2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kızlar ölçme değerlerndirmenin ilk ünitesini okudum anlamaya çalıştım yalnızca.yarın yazarak ölçmeye adam akıllı başlayacağım inşallah.bugün kendimi hiç sevmedim tembel ben :dilcikar:
kolay gelsin herkese iyi geceler

cnm ekol hoca dan ben de izlemiştim video hatta matematikten çoğu konuyu bitirdim.temelin çok sağlam değilse benim gibi Doğan Ulu hocayı tavsiye ederim muhteşem anlatıyor

evet canım haklısın bu hoca çok hızlı anlatıyo ve doğan hocanın tüyolarını vermiyoo,ben doğan hocadan çalışıp ekolunda sorularını çözüyorumopuyorumnanaktan

kızlar ben bıraktım calısmayı herseyı yazdgm ıcın 1 vıdeoyu bıle bıtıremdm bıde msn de acık olunca vakıt geceıverdı ayy cok yoruldum

ama okuldada cözmustum baya soru.yavas yavas dınlıom vıdeoyu anluyorm
kızlar ıyıgecelr hepınıze

Ayy açıköğretim zaten başlı başına bir zorluktur gülüm.

Kaç parçaya bölünecez bu yıl bilmiyorum.Haydi rastgele CADIARZU

Ben o yüzden mayı^s'ta evleneyim de en azından o aradan çıksın diye düşünüyordum

şimdi sevcülüm yaz olsun diyor.İyice yoğunluk olacak

Gerçi gidip kitaplarımı alayım da belki gazlanırım.zemuszemus

aöfü bitirmeye tek engel iktisat denen o hain canavar, onu da verirsem sonunda kurtulucm tatlım opuyorumnanaktan
e bi yandan alesi kazanmıştım geçen sene ola ki kpss olmazsa yükseğe başlıcam bu sene ona da hazırlanmam lazım, e askerim gelince tüm alışveriş vs hızlanacak bir milyon parça oldum şimdiden sırnaşık şey

ben sevcülüne katılayrum hatuncum:lepi:
çünkü mayısta evlendin diyelim, e yeni evlilik azcık gevşeklik getirir. öncesi evlilik telaşıyla geçecek sonrası gevşemelerle :teytey: ama yaza ertelenirse telaşına bi ay daha vakit eklenmiş olacak yayabilmek adına nacizane fikrim tabi :utangac:

oo herkess süper çalışmış okudum da maşallah ben de ihtiyaçtan mutlak değer çözdüm şimdi başa dönüp biraz soru çözecem şurdan kalkabilirsem bu arada birazda ütü yaptım mecburen

oo herkess süper çalışmış okudum da maşallah ben de ihtiyaçtan mutlak değer çözdüm şimdi başa dönüp biraz soru çözecem şurdan kalkabilirsem bu arada birazda ütü yaptım mecburen

bende sabah 9 dan beri ara ara kalkıp çalıştım hep bu saate kadar ev işlerimi sormaa sabah kalkıp temizlik yapmam gerek heryer birbirine girdi offffffff mafoldumbenöptüm canım ii gecelerŞeniz

günaydın kzlar..dün gece azda olsa vicdan rahatlatmak için elimden geldiğince yaptım bişeyler.
40 tarih çözdüm ve baştan tekrar ettim..gecenin o saatinde hem dinle hem özet çıkar zor olur hiç yoktan tekrar edeyim dedim..
matematikten toplam 150 soru çözmüş oldum+40 tarih
ingilizce havada kaldı dün..
bugün telafi etmeliyim artık..
karar verdim ingilizceye roman çevirisi yaparak çalışacağım..
böylelikle hme kelime çıkarırm hem cümle yapılarını incelerim..zaten sınavda hep parafraf doldurma..cümle tamamlama var.
hadi bismillah başladım ben herkese kolay gelsin...

meldafsar
meraba kızlar
bende bugün mat çalıştım temel kavramlar
fazla çalışamadım ama bi bakıyım dedim ilham gelsin diye siz baya iyisiniz.
bende şimdi devam edicem
gece çok geç yaıtyorum sabah uyanamıyorum gündüzleri hep mayışık oluyorum bugünden itibaren 12 de yatıcam sabah erken kalkıcam hadin kolay gelsin herkese
merhaba meldacım, bebiş nasıl?
sanki sen de benim gibi kaytarıyordun çok girmiyosun??
Neyse ben dün tarih çalıştım
islamiyet öncesi türk tarihinin özetini yarıladım
bugün bitirmeyi istiyorum, sonunda soruları da ayaparım
1 ünite bitmiş olur böylece :)

Buarada ohcanımadeysin senle hiç konuşamadık
takip ediyorum seni
sıkı başladın çalışmalara
bölümünün matematik olması da + senin için
aslında ben de mühendisim mat. iyi olmalı dimi :p
ama hız yok bende o nedenle matematiğime güvenemiyorum pek
yani soru kaçırmam ama sınav süresi 2 saat uzatılırsa :)))

Buarada ohcanımadeysin senle hiç konuşamadık
takip ediyorum seni
sıkı başladın çalışmalara
bölümünün matematik olması da + senin için
aslında ben de mühendisim mat. iyi olmalı dimi :p
ama hız yok bende o nedenle matematiğime güvenemiyorum pek
yani soru kaçırmam ama sınav süresi 2 saat uzatılırsa :)))

canım aslında çok sıkılıyorum,sıkıldığım zamanlar oluyor ama bu sene olsun olmalı diyorum..bir kerede olsun ama dimi..neden defalarcagirelimkaydirigubbakcemile3
şaka bir yana çok fazla çalışmaya geemediğim için böyle diytorum..adam gibi çalış 1 seferde istediğin yere gir.o yüzden canım sıkıldıkça bunları düşünüyorum..mesela şuan gözümden uyku akıyor geç yattım çok ama çalışmalıyım yaaw..

benimde kankilerden biri mühendis..hatta 2 mühendislik bitirdi çift anadal yaparak 5 yılda...oluşumdan gelen bir zekilik var kızda..özellikle uğraşmıyor..2008 deson anda başvuru yaptı..hadi bi gireyim sınav sistemini göreyim dedi..gerçi rezil olurum çalışmadım dedi..
genel yetenekten 58 doğru yaptı:1shok:
genel kültür bilmiyorum ama kpss 1 i 84 tü..çalışmadan yapıyor yaa...bende diyorum çalışarak herhalde yapabilirim..
ingilizcedende 45 doğrumu ne yapmış..yabancı dilli atanacak puan türlerinden 89 mu ne almıştı...
89 alsam ne isterim başka:Saruboceq:

ohcanimadeysin
canım aslında çok sıkılıyorum,sıkıldığım zamanlar oluyor ama bu sene olsun olmalı diyorum..bir kerede olsun ama dimi..neden defalarcagirelim
şaka bir yana çok fazla çalışmaya geemediğim için böyle diytorum..adam gibi çalış 1 seferde istediğin yere gir.o yüzden canım sıkıldıkça bunları düşünüyorum..mesela şuan gözümden uyku akıyor geç yattım çok ama çalışmalıyım yaaw..

benimde kankilerden biri mühendis..hatta 2 mühendislik bitirdi çift anadal yaparak 5 yılda...oluşumdan gelen bir zekilik var kızda..özellikle uğraşmıyor..2008 deson anda başvuru yaptı..hadi bi gireyim sınav sistemini göreyim dedi..gerçi rezil olurum çalışmadım dedi..
genel yetenekten 58 doğru yaptı
genel kültür bilmiyorum ama kpss 1 i 84 tü..çalışmadan yapıyor yaa...bende diyorum çalışarak herhalde yapabilirim..
ingilizcedende 45 doğrumu ne yapmış..yabancı dilli atanacak puan türlerinden 89 mu ne almıştı...
89 alsam ne isterim başka

Ben de anlamıyorum çalışmadan yapanları valla
benim niye olmuo bilmiyorum
heralde yapamayacaklarını düşünmüyolar
kendilerine güveniyolar
eee gerisi gelio
ben çalışsam da acaba diyorum hep
ve kaybediyorum :((
neyse bu kez acaba demeyeceğim
çalışıp eksiksiz gireceğim cnm
onun için burdayız ya :))

özgecım gunaydın ıyıyım tatlım sen nasılsn saat 9da actım testı bı 15 soru çözmuusm bölunebılmeden senb neler yapıyorsun ayyy ne guzel tarıhe baslamıssn

iiyim ben de
evet tarihe başladım
veee adımları sağlam atiim diorum canım
ihtiyaçtan çalışıorum, ardından yazıyorum,
sonra netten ekol hocadan da dinliyorum
iyice pekiştirmek iiçin
ama günlerdir bitmedi şu islamiyet öncesi tarih
bugün bitirip yarın da kısa bir tekrarla türk-islam tarihine geçicem
buarda görüyorum ki tarihten kaçıosun!!
gerçekten hiç gerek yokmuş tarihten kaçmaya bir başlasan gerisi gelicek
ben konuları biraz kolaylayınca başka derslere başlıycam
şuan başka şeylerle bölmek istemiyorum tarihi :))

özgecim bende kendime hep diyorum ki olacak bu sene..inşallah istediğim yere gireceğim olacak..yapabilirim gözümde büyütmeye gerek yok..
elin adamları hiç yoktan bişey üretiyorlar teknolojiye sürekli katkıda bulunuyorlar...ben sadece elimin altında olan hazır notlara çalışcağım diyorum..

ohcanimadeysin

özgecim bende kendime hep diyorum ki olacak bu sene..inşallah istediğim yere gireceğim olacak..yapabilirim gözümde büyütmeye gerek yok..
elin adamları hiç yoktan bişey üretiyorlar teknolojiye sürekli katkıda bulunuyorlar...ben sadece elimin altında olan hazır notlara çalışcağım diyorum..

evet çok doğru söylüosun,
bi de etrafımızda o kadar çok başarı örnekleri varki!!
hatta sen eşinden bahsediodun
bak onu örnek al sen de (gerçi öyle yaptığını düşünüyorum ama)
yapıcaz merak etme
hepimiz kazanıcaz :))
hadi bakalım kolay gelsin hepimizeee
buarada adın neydi?
ohcanımadeysin demek zor oluo da :))

Back