2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kızlar nasılsnz ben bugun okulda cok fazla :gitme:calsıamdm birazcık program gelıstrmeden bişi okudum
eve gelınce de bıraz dınlendm sonra matematıkten ihtıyacın kıtabından bölünebılmeyı bıtrdm
bi kac türkce sorusu çözdm smdı de dizi izlicem bitince calaımaya devam ederm öptm sızıopuyorumnanaktan

ben de izledimkaydirigubbakcemile3uff ne heyecenlı yerde bitti ya. dizi izliycem diye kalkmadan çalıştım.şimdi de 20 matematik çözüp yatayım diyorum.
iyi gecelerkaydirigubbakcemile5

ben de izledimkaydirigubbakcemile3uff ne heyecenlı yerde bitti ya. dizi izliycem diye kalkmadan çalıştım.şimdi de 20 matematik çözüp yatayım diyorum.
iyi gecelerkaydirigubbakcemile5

ay evet canım ya tam heyecanlı yerde bıttı ayy o dızıyı ızlerken aglamamak için zor ttutyorum kendımı
ben de matematık çözdm şimdide egıtımden soru çözuyorm tarıhe bugun bakmadm.he bıde bırazcık turkce çözdm belkı yatmadan bı tukce testı daha cozerım.önceden bayılırdm turkceye baya sogumusum

kızlar bende bugün ingilizce cd izledim 1 saat,tarih izledim özet çıkardım..osmanlının kuruluşundan duraklamanın sonuna kadar tekrar ettim..ay ne nankör bi konu ya off..sonrada soru çözdüm..40 tane
ya bana günde 1000 matematik çöz desinler ama tarih demesinlermafoldumben
amaa diyorlar işte oda olmadan olmuyor...:1no2:
neyse az daha soru çözeyimde yatayım artıık..

yattınızmı kızlar bende bugün 100 kadar matematik çözdüm gerileme dönemine kadar da özet çıkardım 20 sayfayı geçti ama bitmek bilmiyooo en sevmediğim konu:1no2:

ben de bugün gelişim psikolojisinden bi konu daha bitirdim.birazdan soru bankamdan o kunuyla ilgili soruları çözücem.ama ona çalışıcam diye tarihe bakamadım pek yaa ona da bakmam lazımm mafoldumben

kızlar ben de diziyi izledıkten sonra egıtımden 50 soru çözdm
türkceden de 120 soru çözdum.diziden öncede matamtıkten çözdüm.yatayım artık iyi gecelr kızlar

günaydın arkadaşlar..dün gece kızı erken uyutabilmek bir sürü şey denedim..erken dediğimde 23.00 falan yani..
onu uyuytup bende yatacaktım çünkü mahvoluyor diğer türlü günüm..çok geç yatıyorum sabah kalkamıyorum..kalksam bile hiçbir verim alamıyorum..
neyse yatırdım ardından bende yattım uyumam 00.00 ı bulmuştur..işte kalktım şimdi ders çalışacağım..

günaydın yine kimse yok nerdesiniz çalışkanlarr yeni kalktım dışarı çıkıcam 2buçuk gibi gelirim inşallah gelince çarpanlara ayırmayı 3.kitaptan bitircem inşallah ocakda problemlere geçecem inşallah işte böyle görüşürüzz

KIZLAR merhaba ayy nıhayet gırebıldm sbahtan berı gıremıyorum şifre yanlıs dıyo yenı sıfre aldım artık.bidaha gıremıcem zanneetım:Saruboceq:

slm kızlar ben bugün birazcık matematik çalıştım birazda tarih özet çıkardım,sonra çarşıya gittim saçlarımı kestirdim kaşlarımı aldırdım ohhh beee kendime geldim şimdi biraz çalışayım barizemuszemus

bugun hiç ders çalışmadım misafir vardı
sabahın 9 dan beri ayaktayım dün
ders çalışayım ddiye bişey yapmadım
akşam pasta yaptım sabahta temizlik daha yeni
gittiler aklım derste ama içimden çalışmak gelmiyo
masa başında otururkende yoruluyorum artık
çalışanlara kolay gelsin artık ben yarın devam ederim
bugun benden iş çıkmaz artık

kızlar merhaba ayy neguzel ben de aldrcam kaslarımı bıturlu gıdemıyorum carsıya

ben de bugun okulda ve bırazonce calıstıklarımı söylıyım.100 egıtım sorusu 35 turkce
70de matematıkden soru çözdm bırazdan da tarıh özetıne devam etcem tarıh cok yavas ilerlıyo ben de yaa

kızlar ya :gitme:ağlamak istiyorum.bugün hiç çalışmadım.
12 dershane bitti eve geldim yemek yedim ve yattım:sinifsinif:
şimdi hiç çalışasım yok,başım ağrıyo,kendimi iyi hissetmiyorum,zorlayıp okek obeb i bitirsem süper olucak.bi kahve falan içiyim bari:kahve:
sizi görüp gaza geliyim diye girdim

günaydın arkadaşlar..dün gece kızı erken uyutabilmek bir sürü şey denedim..erken dediğimde 23.00 falan yani..
onu uyuytup bende yatacaktım çünkü mahvoluyor diğer türlü günüm..çok geç yatıyorum sabah kalkamıyorum..kalksam bile hiçbir verim alamıyorum..
neyse yatırdım ardından bende yattım uyumam 00.00 ı bulmuştur..işte kalktım şimdi ders çalışacağım..

ay maşallah ne güzel erken kalkmak, bir de ben yapabilsemkaydirigubbakcemile3

kızlar merhaba ayy neguzel ben de aldrcam kaslarımı bıturlu gıdemıyorum carsıya

ben de bugun okulda ve bırazonce calıstıklarımı söylıyım.100 egıtım sorusu 35 turkce
70de matematıkden soru çözdm bırazdan da tarıh özetıne devam etcem tarıh cok yavas ilerlıyo ben de yaa

ay maşallah ne güzel soru çözmüşsün:hooray:ben o kadar çözemiyorum.özellikle matematik çok vaktimi alıyor. daha çok vakit ayırmam gerekicek sanırım.
bu arada bugün bize ihtiyaç yayınlarının bir tane daha soru banaksını verdiler.karma testler var içinde,şimdi çözmek için erken.

ay maşallah ne güzel soru çözmüşsün:hooray:ben o kadar çözemiyorum.özellikle matematik çok vaktimi alıyor. daha çok vakit ayırmam gerekicek sanırım.
bu arada bugün bize ihtiyaç yayınlarının bir tane daha soru banaksını verdiler.karma testler var içinde,şimdi çözmek için erken.

canım benım sakın ders calsımadan yatma duymıyım bakk..bıdaha sonra bünyen alısır bak calsımamaya.ayy ne güzel baya yayın verıyolar bıze genelkultur genel yeten soru bankası gelmedı daha pegemın gelcek

Back