- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #2.241
kolay gelsn cnm bı aksamda mı bu konuyu bıtrceksnkızlar şimdi öğretim ilke ve yöntemlerine bakacağım bu gece biter inşallah yatmadan yazarım.
başakcım naber ben öğleden beri matematikten soru çözüyorum :)kaydirigubbakcemile5
gülsu bence geç olmaz zaten sözel dersler şimdi ezberlesende unutuluyor en azından mat.aradan .çıkmış olucak.
başakcım irem yayınlarını ben de almak istiyorum,inşallah memnun kalırsın ben de yaprak testlerini alıcam ilerleyen günlerde.bir de sen hukuktan hangi kaynaklara bakıyorsun.temel kavramlar çok sıkıcımafoldumben
bugün hukuktan özet çıkardım,şimdi çıkarmaya devam edicem.
hepinize iyi akşamlar bi daha giremem bugünopuyorumnanaktan
basak 23 öğretim ilke ve yöntemlerine liseden de üniversitedeki derslerdende kulak dolgunluğu var biraz çok zor gelmedi bana şimdi yargıdan şöyle bir taradım neyi kapsadığını başlıkları flan biraz ara verdim birazdan ihtiyaçtan sindireceğim inşallah
sağol canm senin nasıl gidiyor çalışmalar aksatmıyorsun anladığım kadarıyla düzenli gidiyorsun maşallah emeklerinin karşılığını alırsın inşallah
iyi çalışmalar arkadaslar;bende yediiklim dergilerinden çalışıyorum.5.dergilere geçtim;konu çalışıp soruları çözüyorum.bazı yerleri not alıyorum.
yakında matematik cdleri gelicek izmirden;bu sene matematik yapmamamın cezasını çektigimden;cd izleyip anlamaya çalışçam;anlamadıklarımı arkadaslarım var matematik öğretmenleri onlara sormayı düşünüyorum.
eşim tarih öğretmeni oldugu için detaylarda zorlanırsam ona soruyorum.
okula devam ettiğim günlerde yaprak testlerimi yanımda götürüp soru çözmeyi düşünüyorum;konu çalışmak zor oluyor okulda..
en büyük sorunum program geliştirme ve ölçme degerlendirme ile anayasa konuları..kafama girmiyor bir türlü..
hepinize kolAy gelsina.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?