- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #2.141
gülsucum damlacım sizede cevap vermiş olmuşum farkında olmadan şimdi farkettim a.s
dediğim gibi matematikte yaş problemlerini bitirdik sorularını verdi ama benim önceki konulardan eksiklerim var tekrar etmem gerekiyor yeterli görmüyorum yani şuan kendimi mafoldumben dersane matematik ve tarihle devam edio şuan tarihte de mondros anlatıldı ama ben tarihten daha hiç birşey bilmiyorum kendim evde çalışmaya başlayamıyorum bir türlü ama kararlıyım bu hafta sonunu atlattıktan sonra başlıyorum artık yeterince konsantre olamadım bayramdan sonra
daha sonra devam ederim kızlar şimdi öğrencim geldi çıkıyorum opuyorumnanaktan
Günaydın kızlar
ben dün tarih özetime devam ettim
sabahtan da coğrafya okudum biraz
bu akşam dersaneye deneme dersine gidicem
eğer memnun kalırsam ve ücrette de anlaşırsam başlıycam
haftaiçi gidicem
gerçi zor olucak biraz ama
haftasonları dinlenmek ve gezmek istiyorum açıkçası
neyse bu akşam görücez bakalım
sizler memnun musunuz dersaneden?
günaydın kızlar ne güzel hepiniz çalışıyorsunuz..bende buraya baktıkça azmim diri kalıyor hoş ben daha yolun başındayım ama inş böyle devam eder.
dün coğrafya türkçe ingilizce günümdü..
coğrafyadan fiziki coğrafyanın 1/4 üne geldim önce okudum sonra küçük bi deftere notlar aldım özet halinde..
türkçeden 60 soru çözdüm..aslında ben fullerdim türkçeyi ama yanlışlarım çıkıyor az da olsa asabım bozuldu.
ingilizceden pragraf sorularını okyorum çünkü bilmediğim kelime çok çıkıyor oradan..onları ezberliyorum..30 kelime ezberledim dün..
bide tarihten internetten testlerden çözdüm
tarih hakkında bir bilgim yok ama o testler aklımda kalıyor..şu an bir çok olay,tarih ve kişi aklımda..hergünde en baştam yaptığım testleri baştan yapıyorum..çünkü ençok tarihten korkuyorum..
bugün mat,tarih,ingilizce günüm..gece geç yatmıştık daha yeni kalktık yaa(
neyse hemen başlamalıyım
herkese Allah zihin açıklığı versin
günaydın kızlar bende dün matematikten soru çözdüm tarih ikinci konunun özetine başladım,gecede yatakta 60 matematik sorusu çözdüm
ececım gunaydın matematıkten baya ılerlıyorsun masaalh
kızlar merhaba
bir kaç öncesine kadar kpss ye çalışmayı düşünmüyordum
ama yaşadımız çok kötü bir olaydan sonra karar verdim
ve o azimle başladım
çalışmaya benım bu sınavı kazanmam hem kendım acısından hemde etrafımdakı bir takım insanları kapak etmem açısında çok önemli çok özür diliyorum argo tabirimden dolayı
neyse benıde alın aranıza kızlarrr
umarım içimdeki bu hırs hiç bitmez ve bu snv alnımın akı ile kazanırım
aynen canım bende aslında birilerine kapak olsun diye istiyorum..çalışmak tabiki iyi ama ben bebeğim var diye ertelemeyi düşünüyordum.ama hayatımdaki 2 insan yüzünden hemen karar verdim..sıkılıp uykum geldiğinde de onları düşünüyorum..sonra istediğim alanı kazanıp çalışmaya başladığımı hayal ediyorum bir gaz geliyor ki sorma..başaracağız inşallah canımyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?