- Konu Sahibi Pimpirikli
- #2.361
ayyy ben rasyonelleri bitirmişim denklem çözme 2 deyim onu bitircem kafada kalmadı bendekafamçokkarıştı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
napıyosunuz kızlarr başakcım okuldamısın halaa,ben matematikten rasyonel sayılara çalışıyorum bugün biter bu konuda,gecede üçgenlere giriş yaptım akalım hayırlısıkaydirigubbakcemile3
tatlım ben okuldan 3te cıkıyorm geldm bı dinlendm yenı kalktım bısıler yıyıp baslıcam calısmaya bugun okulda egıtımden 290 soru çözdm rahattım bugun öğrencı velı pek yoktukaydirigubbakcemile2
ay ben de buaksam hıc olmasın istıyordum aksam tarıhe baslıcam ılk defa özet cıkararak öfffffff:gitme: hatta dlk26 yla baslıcaktık ooda grmedı hıc
ben de matemtıkte vıdeolarda bölunebılmedeyım orda kaldımbayadr onu da izleymedm
maşallahh diyorum canım sanaben biraz çıkarmıştım ama karışık oldu hadi bende sizle beraber başlayayım özete 3 kitap var yalnız karmamı yapsam özeti bilemedim:a015:
bende bugün güyaaa tarihten osmanlının yükselme devrini çıkaracaktım özet olmadı..bide ezel var bu akşam hiç bişey yapamam o varken valla:kedi:
ahh ahh vicdanım hiç rahat deil yaa bugünden bişey anlamadım güme gitti hep bişeyler çıktı ooof oofsenağlama
merhaba kızlar;çok yorgun hissediyorum kendimi sanırım bugün çalışamıcam;
başakçım sen nasıl işten gelip kafanı toplayıp çalışabiliyosun???
canım 3gıbı cıkıyorm okuldan gelıyorm bıraz dınlenıyorm yemekten sonra baslıyorm kesınlkle kıtap acmadgm gğün olmuyor öyle bi lüksümün olmadgnı bılıyırm cunku
bir an düşündüm dogru söylüyosun.benim 75'in üstüne çıkamamamın nedeni bu belki!!
bende salıklık var.şuda var tabi ev işi,yemek derken gerçekten yoruluyorum.bende az sonra senden ilham alıp;cografyayı özet çıkararak çalışayım en iyisi..bugün teftişe gelen müfettiş bile atanmaya bakın hoca hanım dedi:gitme: