- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #2.281
ben de sabahtan beri temzilik,pasta vs.yapıyorum pestilim çıktı resmen biraz uzanayım dedim yorumlarınızı okuyunca vicdanım rahat etmedikaydirigubbakcemile3azcık coğrafya çalışayım bari akşamda matematikten video izliycem.
başakcım irem yayınlarının yaprak testini kesin alıcam sorucam bugün çıktığımda.2008 de girdiğimde almıştım (sadece genel kültürünü)memundum ama söyliyim mi en süperi gelen kültürde ihtiyaç onuda dershaneden alıyoruzkaydirigubbakcemile2bize soru bankasıda verdiler.(genel kültür-genel yetenek).ayrıca yediiklii yayınlarını da almayı düşünüyorum.çok soru çözmemiz gerek aman benim bu aralar hevesim kaçıyo gibi rahatlık çöktü:kedi:
hepinize kolay gelsin kızlar.
güzeller iyi geceller bende bugün giremedim hiç
sabah dersaneye gittim matematikten giremediğim ders vardı obeb okek, bölünebilme ona girdim öğleye kadar eve 2 de ancak gelebildim sonrada uyuyup kalmışım biraz evi toparladıktan sonra soru çözdüm 40 tane kadar biraz sonra da yatarım yarın daha çok çalışmam lazımm
başakcım tarihden de bu hafta içi başlıyoruz çalışmaya inş. eğlenceli olabilecek çalışma taktikleri bulmaya çalışıyorum yarın konuşuruz tekrar yerimseniben
mirmirmirmir hayırlı geceler herkese opuyorumnanaktan
ben de sabahtan beri temzilik,pasta vs.yapıyorum pestilim çıktı resmen biraz uzanayım dedim yorumlarınızı okuyunca vicdanım rahat etmedikaydirigubbakcemile3azcık coğrafya çalışayım bari akşamda matematikten video izliycem.
Başakcım irem yayınlarının yaprak testini kesin alıcam sorucam bugün çıktığımda.2008 de girdiğimde almıştım (sadece genel kültürünü)memundum ama söyliyim mi en süperi gelen kültürde ihtiyaç onuda dershaneden alıyoruzkaydirigubbakcemile2bize soru bankasıda verdiler.(genel kültür-genel yetenek).ayrıca yediiklii yayınlarını da almayı düşünüyorum.çok soru çözmemiz gerek aman benim bu aralar hevesim kaçıyo gibi rahatlık çöktü:kedi:
Hepinize kolay gelsin kızlar.
canım hedeflediğin hayal ettiğin şeyi düşün..ona kavuştuğunda nasıl mutlu olacağını düşün..belki biraz sıkıntı çekeceksin ama sıkıntı çekerek hedefe ulaşılıyor biliyorsun..
bak ben daha yeni başladım 1 hafta oldu başlayalı..benim bile uykum geliyor bazen canım çalışmak istemiyor..sonradan boş geçirdim çalışmadım diye üzüleceğime şimdi çalışayım diyorum.istediğim yerde olduğumu düşünüyorum..o rehavet kalkıyor üstümden..
ben kilo verirkende öyle yaptım..tam diyeti bırakıcam sıkıldığım zamanlarda istediğim kıyafetleri giyemediğimdeki üzüntümü düşündüm..benden zayıf olanlara imrenerek baktığımı düşündüm ve öyle zayıfladımkaydirigubbakcemile5
yani o kadar yıldır üyeyim siteye daha bugün öğrendim şuan da kimlerin sayfayı okuduğu altta yazıyormuş:roflol:başak seni görüyorum:1rolleyes:
pikocum ay ne guzel tarıhı bıtrdn ben de ınsaalh yarın tarıh özetlrıme baslaıyorm. ya cokmu gec kaldm ama benım bıde egıtım bilimlerı var onlardan da soru çözuyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?