2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

napıyosunuz kızlarr başakcım okuldamısın halaa,ben matematikten rasyonel sayılara çalışıyorum bugün biter bu konuda,gecede üçgenlere giriş yaptım akalım hayırlısıkaydirigubbakcemile3

tatlım ben okuldan 3te cıkıyorm geldm bı dinlendm yenı kalktım bısıler yıyıp baslıcam calısmaya bugun okulda egıtımden 290 soru çözdm rahattım bugun öğrencı velı pek yoktukaydirigubbakcemile2

ay ben de buaksam hıc olmasın istıyordum aksam tarıhe baslıcam ılk defa özet cıkararak öfffffff:gitme: hatta dlk26 yla baslıcaktık ooda grmedı hıc

ben de matemtıkte vıdeolarda bölunebılmedeyım orda kaldımbayadr onu da izleymedm

tatlım ben okuldan 3te cıkıyorm geldm bı dinlendm yenı kalktım bısıler yıyıp baslıcam calısmaya bugun okulda egıtımden 290 soru çözdm rahattım bugun öğrencı velı pek yoktukaydirigubbakcemile2

ay ben de buaksam hıc olmasın istıyordum aksam tarıhe baslıcam ılk defa özet cıkararak öfffffff:gitme: hatta dlk26 yla baslıcaktık ooda grmedı hıc

ben de matemtıkte vıdeolarda bölunebılmedeyım orda kaldımbayadr onu da izleymedm

maşallahh diyorum canım sana:nazar:ben biraz çıkarmıştım ama karışık oldu hadi bende sizle beraber başlayayım özete 3 kitap var yalnız karmamı yapsam özeti bilemedim:a015:

bende bugün güyaaa tarihten osmanlının yükselme devrini çıkaracaktım özet olmadı..bide ezel var bu akşam hiç bişey yapamam o varken valla:kedi:
ahh ahh vicdanım hiç rahat deil yaa bugünden bişey anlamadım güme gitti hep bişeyler çıktı ooof oofsenağlama

maşallahh diyorum canım sana:nazar:ben biraz çıkarmıştım ama karışık oldu hadi bende sizle beraber başlayayım özete 3 kitap var yalnız karmamı yapsam özeti bilemedim:a015:

öff yaa nasıl baslıcam bılmıyıorm bı baslasam devamı gelır de dlk26 da yok

bende ıhtıyac var bıde data aldım pikolata o guzel dedı

bende bugün güyaaa tarihten osmanlının yükselme devrini çıkaracaktım özet olmadı..bide ezel var bu akşam hiç bişey yapamam o varken valla:kedi:
ahh ahh vicdanım hiç rahat deil yaa bugünden bişey anlamadım güme gitti hep bişeyler çıktı ooof oofsenağlama

ben de dizilerimi eledım hep sadece askı memnu ıle ömre bedele bakıyorm canm.ama dızı baslayıncaya kadar bı 2saat calısıyorm bıde dızıden sonra 2 saat

kızlar coğrafyadan ovaları falan ezberliyomusun ezber yapıyosanız kolay bi yönteminiz varmı şifrelemek gibi falan varsa yazın ya benim gözüm çok korktudelikafadulden

merhaba kızlar;çok yorgun hissediyorum kendimi sanırım bugün çalışamıcam;
başakçım sen nasıl işten gelip kafanı toplayıp çalışabiliyosun???

merhaba kızlar;çok yorgun hissediyorum kendimi sanırım bugün çalışamıcam;
başakçım sen nasıl işten gelip kafanı toplayıp çalışabiliyosun???

canım 3gıbı cıkıyorm okuldan gelıyorm bıraz dınlenıyorm yemekten sonra baslıyorm kesınlkle kıtap acmadgm gğün olmuyor öyle bi lüksümün olmadgnı bılıyırm cunku

şuan kursa mı gitsem evde eğitim mi çalışsam kararsızım ders matematik ama ben ona henüz hiç başlamadığı için pek bir şey anlamıyorum vakit kaybetmesem mi :(

canım 3gıbı cıkıyorm okuldan gelıyorm bıraz dınlenıyorm yemekten sonra baslıyorm kesınlkle kıtap acmadgm gğün olmuyor öyle bi lüksümün olmadgnı bılıyırm cunku

bir an düşündüm dogru söylüyosun.benim 75'in üstüne çıkamamamın nedeni bu belki!!
bende salıklık var.şuda var tabi ev işi,yemek derken gerçekten yoruluyorum.bende az sonra senden ilham alıp;cografyayı özet çıkararak çalışayım en iyisi..bugün teftişe gelen müfettiş bile atanmaya bakın hoca hanım dedi:gitme:

bir an düşündüm dogru söylüyosun.benim 75'in üstüne çıkamamamın nedeni bu belki!!
bende salıklık var.şuda var tabi ev işi,yemek derken gerçekten yoruluyorum.bende az sonra senden ilham alıp;cografyayı özet çıkararak çalışayım en iyisi..bugün teftişe gelen müfettiş bile atanmaya bakın hoca hanım dedi:gitme:

canım cografyaya ben de yenı basladm bı özel konum cogarfı konumu bı de turkıyenın daglarını özetledm

canımmm atanmamız sart 80 baraj bıızm

merhaba çalışkan kuzular şunu farkettim hayatım çok yoğun ders çalışmaya zor zaman ayırıyorum arkadaşlarım gezme tozma ailemi her gün görmek istiyorumderkenn offffff

başak bende daha başlayamadım sadece 22 mat sorusu çözdüm sabah hepsi oooo akşamda yemek daveti vardı gitmedim çalışıyım diyee birazdan başlıycam inşallah ihtiyacın setini almış eşim ona bakacamm

Son düzenleme:
başakcım süpersin:nazar:harika soru çözüyorsun,tebrik ederim:hooray:ya matematik çok vakit alıyor benim senin de öyle mi,video izle not al derken.tabi çoook verimli oluyor.Doğan Ulu hocanın sitesindeki tüm konuları dinlersen 25 net yaparım diyorum.tabi farklı kaynaklardan da soru çözmem gerek.tüm konuları ekler inşallah.
gülsu matematikten problemlere kadar bitirmiştim önceden.şimdi baştan başladımbölünebilme bitti,dün de okek obeb den video izledim.geometriyi hiç sorma:kedi:ne güzel açıları bitirimiştim çok önceden, o kadar uzun zamandır bakamıyorum ki sanırım onu da unutmuşumdur.
elff ben ovaları 5-6 kez sesli okuyorum.çok da takılmıyorum çünkü bölgelerde de sürekli karşımıza çıkıcak ve oturucak.zaten soru gelmiyor ama gene de bilsek iyi olur.zamanla oturuyor merak etme.
zeynep sultan matematik konusunda Doğan Ulu hoca nın sitesine bir bak istersen.başak önermişti bana da.süper anlatıyo,yani ben dershaneye gidiyorum ama hocamıza 1000 basar Doğan hoca nın anlatımı.

bu arada gelelim bana:hulya:ben de bugün tezime baktım,dünden kalan matematik videosunu bitirdim.40 hukuk sorusu çözdüm:sinifsinif:hukuk un temel kavramları iğrenç ya aklıma katana kadar ölüyorum resmen hala oturtamadım:bbo:spor yaptım yarım saathihoyyyt her gün yapıcam,daha açık oluyor zihnim.inşallah bu azimle hem memur olucam hem de selülitsiz bir hatunkaydirigubbakcemile3

Back