2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

bir uyku bastırmıştı sormayın zorla kalktım buraya yazmaya yüzüm olsun diye 40 soru çözdüm.yarın tüm günüm dershane okul vs...geçicek.
kızlar gevşemeyelim,gevşeyenler kendisine şu soruyu sorsun: bir yıl sonra bu vakitler nerede olmak istiyorumhedefiniz ne kızlar? bunu düşünün hayal edin,odanıza,duvarınıza yazın! bunu gerçekten istiyor musunuz? öyleyse boş durma zamanı değil.
ayrıca çalışmak da bir ibadettir.bol bol sevap kazanıyoruz aynı zamandazemuszemusyeni şeyler öğreniyoruz,daha kültürlü oluyoruz.bu açıdan bakınca çok zevklikaydirigubbakcemile4

başakcım süpersin:nazar:harika soru çözüyorsun,tebrik ederim:hooray:ya matematik çok vakit alıyor benim senin de öyle mi,video izle not al derken.tabi çoook verimli oluyor.Doğan Ulu hocanın sitesindeki tüm konuları dinlersen 25 net yaparım diyorum.tabi farklı kaynaklardan da soru çözmem gerek.tüm konuları ekler inşallah.
gülsu matematikten problemlere kadar bitirmiştim önceden.şimdi baştan başladımbölünebilme bitti,dün de okek obeb den video izledim.geometriyi hiç sorma:kedi:ne güzel açıları bitirimiştim çok önceden, o kadar uzun zamandır bakamıyorum ki sanırım onu da unutmuşumdur.
elff ben ovaları 5-6 kez sesli okuyorum.çok da takılmıyorum çünkü bölgelerde de sürekli karşımıza çıkıcak ve oturucak.zaten soru gelmiyor ama gene de bilsek iyi olur.zamanla oturuyor merak etme.
zeynep sultan matematik konusunda Doğan Ulu hoca nın sitesine bir bak istersen.başak önermişti bana da.süper anlatıyo,yani ben dershaneye gidiyorum ama hocamıza 1000 basar Doğan hoca nın anlatımı.

bu arada gelelim bana:hulya:ben de bugün tezime baktım,dünden kalan matematik videosunu bitirdim.40 hukuk sorusu çözdüm:sinifsinif:hukuk un temel kavramları iğrenç ya aklıma katana kadar ölüyorum resmen hala oturtamadım:bbo:spor yaptım yarım saathihoyyyt her gün yapıcam,daha açık oluyor zihnim.inşallah bu azimle hem memur olucam hem de selülitsiz bir hatunkaydirigubbakcemile3

canım benım yazına bayıldım selülitsız hatunkaydirigubbakcemile3

hakıkaten dogan hoca müthıs ya canım ben hocanın agzından cıkan her kelımeyı yazıyorm ve butun soruları tabıkı baya vakıty alıo ama cok verımlı oluyyor ben de bölunebılmedeyım baydr ıszleymedm ya

smdı de matamatık ıremden soru çözuyorm sırf tarıh jkorkumdan sözde bu aksam tarıhe baslıcaktım forumun basında kıtap yanımda mat cözuyorm ama 8 bucukta baslıcam tarıhe

başakcım tarihe bir an önce başla konuların bitince rahatladığını görüceksin.aslında çok konu yok,hele de eğitim bilimlerinin yanında çerez kalıryerimseniben
ben çıkıyorum şimdi test çözeyim bari.hiç soru çözemiyorum ben,gün de 50- 100 soru arası oluyor hepfisfisfiskonulara bir konsantre olayım o zaman uçucam inşallahbuyrunnnnnnnnn

Kızlar moralim acayip bozuk buraya abone olmuştum;ama çalışamadığım için

yazmaya utandım.

Ücretli öğretmenliğe başladım ve herkesin kadrolu olduğunu görünce moralim bozuldu

Kendimden utandım resmen.Şimdi hiç gitmesem de olur diyorum.

Çünkü o okuyan ben değilmişim de hizmetliymişim gibi hissediyorum.

Ders çalışmak istiyorum;ama başaramazsam gene hayal kırıklığı olacak

çok fenayım çok :gitme:

pikocum vlla bahane degıl aslında baslıyordum ama özet için defterım yok ben herderse güzel ayrı deftr tutuyorm

en ıyısı mateamtık vıdıo ızlıym

yazmaya utandım.

Ücretli öğretmenliğe başladım ve herkesin kadrolu olduğunu görünce moralim bozuldu

canım benım bende ücretlıyım ve bızım okulda da herkes kadrolu ınsaaalh bızde kadrolu olcaz ama moral bozmakla sadece daha kötuye gıdr hersey

evet kendimi yormadan bir ünitecik çalıştım;soruları çözdüm vee bi ezel molası verdim..bende yazmaya çalışçam hergün.kendimi sorumlu hisseder bir ünite çalışmış olurum..iyi ki varsınız kızlara.s.
yatmaya yakın anayasa çalışçam ve uyku vakti gelicek.yarın okulda boş derslerim var o arada yaprak test çözücem.
yagmurseli kendini asla öyle hissetmemelisin;hissetsende bu seni iyice kamçılamalı..kimsenin ücretlilerden fazlası yok..bunu biliyosunuz.
okulda sana farklı mı davranıyorlar?

Farklı davranmamaya çalışıyor;am bunu ister istemez hissediyorum.

Bir yere ait olamamak çok kötüymüş bunu öğrendim

Eve saklanmak istiyorum bazen.Kimse bilmesin kimse sormasın

ne olduğumu

sabahtan beri biiii halt etmedimm evim darmadağın yine mafoldumben 12 den berii video izleye izleeye denklemler konusunuda şimdi bitirdim ama çokk uykum geldi acayip mayıştım mirmirmirmir:sinifsinif:

yazmaya utandım.

yağmurselim sende mi hazırlanıyorsun opuyorumnanaktan
ben de başladım hazırlanmaya kızlarr ben de aranızda olucam inş bundan sonra
matematik ve türkçeden hiç korkmuyorum, alesten antremanlıyım ve iyi de bi not almıştım
ama tarih ve coğrafyaya yeni başlıcam daha :çok üzgünüm:
hadi coğrafyayı severim de ama tarihi ne yapıcam hiiç bilmiyorum :çok üzgünüm:

Evet meltemim ben de başalayayım diyorum;ama dediğim gibi hüsrandan yoruldum

85 almak öyle kolay da olmuyor

Ben de coğrafya der geçerdim de yok anacım ondan da çok zorlar geliyor.

Es geçmemek lazım

Evet meltemim ben de başalayayım diyorum;ama dediğim gibi hüsrandan yoruldum

85 almak öyle kolay da olmuyor

Ben de coğrafya der geçerdim de yok anacım ondan da çok zorlar geliyor.

Es geçmemek lazım

canım benim ya o kadar çok kişi var ki kazanamayan ben çok kasmıyorum o yüzden
ne kadar tüm umudunu buna bağlarsan o kadar kasılırsın tatlım
bak kadrolu olmasa da en azından sözleşmeli olmuşsun onu da olamayan o kadar çook ki :teselli:

arkadaşlar branşlar neydi;daha önce sormadım sanırım;benim sosyal bilgiler..

ben kpss'le ilgili hiç bişi bilmiyorum sırnaşık şey
bana öğretirsiniz artık benneyaptımki

Merhaba,
Siteye bugün üye oldum aslında ciltle ilgili birkaç şeye bakıyordum ki KPSS yazısını görünce bakmadan geçemedim. Site de kendimi nereye nasıl yönlendireceğimi ve aradığım soruların yanıtlarını nasıl ve kimden alacağımı bilmiyorum. Açıkça nete girecek pek vaktim de olmuyor. Bu yıl lisans düzeyinde bende hazırlanıyorum. İşimiz epeyce zor:( Çok sıkı hazırlananlar var. Umarım hepimiz için iyi bir sınav olur.

Meltemim nerde sözleşmeli ben ücretli çalışıyorum.

Sözleşemli de olsa razıyım.Yeter ki atamam olsun

Gülşah branşım Türkçe

kızlar aranızda dersaneye gidenleriniz ve önlisanstanda girecek olanlarınız varsa bana konu başlıklarını yazabilirmi gördükleri konuların
bende çalışmaya başlıcam
olursa oda sizin sayenizde olur valla

meraba kızlar
bende bugün mat çalıştım temel kavramlar
fazla çalışamadım ama bi bakıyım dedim ilham gelsin diye siz baya iyisiniz.
bende şimdi devam edicem
gece çok geç yaıtyorum sabah uyanamıyorum gündüzleri hep mayışık oluyorum bugünden itibaren 12 de yatıcam sabah erken kalkıcam hadin kolay gelsin herkese

Back