- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #2.741
bir günde ne kadar çok şey yapıyor insan off yoruldum türkçeden soru yaptım yatıyorum yarın evde olacam inşallah biyere gitmemeyi düşünüyorum bir davet geldi ama gitmiycem inşallahh canıma deysin kızdı gezenti otur çalış dediiii iyi geceler arkadaşlar herkes yattı galibaa bi ben kaldımm
günaydın kızlar...ben daha çalışmaya başlamadım..kızı uyutmam lazım bana çalıştırmaz şimdi..
ece ve başak ne güzel çalışıyorsunuz yaa maşallah..sizi görünce gaz geliyor valla
günaydın canım tesekkur ederz canm sen de cok azimlisin insaalh emeklerımızın karsılıgını alıırz tatlım
ben de okuldayım 1saatten beri cografya çözuyorm 60 soru çözdm.yavas yavas anlıyorm galıba cografyayı dogry yapınca cok sevınıyorm cografyayı hiç sevmemde
heman işini bitr sen de basla cnm calısmaya
selam herkeseee
çok şükür 2-3 gündür süren vicdan azabından kurtuldum sabah oturdum 2-3 saat ölçme çalıştım daha doğrusu özet yazıyorum daha.
türkiye geneline bende gireceğim inşallah gerçi neyimeyse :umursamaz:
en azından bir sınav havası alırım uzun zaman oldu sınava girmeyeli
kızlar ben de dün 100 soru çözdüm.70 türkçe , 20 matematik.
şimdi gene teze bakmaya başlıycam anca akşama kpss ye bakabilirim.
başak ve ece ben geçen türkiye geneline girmedim, kitapçığı aldım ama sınava yakın bir zaman da çözücem.daha etkili olur diye düşündüm.konular bitmedi düşük alsak bile sorun değil, hem daha çok gaza gelirizkaydirigubbakcemile2
coğrafyadan hangi konuyu çözüyorsun? geçen hafta derse gitmedim sanırım akarsular konusu bimiştir. fiziki özelliklerin hepsi bitmeden teste başlayamıyorum, hepsini karışık sormuşlar konuyu bitirmem gerek.
deneme sınavlarını nasıll takip ediyosunuz kızlar sitelerinde varmı acaba başvuru sınav merkezleri filan göremedim biraz baktımda
kısssslar bugün kendimle gurur duyuyorumsengözlerimebaksanab
öğleye kadar fatura,para çekme işlerimi hallettim.
saat 1 de bir oturdum dersin başına, hiç kalkmadan 70 matematik, 20 tarih (veee orta asya tekrarı),20 türkçe toplam nurtopu gibi 110 soru çözdüm.sırnaşık şey
üstüne de sporumu yaptım,duşa girdim,cildime maske yaptım,kremlendim ohhhh sefam olsun:dance:
şimdi tezimin başına oturuyorum.bugünlük kpss çalışmam sona erdi.
kızlar nbr nasılsınızzz ?
az snr derse başlıcam ama önce ehlıyet için soru çözmem gerek of of snr kpss ye bakıcam ama bu ehlıyet morumu yedı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?