2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

cnm ben de sıfır bulmadım sonucu.yani seninle aynı sonucu bulunca ne kadar sevindim anlatamamkaydirigubbakcemile3

yok canım %100 eminim ondan sonu sıfır değil 9 olur..
arada bazı kaynaklarda yanlış şık olur..olmuyorsa geçin derim ben..fazla zaman harcamayın..
bende 11 den beri 100 mutlak değer çözdüm..daha çok çözerdim amma kzımdan bu kadar fırsat buldum

harikasın canıma deysin ya bende mutlak değer sorusu arıyorum o sitede yok arkadaşlar ben mi bulamadım doğan amcanınn sitesindee

gülsum bende istemediğin kadar matematik kaynağı var soru bankalrı falan..hepsini önceden çözmüştüm öğr yaparken..şimdi baştan çözüyorum..3 yıl ara verdiğim için bazı ufak noktalrı böylelikle görebiliyorum...

bide bugün osmanlının yükselme dönemini dinleyeceğim ekol hocadan..
vakit kalırsa ingilizceden kelime çıkartmaya devam..

benimde babam mat öğretmeni ama artık ona sormak istemiyorum yoruldu senelerdir kuzum ondan var kaynakta ihtiyacı alacam bulamadım bekliyorum eşim bidaha bakacak bugün

kızlar soruyu yazdım belkide soru yada şıklar yanlış ama soru bu sondan kaç basamağı sıfırdır diyor?a)4 b)5 c)6 d)7 e)8 şıklarda bunlar

basak23
özgecım nerelrdesn

burdayım başakcım burdayım
gerçi bayaaa geç bi cevap oldu ama görmemişim
nasılsın?
ben ii sayılırım
ben dersleri tek tek ilerlemeye karar verdim
ve tarihle işe başladım,özetlere başladım yavaştan
netten dersleri dinlemeye çalışıorum,
akşam da özete devam :)

Yukarıda liseyi ve ilkokulu dışarıdan bitirmiş ve azmiyle Türkiye 866.'sı olmuş biri Ali Taşar'ın hikayesinin bir kısmı yer alıyor...
Merak edenler aratsınlar google da :))

eceeee canım soruda yine hata var güzelim..verdiğin şekikdeyse eğer sonunda yine sıfır olmaz bu sefer en son basamağı 8 olur..
neden dersen
19! parantezine almıştık ta götürmüşlerdi ya birbirlerini
( 49.48.47....21.20)-1 di..e şimdi yenisini yazınca birtane daha -1 geldi
(49.48...21.20)-2 oldu...
49 tan 20 ye kadar olan sayılar 30 tane mod 5 ten sıfırları 7 tane diye yazmıştım ya yukarıda
..0000000-2 olursa ne olur son basamağı 8 olur..
o yüzden ya49!-19! arasındaki artı yada sonradan koyduğun -1 değil +1 olacak..öylelikle 1 ler birbrini götürür ve 7 tane sıfır olmuş olur canımopuyorumnanaktan

canım ya teşekkür ederim o zaman soruda bir yanlışlık var uzmankariyer yayınlarının matematik kitabında bu soru:kedi:

napıyosunuz kızlarr başakcım okuldamısın halaa,ben matematikten rasyonel sayılara çalışıyorum bugün biter bu konuda,gecede üçgenlere giriş yaptım akalım hayırlısıkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…