2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

bir günde ne kadar çok şey yapıyor insan off yoruldum türkçeden soru yaptım yatıyorum yarın evde olacam inşallah biyere gitmemeyi düşünüyorum bir davet geldi ama gitmiycem inşallahh canıma deysin kızdı gezenti otur çalış dediiii iyi geceler arkadaşlar herkes yattı galibaa bi ben kaldımm

sırnaşık şey:roflol:sırnaşık şey

günaydın kızlar...ben daha çalışmaya başlamadım..kızı uyutmam lazım bana çalıştırmaz şimdi..

ece ve başak ne güzel çalışıyorsunuz yaa maşallah..sizi görünce gaz geliyor valla

canım tşk ederz valla senin birde kızın var böyleyken bu kadar azimlisin inşllh hepimiz güzel puanlar alırızyerimseniben:Saruboceq:

günaydınlar kızlar
2 gündür çalışmadım
mazeretleri bahaneleri sıralamıycam valla
akşama çalışıp telefi etmeye çalışiim en iisi :)))

selam herkeseee
çok şükür 2-3 gündür süren vicdan azabından kurtuldum sabah oturdum 2-3 saat ölçme çalıştım daha doğrusu özet yazıyorum daha.
türkiye geneline bende gireceğim inşallah gerçi neyimeyse :umursamaz:
en azından bir sınav havası alırım uzun zaman oldu sınava girmeyeli

kızlar ben de dün 100 soru çözdüm.70 türkçe , 20 matematik.
şimdi gene teze bakmaya başlıycam anca akşama kpss ye bakabilirim.
başak ve ece ben geçen türkiye geneline girmedim, kitapçığı aldım ama sınava yakın bir zaman da çözücem.daha etkili olur diye düşündüm.konular bitmedi düşük alsak bile sorun değil, hem daha çok gaza gelirizkaydirigubbakcemile2

günaydın canım tesekkur ederz canm sen de cok azimlisin insaalh emeklerımızın karsılıgını alıırz tatlım

ben de okuldayım 1saatten beri cografya çözuyorm 60 soru çözdm.yavas yavas anlıyorm galıba cografyayı dogry yapınca cok sevınıyorm cografyayı hiç sevmemde

heman işini bitr sen de basla cnm calısmaya

coğrafyadan hangi konuyu çözüyorsun? geçen hafta derse gitmedim sanırım akarsular konusu bimiştir. fiziki özelliklerin hepsi bitmeden teste başlayamıyorum, hepsini karışık sormuşlar konuyu bitirmem gerek.

selam herkeseee
çok şükür 2-3 gündür süren vicdan azabından kurtuldum sabah oturdum 2-3 saat ölçme çalıştım daha doğrusu özet yazıyorum daha.
türkiye geneline bende gireceğim inşallah gerçi neyimeyse :umursamaz:
en azından bir sınav havası alırım uzun zaman oldu sınava girmeyeli

giriceklerin sayısı çoğalıyorzemuszemusbakalım nasıl geçicek sınav-tatlicadiarzu-ihtiyacın seviye tespitine girmiştim zordu baya.konular bitmediği için yapamadım bir şey.

kızlar ben de dün 100 soru çözdüm.70 türkçe , 20 matematik.
şimdi gene teze bakmaya başlıycam anca akşama kpss ye bakabilirim.
başak ve ece ben geçen türkiye geneline girmedim, kitapçığı aldım ama sınava yakın bir zaman da çözücem.daha etkili olur diye düşündüm.konular bitmedi düşük alsak bile sorun değil, hem daha çok gaza gelirizkaydirigubbakcemile2

evet canım ya düşük alacağımız kesin ama maksat soruları görmekyerimseniben

slm kızlar bugün zorlada olsa başladım
bi boşvermişliktir gidiyo yaaa toparlayamıyorum kafamı yine bi sürü sözleşmeli alıyoalr sinir oldum ağustostada bu kadar kadro olurmu bilmmem tabii ben iyi bi puan alırmıyım onuda bilmiyorum
neyse
i.ö. türk devletleri kültür medeniyetleri çalıştım tarihede başlamış oldum not çıkardım 90 soru çözdüm 23 yanlışım çıktı :çok üzgünüm:
şimdi eğitime bakıcam biraz ahlak gelişiminde kalmıştım sanırım onuda unttum :kızgın:

coğrafyadan hangi konuyu çözüyorsun? geçen hafta derse gitmedim sanırım akarsular konusu bimiştir. fiziki özelliklerin hepsi bitmeden teste başlayamıyorum, hepsini karışık sormuşlar konuyu bitirmem gerek.

türkıyenın fiziki özellıklrınden çözuyorm cnm bızde de bıtmedı fızıkı özellıklerde aksamda özet yaptım en azınden görmus oldgmuz bölumlerın sorularını secıyorum

deneme sınavlarını nasıll takip ediyosunuz kızlar sitelerinde varmı acaba başvuru sınav merkezleri filan göremedim biraz baktımda

deneme sınavlarını nasıll takip ediyosunuz kızlar sitelerinde varmı acaba başvuru sınav merkezleri filan göremedim biraz baktımda

cnm bizim dershane İhtiyaç yayınlarına bağlı,ordan haberim oluyor.Türkiye geneli sınavlara dışarıdan girilebiliyor.

kısssslar bugün kendimle gurur duyuyorumsengözlerimebaksanab
öğleye kadar fatura,para çekme işlerimi hallettim.
saat 1 de bir oturdum dersin başına, hiç kalkmadan 70 matematik, 20 tarih (veee orta asya tekrarı),20 türkçe toplam nurtopu gibi 110 soru çözdüm.sırnaşık şey
üstüne de sporumu yaptım,duşa girdim,cildime maske yaptım,kremlendim ohhhh sefam olsun:dance:
şimdi tezimin başına oturuyorum.bugünlük kpss çalışmam sona erdi.

slm kızlar bende kaç saattir tarihe bakıyorum,duraklamaya kadar çalışmıştım ama baktımki aklımda kalmıyo özete başladım saatlerdir 2 kitaptan karışık daha 5 sayfa oldu ya moralim bozulduçok karışık dönemlerdeki ıslahatlar falan filan orhan bey,osman bey,beyazıt,murat offfff:bbo:kafam şişti:çok üzgünüm:

kızlar nbr nasılsınızzz ?
az snr derse başlıcam ama önce ehlıyet için soru çözmem gerek of of snr kpss ye bakıcam ama bu ehlıyet morumu yedı
ya

kısssslar bugün kendimle gurur duyuyorumsengözlerimebaksanab
öğleye kadar fatura,para çekme işlerimi hallettim.
saat 1 de bir oturdum dersin başına, hiç kalkmadan 70 matematik, 20 tarih (veee orta asya tekrarı),20 türkçe toplam nurtopu gibi 110 soru çözdüm.sırnaşık şey
üstüne de sporumu yaptım,duşa girdim,cildime maske yaptım,kremlendim ohhhh sefam olsun:dance:
şimdi tezimin başına oturuyorum.bugünlük kpss çalışmam sona erdi.

:nazar:alkisalkisalkissüpersinŞeniz

kızlar nbr nasılsınızzz ?
az snr derse başlıcam ama önce ehlıyet için soru çözmem gerek of of snr kpss ye bakıcam ama bu ehlıyet morumu yedı
ya

canım çok kolayy ya ehliyeti takma kafana ben bütün yılların sorularını çıktı aldım sadece onları çözerek bile üçündende 100 aldım sende yaparsın kaydirigubbakcemile5

Back