2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

çalışmak lazım arkadaşlar bnm komşu var 2 de çocuğu var bir buçuk yaş arayla o bile gece uyumuyo her gn çalışıyorr o yapıp başarıyorsa herkes yapar bi de bir çocukları küçükler çalışmöamak için hiç bahanemiz yokkkkkk

pkocum merhaba nasılsn

ben de tarıhten özet yaptım bırazcık sonrada ara verdım o arada bi matemtık çözeyım dedım 1test çözmusum saat gecmıs tekrar tarıh calısmam artık .smdı bıraktım.yatarken de bı 10 ssoru paragraf çözmeye calsıcam

ttalım matetıkten dogan hocanın vıdeolarını tek tek ızle dfetere yaz

iyiyim bu aralar kpss ye pek bakamıycam:gitme:savunmaya girmeme az kaldı tezime yoğunlaştım.ilk iş doğan hoca nın videolarını izlemek olucak.en baştan alayım ki temelim sağlam olsun.sen geometriye bakıyor musun, ben çok bakamıyorum ama biraz zaman geçsin ona da el atıcam inşallahkaydirigubbakcemile3
bir de gece yatarken türkçe çözüyorum,sen demiştin ya her gün pragraf sorusu çözmemiz lazımmış diye,ufff yanlışım çıkıyo ya halbuki en çok türkçeden güvenirdim kendimekafamçokkarıştı

günaydın arkadaşlar kimsecikler yok herkes çalışıyor galiba bende kahvaltı yapıp inşallah çalışcam

slm kızlarrr bende gece 3 e kadar köklü sayılardan soru çözdüm ,kitaptanda üslü sayıları bitirip soru çözdümhihoyyyt

iyiyim bu aralar kpss ye pek bakamıycam:gitme:savunmaya girmeme az kaldı tezime yoğunlaştım.ilk iş doğan hoca nın videolarını izlemek olucak.en baştan alayım ki temelim sağlam olsun.sen geometriye bakıyor musun, ben çok bakamıyorum ama biraz zaman geçsin ona da el atıcam inşallahkaydirigubbakcemile3
bir de gece yatarken türkçe çözüyorum,sen demiştin ya her gün pragraf sorusu çözmemiz lazımmış diye,ufff yanlışım çıkıyo ya halbuki en çok türkçeden güvenirdim kendimekafamçokkarıştı

geometri bende başlamadım sonlara doğru çalışayım diyorum ama:uhm:
türkçeden bende çok güveniridm kendime.2008 yılında öylesine girmiştim matematik ve türkçe full olur dedim.matematik full du ama türkçeden bir sürü yanlışım çıkmıştı çok şaşaırmıştım...o yüzden bu sene test çözüyorum 2 günde bir.

günaydın arkadaşlar kimsecikler yok herkes çalışıyor galiba bende kahvaltı yapıp inşallah çalışcam
kuzum ben daha yeni kalktım 4 te yatmıştık..kahvaltı daha doğrusu öğle yemeğini yiyelimkaydirigubbakcemile3 bende başlayacağım çalışmaya inşallah..

geometri bende başlamadım sonlara doğru çalışayım diyorum ama:uhm:
türkçeden bende çok güveniridm kendime.2008 yılında öylesine girmiştim matematik ve türkçe full olur dedim.matematik full du ama türkçeden bir sürü yanlışım çıkmıştı çok şaşaırmıştım...o yüzden bu sene test çözüyorum 2 günde bir.

hiç sorma ya acayip moralim bozuluyor beni de 2008 de türkçe ve matematik batırmıştı.tükçeden 6 yanlış mı ne yapmıştım:kedi:düşün tarihtan bile 4 yanlış yaptımkaydirigubbakcemile3

kızlar merhaba naılsnz ben e dersneden geldım ayy haftaya ihtiyacın türkıye genelı sınavı var ılk defa denemeye grcem

geometrıden dersnede yenı basladk ek dersle bırlıkte acıları görduk onunla ilgili 2kııtaptan bıtrdm
cuma günü ücgene geccez konu bıtıkce çözcem

kızlar merak ettim doğan hocaya baktım gerçekten güzel anlatıyor..ama benim bahsettiğim hayran olduğum meslektaşım dah süperdi.resmen derste şov yapıyordu ya adam...eğer öğretmenliğe devam etseydim idolum oydu ama hiç istemiyorum öğretmenliği.

başakcım senin branşın neydi canım..

kızlar merak ettim doğan hocaya baktım gerçekten güzel anlatıyor..ama benim bahsettiğim hayran olduğum meslektaşım dah süperdi.resmen derste şov yapıyordu ya adam...eğer öğretmenliğe devam etseydim idolum oydu ama hiç istemiyorum öğretmenliği.

başakcım senin branşın neydi canım..

tatlım benım bransım felsefe

ben de mimarım ve devlete girmek istiyorum.sadece genel kültür ve genel yetenek çözeceğim.arkadaşlar bu iki alan için en iyi kitaplar hangileri?önerebilir misiniz?kusura bakmayın belki eski sayfalarda yazmıssınızdır ama çok fazla sayfa var okuyamadım.önerileriniz olursa sevinriim

ozzy bnde hukukcuyum ve genel yetenek genel kultur yeterlı
ıhtıyac ve yargıdan calışıyorum bır de ırem ın yaprak testlerını aldım işteyken cozmesı kolay oluyor
bır de yargının 2010 basımlı cıkmıs sorular ve cozumlerını aldım
data nın d atarıh soru bankasını aldım

kızlar hepınız harıl harıl dersmı calısyorsunz bakayımkaydirigubbakcemile3

ben de dersaneden gelınce hemen matematıkten yaprak test çözmeye basladım 3tane vardı 2sını çözdm 45 soru bırınıde bırazdan çözcem bırazck kafam dagılsın makyaj malzemelerımı takılarımı falan düzeltcem

kızlaaaarr bana bi yardımcı olur musunuz yaaaa
matematik çalışmak için doğan ulu'nun sitesine kayıt yaptırmaya çalışıyorum ama sürekli geçeresiz e-posta diyor ve kaydımı yapamıyorum.3 tane mail adresimi de denedim her seferinde geçersiz diyor.nasıl yapıcam sorun ne anlayamadım yaaaaa ufffffff :gitme:

Kızlar tek başıma tarih çalışamıyorum okuldan yorgun geliyorum canım istemio sadece genel kültür için dersaneye kaydoldum haftada bir gün 4 saat gircem derse asıl grubum şubaatta ama beklememek için beni hemen başlattılar konu ortası ama ilerde tekrar olmuş olacak... Hayırlısıyla olacak inşallah.Dersane kitapları hariç data nın tarihini ve soru bankasını aldım iki kitaba bakarak özet çıkartıyorum.Kork benden (bizden) kpss :D

kızlar merhaba naılsnz ben e dersneden geldım ayy haftaya ihtiyacın türkıye genelı sınavı var ılk defa denemeye grcem

geometrıden dersnede yenı basladk ek dersle bırlıkte acıları görduk onunla ilgili 2kııtaptan bıtrdm
cuma günü ücgene geccez konu bıtıkce çözcem

off hiç sorma o denemeye ben de giricem:sinifsinif:bu aralar bakamıyorum da derslere düşük puan almaktan korkuyorum o yüzden.konulardan da geri kalıyorum galiba bu hafta matematik ve geometriye giremiycem, matematikten sayı sistemlerini hiç dinlemedim soruda çözmedim, inşallah yetiştiririm konuları:Saruboceq:

ozzy bnde hukukcuyum ve genel yetenek genel kultur yeterlı
ıhtıyac ve yargıdan calışıyorum bır de ırem ın yaprak testlerını aldım işteyken cozmesı kolay oluyor
bır de yargının 2010 basımlı cıkmıs sorular ve cozumlerını aldım
data nın d atarıh soru bankasını aldım

çok teşekkür ederim cevabın için bende de data tarih var.konu anlatımı.soru olarak da irem in yaprak testlerini alayım o zaman...kolay gelsin herkese...

Back