ama baktımki aklımda kalmıyo özete başladım saatlerdir 2 kitaptan karışık daha 5 sayfa oldu ya moralim bozulduçok karışık dönemlerdeki ıslahatlar falan filan orhan bey,osman bey,beyazıt,murat offfff:bbo:kafam şişti:çok üzgünüm:

ay sorma ıslahatlar öyle:umursamaz:ben de özet çıkarmıştım taa Ramazan ayında oturup onları kafama kazıması kaldıkaydirigubbakcemile3en zor aşaması:utangac:hele sen III.Selim, II.Mahmut'a falan gel, bir sürü Islahat yapmışlar yawakannehirokuya okuya kazırız kafamızakaydirigubbakcemile2

pikocumm aferın sanaaa tebreık edıyorum senı ne guzel calsımıssın
masallh hepsını bı arad yürütebılıyosun:nazar:

ben de bugun okulda matematıkten 20 cografyadan60 soru çözdum
2satten berı de tarıhten özet cıkarıyorum hala islamıyet oncesı türkıslamdevletlerınde kültür ve medenıyetteyım canım cok mu yavas ılelıyorm ya 2 kitaptan özetlıyorm
yetişmicek galıba napcam bennnndelikafadulden

cnm bence bence gayet iyi gidiyorsunhihoyyytbiz dershanede yeni geçtik İslamiyete.hocamız yavaş ama sindirerek ilerlediğimizi söylüyor ve sınavdan 2 ay önce biticek konular diyor.ben de kurtuluş savaşının sonuna kadar özet var ama çalışıp hızlı ilerlemek istemiyorum.mesela bugün orta asyadan test çözdüm daha o konudan çözmediğim sorular var.dershanede İslamiyete geçişi bitirince tekrar edip o konudan bol soru çözücem. özet bitmiş olsada dershane formatının ilerisine çok geçmek istemiyorum.konular çok rahat yetişir merak etme yerimseniben

kızlar nbr nasılsınızzz ?
az snr derse başlıcam ama önce ehlıyet için soru çözmem gerek of of snr kpss ye bakıcam ama bu ehlıyet morumu yedı
ya

cnm bize kurstan bir kitap vermişlerdi.bir sürü soru vardı onları çözüp girdim ve hepsinden 95 üzeri aldım.motoru çalışmadan geçemezsin diğerlerine de biraz baksan yeterli.çok stres yapmıştım sınavı ama inan her yıl aynı ya da benzer sorular geliyora.s

ya yarın dershaneyi gene ekmek zorundayım.hoca çağardı okula,matematik,geometri ve hukuk derslerim yandı:gitme:
matematiğimde bir iyidir ki sormayın:dilcikar:
okula giderken dolmuşta hukuk çalışayım diyorum,vakit nakittir:teytey:

selam kızlar.
ben bugün dershane konularını tekrarladım gördüklerimizi.
daha sonra mat çözdüm.temel kavramlardan 48 soru çözdüm. 1 ssat daha çalışıp yatıcam yine soru çözcem.yapamadığım çıktı biraz onlarıda sorarım artık

selam kızlarbugün şimdiye kadar özet çıkardığım coğrafyayı tekrar ettim..
ingilizce kelime çıkardım çalıştım
100 tane karışık konulardan matematik çözdüm
osmanlının duraklama döneminin özetini çıkardım ama soru çözmedim..onun sorularını çözüp,özetlerni en baştan tekrar edip yatmayı planlıyorum

kızlar napıyosunuz bir bakayım dedim:hulya:kimler ne çalışmış görüp gaza geliyim:1rolleyes:

ayy ben öğlenden beri özet çıkarıyorum daha duraklama dönemine geldim 16 sayfa oldu şimdilik parmağıma kramp girdi yazmaktan akannehirbıraktım artık yatarkende türkçeden soru çözerimmirmirmirmir

eceee deli misinn ben kafayı yerim öyle bi gün çıkmasam sıkılırım bugün öğlen evdeydiim çalıştım yemek yaptım ama akşamüstü sıkıldım ve halamlara gittik alışmışım sanada tavsiye ediyorum psikolojini bozma öyle gezerken bile ders düşünüyomuşunn olmaz ööylee rahat ol birazz

eceee deli misinn ben kafayı yerim öyle bi gün çıkmasam sıkılırım bugün öğlen evdeydiim çalıştım yemek yaptım ama akşamüstü sıkıldım ve halamlara gittik alışmışım sanada tavsiye ediyorum psikolojini bozma öyle gezerken bile ders düşünüyomuşunn olmaz ööylee rahat ol birazz

canım benim burda aile akraba kimse yok çevremde yok komşularımda genelde 50 yaş üstü napayım ben şimdikaydirigubbakcemile3memlekette olsam durmam evde de burda mecbuurum işte eşimde akşam 7 de geliyor işten ancak pazarları tatil öyle işte malesefyerimseniben

kızlar 8 de kızı emzirmek için uyandım ama gözümden uyku akıyordu çünkü 3.5 ta yatmıştım..
sonra bir anda deprem olmaya başladı:1shok:
kucağımda bebekle ne yapacağımı bilemedim..mafoldumben
eşim daha kalkmamıştı yanına koştum ama rahat 10 saniye sallandık..bitince bana bi ağlama geldisenağlama
hala elim ayağım titriyor..mafoldumben

[ı]kızlar 8 de kızı emzirmek için uyandım ama gözümden uyku akıyordu çünkü 3.5 ta yatmıştım..
Sonra bir anda deprem olmaya başladı:1shok:
Kucağımda bebekle ne yapacağımı bilemedim..mafoldumben
eşim daha kalkmamıştı yanına koştum ama rahat 10 saniye sallandık..bitince bana bi ağlama geldisenağlama
hala elim ayağım titriyor..mafoldumben[/ı]

canım gecmıs olsun

saol başakcım ya...5.4 büyüklüğündeymiş baktım şimdi internet haberlere..antalyadan mersine kadar kıyıda hissedilmiş..

kızlar 8 de kızı emzirmek için uyandım ama gözümden uyku akıyordu çünkü 3.5 ta yatmıştım..
sonra bir anda deprem olmaya başladı:1shok:
kucağımda bebekle ne yapacağımı bilemedim..mafoldumben
hala elim ayağım titriyor..mafoldumben

canım ya çok geçmiş olsunn,çok kötü birduygu ya geçen yılda burda olmuştu eşimde işteydi gece yalnızdım nasıl sallandı aklım çıktı komşular gelmiş yalnızım korkarım diye ağlaya ağlaya ölmüştüm allah birdaha yaşatmasın:Saruboceq:

Back