2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

basak23
özgecım aynı anda yazmısız aferın canım calsımaya devam ben de dün cografyaya basladm özet cıkardgm ıcın yavs ılerlıyorm

evet cnm :))
valla şu cep kitabı yattı aklıma
ben hep düşün düşün adım atamayan biri olup çıktım malesef
sürekli başlıycam başlıycam diip adım atamıodum
şimdi çivileme daldım coğrafyaya ne özet ne bişey
okuyacağım sadece minibüste otobüste
sonra özetlere başlarım
tarihe başladım zaten özet yazarak devam ediyorum ona
onu da aynı yöntemle yapıcam
çünkü benim kuzen böyle yapa yapa aklında kalmaya başlamış
hatta dün çalıştığım konulardan 1-2 bişey sordum hemen cevapladı
hadi bakalım attıkyeniden kpss diyarına adım :))
hayırlı ola

evet cnm :))
valla şu cep kitabı yattı aklıma
ben hep düşün düşün adım atamayan biri olup çıktım malesef
sürekli başlıycam başlıycam diip adım atamıodum
şimdi çivileme daldım coğrafyaya ne özet ne bişey
okuyacağım sadece minibüste otobüste
sonra özetlere başlarım
tarihe başladım zaten özet yazarak devam ediyorum ona
onu da aynı yöntemle yapıcam
çünkü benim kuzen böyle yapa yapa aklında kalmaya başlamış
hatta dün çalıştığım konulardan 1-2 bişey sordum hemen cevapladı
hadi bakalım attıkyeniden kpss diyarına adım :))
hayırlı ola

saol canm sana da ıyı calsımalar kolay gelsnopuyorumnanaktan
aynen ben de tarıhe cogragyaya nasıl baslıcam derken cografyadan özetle basladm cografyadan dersanede ısledgmz yere kadr özetlıcem dah sonra tarıhe geccem
ben de işyerınde eğitim bilinmlerınden yaprak test çözuyormkaydirigubbakcemile2

günaydın kızlar...
sabah kalktım ilk çalışmama başladım.tarih çalıştım ama ben çok sıklırım tarihten..uykum geldi zorladım kendimi..not falan çıkardım..sonra hoooop geçtim matematiğe..:kedi:
napayım direk sıkıldığım bi dersle başlayınca kötü oldum..matematik çzöünce neşem yerine geldi...
şimdi 1 saatte ingilizce çalışacağım..eşimin bir sürü kaynakları var..

yaa kızlar ben bide eşime baktım dün..kendimden utandım vallahi..şimdiye kadar sadece onunla gurur duyuyordum..artık kendimden utanma safhasına geçtim..kaydirigubbakcemile3

4500 kişinin girdiği sınavda 50. alarak kazandı evde çalışarak ve tek seferde..
kpds den 86 aldı
IELTS den 7 aldı
şimdi alese çalışıp yüksek lisans yapmak istiyor..
bide 2.ve 3. dili öğrenmeyi düşünüyor..birisi ihtiyaç olan başka popüler bi yabancı dil(italyanca,fransızca gibi) diğeride keyfiyetten japonca veya korece öğrenmek istiyor..

ben bi kpss yi kazanmak için bile çalışıp gayret etmedim..ne zaman bu hale geldim:1no2:ben böyle bi insan değildim..ama artık kesin karar verdim ya geri dönüş salma falan yok..gaza getirecek şeyler bulacağım kendime..tabi ilk önce size uğrayacağım..opuyorumnanaktan

günaydın başakcım

öğrencim var yine sabahları ders çalışamıyorum bugün öğleden sonrada dersanem var ancak akşam gelince çalışabilicem :kızgın:

selam kızlar napıyosunuz hiç sesniz çıkmıyoo başakcım okuldasın galibaa opuyorumnanaktanben 12.30 dan beri matematik çalışıyorum biraz ara vericem uykum geldi acıktım damirmirmirmircokacimcoookcanım dershanede derslerden hangi konulara geldiniz acaba ben evde çalışıyorum ya sizlere yetişeyim bari:kedi:

selam kızlar napıyosunuz hiç sesniz çıkmıyoo başakcım okuldasın galibaa opuyorumnanaktanben 12.30 dan beri matematik çalışıyorum biraz ara vericem uykum geldi acıktım damirmirmirmircokacimcoookcanım dershanede derslerden hangi konulara geldiniz acaba ben evde çalışıyorum ya sizlere yetişeyim bari:kedi:

evet canm okulaydm ama okulda da calısuıom 155 egtım 20 de matematık sorusu çözdm daha çözerdm de okdar göturmüşümkaydirigubbakcemile3

dogan hocayı mı izlion cnm matemmatık de nerdesn

canm dersnede tarıhten osmaanlı kültur medenıyetteyız cografyada turkıyenın fiziki özellklerı matematık de faktöriyeldeyız
ama ben henuz tarıh calsmıyorm

opuyorumnanaktan Günaydınlar kızlaaaaar
ben dün tekrar döndüm çalışmaya
buldum doğru yolu kaydirigubbakcemile5
şaka bir yana çalışmaya başlayınca insanın vicdanı bile rahatlıyor
dün akşam 1 saat tarih çalıştım
bizim kuzenin tavsiyesiyle cep kitaplarım vardı
öss'den kalma onları günyüzüne çıkardım kaydirigubbakcemile2
sabah 10 dakika da olsa okudum (coğrafya)
coğrafyaya adımı da böylece atmış oldum
şimdi iyice yattı aklıma şu cep kitabı işi
eğer bulabilirsem tarih ve coğrafya için
kpss cep kitabı alıcam zemuszemus
hadi bakalım kolay gelsin herkeslereeee

cnm bende de ihtiyaç ın cep kitabı var.alkisalkisalkis3 ü bir arada satılanlardan almıştım önceden.anayasa,tarih,coğrafyası var.çok memnunum.konular bitince ondan tekrar etmeyi düşünüyorum.

başakcım süpersin,ben hiç çalışamadım bugün.sabah dershane vardı akşama dadar da okuldaydım.şimdide tezim için analizlere bakıcam.bu aralar ders çalışma hayal olucak benim için.mafoldumbenbir yolunu bulup ara ara bakmayı düşünüyorum.
ya 2 haftadır tek matemetik sorusu çzömedim gerilemekten korkuyorum

kızlar bende katılmak istiyorum aranıza..biraz okumaya çalıştım sayfaları tam bitiremedim çok yazmışsıznız yaa...

ben size kendimden bahsedeyim biraz..

dersanede matematik öğretmenliği yaptım ama aşırı yoğundu çok fazla yoruluyordum..

evlendim bıraktım.2008 kpss ye girmeye karar verdim ama çalışamadım içimden gelmedi nedense..

sonra hamile kaldım doğum yaptım şimdi 9 aylık kızım var.kpss ye girmeyi asla düşünmüyordum

zaten fen fakültesi mezunuyum ve eğitim bilimleri için değil memurluk için girmek istiyorum..

daha doğrusu uzman,denetmen yardımcılığı hedefim..çok komik ama ben buna bugün karar vredim..aman bebeğim var küçüktü falan derken sallamıştım..

sonra birden şimşekler çaktı..napıcam dedim hep evde mi duracağım..dersanede öğretmenlik zaten istemiyorum...

uzman,denetmen yardımcılıkları gy,gk ve yd istiyor..zaten matematikçiyim o tamam..türkçeyide yaparım..ingilizcede biliyorum..tarih coğrafya hukuk iktisat vs çalışırım dedim..
eşim zaten hukukçu o bana yardımcı olur..neden şansımı denemiyorum dedim..
istikrarlı çalışmayla olur ki eşimde sınavını evde çalışarak tek seferde kazanmış..
bana cesarette verdi sağolsun..kararın ne olursa olsun destekçinim arkandayım dedi..
yarın kesin olrak başlıyorum çalışmaya..sabah erken kalkacağım..ve başlayacağım..

ne hikayeler duyuyoruz ilkokul mezunu sonradan dışarıdan bitirmiş..üniversite mezunu olmuş..doktor olmuş..biz neden yapmayalım ya..
sadece inanmak kendine güvenmek..
çocukta değilizki öss öğrencisi olsak çalışma yöntemini bilmiyor oluruz,kendimizi çalışıyor sanır çalışmayız..
ama artık nasıl çalışmamız gerektiğini biliyoruz..

banada destek olursunuz değilmi...

cnm çok güzel bir karar almışsın ve azimlisin bayakaydirigubbakcemile5benim ingilizcem hiç olmadığı için A grubu düşünemiyorum malesef ama senin yapabileceğine inanıyorum. kpds den iyi bir puan alırsan çok rahat bir yerlere girersin.ne güzel eşinde yardımcı olucakmış,kolay gelsin şimdidenopuyorumnanaktan

evet canm okulaydm ama okulda da calısuıom 155 egtım 20 de matematık sorusu çözdm daha çözerdm de okdar göturmüşümkaydirigubbakcemile3

dogan hocayı mı izlion cnm matemmatık de nerdesn

canm dersnede tarıhten osmaanlı kültur medenıyetteyız cografyada turkıyenın fiziki özellklerı matematık de faktöriyeldeyız
ama ben henuz tarıh calsmıyorm

maşallahh canım benim allah zihin açıklığı versin:nazar:evet canım doğan hocayı izliyorum bölünebilmeye baktım bugünde bayada soru çözdüm:kahve:,ders çalışıyosun galiba kolay gelsin tatlımŞeniz

ama ben 1 aydan fazladır sadece tarih çalışıyorum
artık bitmesi gerekiyodu şimdi tekrarlara başlıyacağım unutmamak
için bi de ezberlenmesi gereken yerleri ezberliyeceğim

maşallahh canım benim allah zihin açıklığı versin:nazar:evet canım doğan hocayı izliyorum bölünebilmeye baktım bugünde bayada soru çözdüm:kahve:,ders çalışıyosun galiba kolay gelsin tatlımŞeniz

sğol canm benım hpımıze zihin acıklıgı versın.ben de matematıkte bölunebılmedyım 1tanesını izledm daha bölunebılme vıdeosunda gecen gun izledım onuda.

dün cografyaya basladm ıste smdı özete devam etcem sonra dizi izlicem sen de matematıge agırlk verdın bu aralar galıba

Back