- Konu Sahibi Pimpirikli
- #2.761
merhaba ne haber arkadaşlar bende sıkıldım hazırlandım misafirliğe gidiyoruz öğlen çalıştım 2 kitaptan çarpanlara ayırmayı bitirdim 3.kitaptayım gelince devamedecem inşallah iyi çalışmalar görüşürüz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kısssslar bugün kendimle gurur duyuyorumsengözlerimebaksanab
öğleye kadar fatura,para çekme işlerimi hallettim.
saat 1 de bir oturdum dersin başına, hiç kalkmadan 70 matematik, 20 tarih (veee orta asya tekrarı),20 türkçe toplam nurtopu gibi 110 soru çözdüm.sırnaşık şey
üstüne de sporumu yaptım,duşa girdim,cildime maske yaptım,kremlendim ohhhh sefam olsun:dance:
şimdi tezimin başına oturuyorum.bugünlük kpss çalışmam sona erdi.
slm kızlar bende kaç saattir tarihe bakıyorum,duraklamaya kadar çalışmıştım ama baktımki aklımda kalmıyo özete başladım saatlerdir 2 kitaptan karışık daha 5 sayfa oldu ya moralim bozulduçok karışık dönemlerdeki ıslahatlar falan filan orhan bey,osman bey,beyazıt,murat offfff:bbo:kafam şişti:çok üzgünüm:
pikocumm aferın sanaaa tebreık edıyorum senı ne guzel calsımıssın
masallh hepsını bı arad yürütebılıyosun
ben de bugun okulda matematıkten 20 cografyadan60 soru çözdum
2satten berı de tarıhten özet cıkarıyorum hala islamıyet oncesı türkıslamdevletlerınde kültür ve medenıyetteyım canım cok mu yavas ılelıyorm ya 2 kitaptan özetlıyorm
yetişmicek galıba napcam bennnndelikafadulden
kızlar nbr nasılsınızzz ?
az snr derse başlıcam ama önce ehlıyet için soru çözmem gerek of of snr kpss ye bakıcam ama bu ehlıyet morumu yedı ya
merhabaa kuzular yeni geldik neyaptınız şimdi başlıyacam derse anneşimle konuşuyorum aynı anda
eceee deli misinn ben kafayı yerim öyle bi gün çıkmasam sıkılırım bugün öğlen evdeydiim çalıştım yemek yaptım ama akşamüstü sıkıldım ve halamlara gittik alışmışım sanada tavsiye ediyorum psikolojini bozma öyle gezerken bile ders düşünüyomuşunn olmaz ööylee rahat ol birazz
[ı]kızlar 8 de kızı emzirmek için uyandım ama gözümden uyku akıyordu çünkü 3.5 ta yatmıştım..
Sonra bir anda deprem olmaya başladı:1shok:
Kucağımda bebekle ne yapacağımı bilemedim..mafoldumben
eşim daha kalkmamıştı yanına koştum ama rahat 10 saniye sallandık..bitince bana bi ağlama geldisenağlama
hala elim ayağım titriyor..mafoldumben[/ı]
kızlar 8 de kızı emzirmek için uyandım ama gözümden uyku akıyordu çünkü 3.5 ta yatmıştım..
sonra bir anda deprem olmaya başladı:1shok:
kucağımda bebekle ne yapacağımı bilemedim..mafoldumben
eşim daha kalkmamıştı yanına koştum ama rahat 10 saniye sallandık..bitince bana bi ağlama geldisenağlama
hala elim ayağım titriyor..mafoldumben