- Konu Sahibi Pimpirikli
-
selam arkadaşlar ben önlisans halkla ilişkiler okudum bu yıl gireceim kpssye umarım olur benimde 9 aylık oglum var dershanee gitmeyi düşünüyorum umarım başarırız .birbirimize destek olalım.
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis :lepi:
işte buuuu çok güzel ilerlemişsin canım benim tebrik ediyorum inan umarım sonuna kadar bu iradeni sabrını kaybetmezsin...
bende şu beş gün içinde türkçeyi bitirdim bugün soru çözüyorum hep ilerde tekrar aynı soruları çözmeyi düşünüyorum tekrar amaçlı kendi bölümüm ama olsun yarında asıl ders çalışma planım başlıyor...
hadi bakalım hayırlısı..
vallahi aycancım senin yazdıklarını okuyunca daha iyi motive oldum şimdi hemen gidip tekrardan oturacağım derse bir soru bir sorudur ... hadi bismillah ....
YIKILMADIM AYAKTAYIM BEN BU KPSS KONULARIN HEPSİNİ HAKLARIM :lepi:kaydirigubbakcemile3
kızlar şuan ağlıyorum canım o kadar sıkkınki anlatamam kadrolu alınacak türkçeci sayısı sadece 106 ...
her sene düştü ve şimdide bu şekilde seneye belkide daha az atama olacak ....
içimdeki umutlar söndü sanki bir anda Allahım yaa ben ne yapacağım ... eşim öğretmen ailem öğretmen hepside türkçeci ve ben orta okuldan beri bunun için çalıştım okudum türkçeci olmak öğretmen olmak için ....
şimdi ise sadece içimdeki çalışma azmim kaldı.. ve koca bir belirsizlik... gerçi çalışsamda olamyacak biliyorum... bile bile çalışacağım bunu bu sene olmazsa belki seneye yüzüm güler daha 30 yaşıma memuriyete girmeme yaşıma seneler var ... bu 5 yıl içinde olurmu drersiniz bu devletle bu hükümetle atanarmıyım...
çok kötüyuüm aklım çok karışık... yıkılmadım ayaktayım diyemiyorum şuand ... YERLE BİRİM.....
kızlar şuan ağlıyorum canım o kadar sıkkınki anlatamam kadrolu alınacak türkçeci sayısı sadece 106 ...
her sene düştü ve şimdide bu şekilde seneye belkide daha az atama olacak ....
içimdeki umutlar söndü sanki bir anda Allahım yaa ben ne yapacağım ... eşim öğretmen ailem öğretmen hepside türkçeci ve ben orta okuldan beri bunun için çalıştım okudum türkçeci olmak öğretmen olmak için ....
şimdi ise sadece içimdeki çalışma azmim kaldı.. ve koca bir belirsizlik... gerçi çalışsamda olamyacak biliyorum... bile bile çalışacağım bunu bu sene olmazsa belki seneye yüzüm güler daha 30 yaşıma memuriyete girmeme yaşıma seneler var ... bu 5 yıl içinde olurmu drersiniz bu devletle bu hükümetle atanarmıyım...
çok kötüyuüm aklım çok karışık... yıkılmadım ayaktayım diyemiyorum şuand ... YERLE BİRİM.....
:gitme:yapma arkadaşım ya.üzülme.ne yapalım önümüzdeki maçlara bakalım .derler ya.sabır sabır ya sabır:lmaz:
bu puanları ve alımı görünce seneye ne olur sonumuz diye şimdiden ben de düşünür oldum :S
hepsi okul öncesine gitmiş
merhabalar
ilk kez bu yıl gireceğim kpss ye önlisans mezunuyum
mezun olalı 16-17 yıl oldu bildiklerimin çoğunu unuttumama bir kez olsun deneyim diyorum
çalışmaya okul açılınca başlamayı planladım
ama önce bir kitap almalıyım
önerebileceğiniz bir hazırlık kitabı var mı acaba?
Merhaba kulübe bugün üye oldum :) açıkçası kpss'ye çalışmak için birbirimize destek olmamız umuduyla hemen üye oldum da denebilir :))
Ancak benim önümde şuanda ALES sınavı var. Bu sınava çalıştığım mat. ve türkçeyi temel yapıp kasım sonrasında da sözel konularına yoğunlaşmayı planlıyorum.. Ramazanda zor oluyor ama ben bugünlerde çalışmaya başladım ufak ufak. Güvenderin setinden çalışıyorum ancak çok fazla yanlışlık var. Diğer kitaplara bakmadığım için tavsiye veremiyorum ancak kitap alısanız güvender ilk tercihiniz olmasın :)
Hadi bakalım hepimize kolay gelsiiin :)
Buarada pimpirikli hayran oldum sendeki gayrete.. Tebrik ederim..
öyküm canım hoşgeldin aramıza... bence okulların açılmasını bekleme ve bir an önce kaynakları alıp başla çalışmaya kapatman gereken 15-16 senelik bir açık var... imkansız değil üstüne düşerse insanın yapamayacağı başaramayacağı şey yok...
kaynak kiap olarak önlüsanslar ne alıyor bilmiyorum ama genel kültür ve yetenek bölümünden datayı tavsiye ederim ...1 . sayfadan itibaren bir bak istersen önerilen kaynaklara farklı şeyelerde bulabilirsin
başarılar canım
şarma canım bende dün senin gibiydim ağladım durdum ama toplamalıyız kendimiz ve elimizden gelenin fazlasını yapmalıyız seneye seçim var belki ordan yırtarız ... olmadı az kişi atanıyorsa bunlardan bir olmak için uğraşacağız...
üzülme canım toparlan ve daha fazla asıl derse ben öyle yapacağım ...
bizim umutlarımızı söndürüp köreltmeye çalışan hükümete inat umudumu kaybetmeyceğim
inşaallah canım :Saruboceq:
sistem öle berbat ki insanın umutlarınnıda alıp götürüyor,
ama dediğin gibi calışıcaz daha cok calışıcaz ve umaırm istediğimiz gibi yolunda gider her şey :Saruboceq:
desteğin ve motivasyon için cok teşekkürler cnm :1hug:
haa gayretşakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?