2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kızlar ben yatıyorum bugün hiç bakamadım kpss'ye. memur alım sonuçları açıklandı Kütahya il özel idareyi 0,2 puanla kaçırdımmafoldumbençalışma tempomu arttırmam gerek.
hepinize iyi geceleropuyorumnanaktan

valla çok mantıklı bir adım atmışsınız :)
hoşgeldiniz aramıza
tabiki hepimiz birbirimize destek olucaz
zira hepimiz zaman zaman tökezliyoruz :)))

cnm çok güzel bir karar almışsın ve azimlisin bayakaydirigubbakcemile5benim ingilizcem hiç olmadığı için A grubu düşünemiyorum malesef ama senin yapabileceğine inanıyorum. kpds den iyi bir puan alırsan çok rahat bir yerlere girersin.ne güzel eşinde yardımcı olucakmış,kolay gelsin şimdidenopuyorumnanaktan

teşekkürler şekerler..opuyorumnanaktan

kızlar ben geç başladığım için çalışmayak için her fırsatı değerlendirmem lazım..
dün ingilizce tarih matematik çalıştım..
birazda ehliyet..sınavım varda 26 sında.
bugünde coğrafya anayasa ingilizce çalışacağım..ingilizce hergün olacak..

Günaydın kızlaaaae :))
dün çalışamadım hiç
önceki gece geç yattığım için tembellik yaptım
ama coğrafyamı okudum yine de
bu sabah da coğrafyayla başladık bakalım...
kolay gelsin hepinize

hala uyuyanlar mı var hadi kızlarr kalkın artık dersın basınakaydirigubbakcemile

bakın ben okuldayım ve egıtmden 60 soru çözdmkaydirigubbakcemile2

günaydın kızlar..coğrafyaya çalışmaya başladım..en sevmediğim konu fiziki coğrafya çok ezberci..
test mest çözdüm bakalım azcık ara vereyim dedim

hala uyuyanlar mı var hadi kızlarr kalkın artık dersın basınakaydirigubbakcemile

bakın ben okuldayım ve egıtmden 60 soru çözdmkaydirigubbakcemile2

aferin kıss...alkisalkisalkisbende şu coğrafyaya 1 saat daha çalışayımda sonra ingilizceye başlayacağım..ingilizceyi hergün yapmalıyım..çok kelime bilgisine dayanıyor çünkü..onu sürekli çalışarak,paragraflarda cümle içinde görerek öğrenebilirim.akılda kalıcı olur..

aferin kıss...alkisalkisalkisbende şu coğrafyaya 1 saat daha çalışayımda sonra ingilizceye başlayacağım..ingilizceyi hergün yapmalıyım..çok kelime bilgisine dayanıyor çünkü..onu sürekli çalışarak,paragraflarda cümle içinde görerek öğrenebilirim.akılda kalıcı olur..

ıyı calısmalar cnm kolay gelsın

günaydın kızlarr dün akşam matematik çalıştım baya da soru çözdüm gece yatakta da içime sinmedi orta asyayı tekrar ettim yatınca da kafamdan aklımda kalanları tekrar ettim eşimde kendi kendime konuşuyorum rüya görüyorum sanmış :roflol:sırnaşık şeyrüyamdada çalıştım ama uyurkende boş durmak yoksırnaşık şeypazara gitmem gerek birazda evi toparlayıp oturucam dersin başınakaydirigubbakcemile5

kızlar çalışmaya devam edenlere zihin açıklığı diliyorum.opuyorumnanaktansabah dershanem vardı,tenefüste 25 türkçe çözdüm:sinifsinif:şimdi tezin başına geçicem.vakit ayarlayabilirsem de tarih ve matemetik çalışayım diyorum

mrb kızlar bende sabah 10 dan beri az aralıklarla
ders çalışyorum tarihten tekrar yapıp soru çözüyorum
ilk konuları unutmuş gibiyim canım sıkıldı çok nankör bi ders
kavram haritaları yaparak tekrar diyorum sizlerede öneririm
hepimize iyi çalışmalr

kızlar selam
başakcım okulda yaprak testlerden mi çözüyorsun?
kızlar hangi yayınlardan soru çözüyorsunuz?

kıslar şuan tezimi bırakıp ders başı yapıyorum ve ugün 100 soru çözmeden yatmıycam. 50 tane türkçe'den,matemetik ve tarihten de çözebildiğim kadar çözeyim diyorum.çok öptüm hepinizizemuszemus
bu arada hangi yayınların sorusunu çözüyorsunuz?ben şuan ihtiyaç yayınlarına bakıyorum.ayrıca tarihten güvender,irem,fem öss soru bankalarını bitiricem sınava kadar."hangisi doğrudur?" diye soru kalıpları var ya 1,2,3 diye rakamlar veriyor.onlar genelde yanlış çıkıyor benim.öss kitapları yoruma dayalı olduğu için faydası olur diye düşündüm.

tarıh ve cografya vıdeoları var mı kızlar soyle guzel anlatımlı..

cnm bi ara tarih den izlemiştim ekol hoca nın sitesinden.açıkçası kendin çalışınca daha verimli oluyor.1 tane video izledim sonra bırtaktım;kendim özet çıkarmaya başladım.

kızlar slmm yazdklarınıza cvp atcam da once bı hemen merhaba dıyeyım dedm bugun okulda 200 egıtım sorusu çözdm öğleden sonrada 2tane semınere katıldm eve anca geldm yamak yedım bı markete gıdıp gelcez sonra bslıcam calımaya cografaya devam etcem kızlar b ı kac soru sormussnz gelnce cevaplarm

kızlar slm ben derse baslıyorm cografya özetıme dün cografı konumu özetledm bugun de türkıyenın fiziki özellklerıne gecıyorm dersanede ısledgmz yere kadar özetlıcem

okuldada egıtımden soru çözuyırm

Back