2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kızlar akşam giremedim 50 matemetik 50 türkçe 16 cıoğrafya sorusu çözdüm.şuan gene akşama kadar tezime bakıcam.akşamda geometriden test çözücem.
dlk26 ve damla-dinçer dershanede çok yavaş ilerliyoruzmafoldumbentarihten daha orta asya dün bitti,düşünün daha ıslamite geçemedik.matematikte bölünebilmeye yeni geçicez.coğrafyadan platoları işledik en son.geometride üçgende açılar yeni bitti. aşırı yavaş ilerliyoruz.
başak bize dershaneden ihtiyaç yayınlarının soru bankasını verdiler.dün matemetikten temel kavramlardan 50 soru çözdüm.yani sorular biraz fazla kolay geldi bana,sence de öyle mi? yoksa yazın matemetik çalışmamın faydası mı oldu anlamadımCADIARZUsınavda daha zor çıkar da yapamam diye korkuyorum.size de verdiler mi bu soru bankasından?

kızlar akşam giremedim 50 matemetik 50 türkçe 16 cıoğrafya sorusu çözdüm.şuan gene akşama kadar tezime bakıcam.akşamda geometriden test çözücem.
dlk26 ve damla-dinçer dershanede çok yavaş ilerliyoruzmafoldumbentarihten daha orta asya dün bitti,düşünün daha İslamite geçemedik.matematikte bölünebilmeye yeni geçicez.coğrafyadan platoları işledik en son.geometride üçgende açılar yeni bitti. aşırı yavaş ilerliyoruz.
başak bize dershaneden ihtiyaç yayınlarının soru bankasını verdiler.dün matemetikten temel kavramlardan 50 soru çözdüm.yani sorular biraz fazla kolay geldi bana,sence de öyle mi? yoksa yazın matemetik çalışmamın faydası mı oldu anlamadımCADIARZUsınavda daha zor çıkar da yapamam diye korkuyorum.size de verdiler mi bu soru bankasından?

canım dediğine göre gerçekten yavaş ilerliyorlar..dediğin yerlere ben geldim 3 günde..özet falan çıkardım testte çözdüm..
temel kavramlar matematiğin en kolay konusudur bu arada..çok zor sorusu nadir çıkar oda deneme yöntemiyle rahatça yapılabilir..ama tabiki önceden çalışmamnın çok faydası vardır..alkisalkisalkis

herkese günaydın kızlaar dün giremedim ama ders çalışmamazlık yapmadım matematik işlemiştik dersanede onların bir kısmını evdeki defterime tekrar geçirdim birazda soru çözdüm
bugün dersanem yok öğleden sonram boş ama temizlik yapıcam birazdan da öğrencim gelecek akşama doğru ancak başlayabilicem gibi ders çalışmaya :bbo:

canım bende dersneye başlıyorum pazartesi dersanede ayrı deftermi tutuyorsun tekrar amaçlımı evde deftere geçirmen ilgimi çektide memnunsan bende uygulamak isterimalkisalkisalkis

bugün tarihten islamiyetten önceki Türk tarihi konusuna çalıştım
şimdi tarihten soru çözücem :kahve:

kızlar bugün tarihten ekol hoca sitesinden
islamiyet öncesi türk tarihini dinledim
zaten evde de özet çıkarıyordum pekiştirmiş
gerçi özet bitmedi daha ama olsun
kolay gelsin herkeseee

kızlar buarada motive olabilmek için
ceza yöntemi uygulayacağız dedik
ama hep havada kaldı
olmuyor
hepimiz bir düzende yapamıoyruz gördüğüm kadarıyla
bende değişik bir yönteme başvurmaya karar verdim kendimce
başarı hikayeleri yazalım forumumuzda
ancak her gün 1 tane yeter
yani sonuçta başlığımız başarı hikayeleri değil
sadece motive olmak amacıyla kim denk gelirse
gün içinde yazılmamışsa 1 başarı hikayesi paylaşsın
kendi hikayesi bile olabilir :))
hadi bakalım ilk hikaye benden, gerçek bir hikaye değil ama
önemli bir hatırlatma!!!

Birgün kurbagalarin yarısı varmıs. Hedef, çok yüksek bir kulenin tepesine çıkmakmıs. Bir sürü kurbaga da arkadaslarını seyretmek için toplanmıslar. Ve yarıs baslamıs. Gerçekte seyirciler arasında hiçbiri yarısmacılarin kulenin tepesine çikabilecegine inanmiyormus. Sadece su sesler duyulabiliyormus:

"Zavallilar! Hiçbir zaman basaramayacaklar!" Yarısmaya baslayan kurbagalar kulenin tepesine ulasamayınca teker teker yarısı bırakmaya baslamıslar. Içlerinden sadece bir tanesi inatla ve yılmadan kuleye tırmanmaya çalısıyormus.

Seyirciler bagırıyorlarmıs: "...Zavallılar! Hiçbir zaman basaramayacaklar!.." Sonunda, bir tanesi hariç, diger kurbagaların hepsinin ümitleri kırılmıs ve bırakmıslar. Ama kalan son kurbaga büyük bir gayret ile mücadele ederek kulenin tepesine çıkmayı basarmıs.

Digerleri hayret içinde bu isi nasıl basardıgını ögrenmek istemisler. Bir kurbaga ona yaklasmıs ve sormus bu ısı nasıl basardın diye. O anda farkına varmıslar ki ... Kuleye çıkan kurbaga sagırmıs!

****Olumsuz düsünen insanları duymayın... Onlar kalbinizdeki ümitleri çalarlar!

Sonuç: Rüyalarınızı gerçeklestiremeyeceginizi söyleyenlere karsı her zaman sagır olun .

Bir söz : ınsanoglunun degeri bir kesirle ifade edilecek olursa; payi gerçek kisiligini gösterir, paydasi da kendisini ne zannettigini, Payda büyüdükçe kesrin degeri küçülür.

dlk26 ve damla-dinçer dershanede çok yavaş ilerliyoruzmafoldumbentarihten daha orta asya dün bitti,düşünün daha İslamite geçemedik.matematikte bölünebilmeye yeni geçicez.coğrafyadan platoları işledik en son.geometride üçgende açılar yeni bitti. aşırı yavaş ilerliyoruz.
başak bize dershaneden ihtiyaç yayınlarının soru bankasını verdiler.dün matemetikten temel kavramlardan 50 soru çözdüm.yani sorular biraz fazla kolay geldi bana,sence de öyle mi? yoksa yazın matemetik çalışmamın faydası mı oldu anlamadımCADIARZUsınavda daha zor çıkar da yapamam diye korkuyorum.size de verdiler mi bu soru bankasından?[/QUOT

canım konu anlatımlı olanımı dıyorsun ihtıyacın eger onu diyorsan oda bıraz kolay geldı ama konuyu ıyı de anlamıs olabılırsın bana hocam kartzyen mor rengını tavsıye ettı öss kıtabı be onu almıstım baya guzel sorular var

gunydın dlkcım.nerdesın sen bakayım.
masaalh ne bu hız baya hızlı gıdıyorsunz bence.biz matematıkten en son faktorıyelı gördm ama ben bölunebılmedyım
tarıhten de osmanlı kultur medenıyetındeyız ama ben tarıhten calsımaya baslamdm daha bırlkte baslayalm cnm ben özet cıkarrak calıscam.
cografyaya basladm işte dersanede gordgmuz yere kadr özetlıcem turkıyenın fiziki özelklerındeyız
hadı sana ıyı dersler
bende egıtımden soru çözuyorm okulda artık egıtımden bol soru çözmeye basladm

sorma canım ya dün giremedim ama matematikten çalıştım bugünde öğleden sonra temizlik yaptım sonrada bi arkadaşım geleyim dedi hayır diyemedim yani bugün daha hiç başlayamadım çalışmaya
evet canım ya gerçekten hızlı gidiyoruz ben evdede tekrar yapıyorum arkasından pekişsin diye ama yetişemiyorum geride kaldım bide bütün dersleri işlemiyoruz sırayla gidiyoruz şuan matematik ve tarih tarihe zaten daha hiç çalışamadım beraber başlayalım canım daha iyi olur kaytaramayız kaydirigubbakcemile3 benimde özet çıkararak çalışmam lasım hiç anlamıyorum zaten offf içime dert oldu şu tarih

dersanenin çok yavaş gitmeside kötü ama bunu avantaja çevirebilirsin canım bol bol soru çözerek iyice pekiştirmiş olursun daha iyi benimkide çok hızlı yetişemiyorum hepsi birikiyor gibi geliyo

dlkcm merhaba nasılsn yolladnmı arkadsını tarıhe nasıl calsımaya düsünuyorsun ben özet cıkarrak calıscam dersane osmanlı kultur medenyıtnde raya kadar özetlemem lazm ama nasıl tabı bı anda yetısmez

canım bende dersneye başlıyorum pazartesi dersanede ayrı deftermi tutuyorsun tekrar amaçlımı evde deftere geçirmen ilgimi çektide memnunsan bende uygulamak isterimalkisalkisalkis

evet canım dersanede ayrı defter tutuyorum en başta eve gelince tekrar olur pekişir diye düşünmüştüm o yüzden başlamıştım ama sonradan aslında böyle yapmamın faydasını daha çok gördüm çünkü dersanede çok hızlı gidiyoruz notlarım çok düzenli olmuyor eve geldiğimde de hem tekrar olmuş oluyo hemde notlarım düzenli olduğunda içim daha rahat ediyo sınav yaklaştığında tekrar etmem gerektiğinde açıp derfterimden düzenli biçimde çalışabilicem
ama birascık zor oluo canım onları geçirmem daha az soru çözmeme neden oluo şuan ama umarım dersler bittikçe ve tamamen soru çözümüne geçtiğimde kapatabilirim bu açığımı
bir an önce başla canım sende zamanın nasıl geçtiği anlaşılmıyo hiç kaydirigubbakcemile

kızlar buarada motive olabilmek için
ceza yöntemi uygulayacağız dedik
ama hep havada kaldı
olmuyor
hepimiz bir düzende yapamıoyruz gördüğüm kadarıyla
bende değişik bir yönteme başvurmaya karar verdim kendimce
başarı hikayeleri yazalım forumumuzda
ancak her gün 1 tane yeter
yani sonuçta başlığımız başarı hikayeleri değil
sadece motive olmak amacıyla kim denk gelirse
gün içinde yazılmamışsa 1 başarı hikayesi paylaşsın
kendi hikayesi bile olabilir :))
hadi bakalım ilk hikaye benden, gerçek bir hikaye değil ama
önemli bir hatırlatma!!!

özgecim güzel düşünmüşsün motivasonumuzu artırmamız için çok iyi olur bencede hemde umutsuzluğa kapıldığımızda okuyup kendimize gelmemizi sağlar opuyorumnanaktan

dlkcm merhaba nasılsn yolladnmı arkadsını tarıhe nasıl calsımaya düsünuyorsun ben özet cıkarrak calıscam dersane osmanlı kultur medenyıtnde raya kadar özetlemem lazm ama nasıl tabı bı anda yetısmez

canım benimde mecburen özet cıkarmam lazım başka türlü anlayacağımı düşünmüyorum senelerdir tarih görüyoruz ama ben hiç birşey hatırlamıyor gibiyim şuan benim dersane nerdeyse inkilap tarihini bitirmek üzere mafoldumben ben daha hiç başlamadım bunu düşündükçe kötü hissediyorum kendimi
zihin haritası diye birşey duymuştum olmassa öyle bi deneriz canım ayrıntılı öğreniyim nasıl yapacağımızı haberleşir beraber başlarız

Back