2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

Kızlar bilgilendirdiğiniz için çooooook teşekkür ederim en azından nereye kadar gelmem gerektiğini biliyorum aslında ben bilgisayar programcısıyım ücretli bilişim öğretmenliği yapıyorum ve işletmeyide bitirdim.Önlisans kpss de 80 aldım tabiki atanamadım . Ben sadece tarih çalışmıştım ama hep arada kaldım seçeneklerin gıcıklınğından yanlışım çok çıktı Ama bu sefer herşeye ilk defa görüyormuş gibi çalışıyorum çok istiyorum atanmayı inşallah hepimiz emeğimizin karşılığını alırız.ışletme alan derslerine çalışsam mı nasıl çalışsam hiçbir fikrim yok açıkçası o sınavada girmek istiyorum ama yardım ederseniz sevinirim ...

bende 1 den 8 kadar matematikle tarih çalıştım ama 7 saatte pek bişey yapamamışım gibi geliyor özet çıkarark olduğu için sanırım matematikten 100 soru çözdüm tarihten de birazz konu çalıştımkaydirigubbakcemile4yargının 2010 basımlı tarihini aldım fakat çok karışık konu anlatımından bişey anlamadım:1no2::çok üzgünüm:

:çok üzgünüm:ya kızlar birde yargının kitabında harzemşahlar cengiz han tarafından yıkılmıştır diyo,ihtiyacınkinde alaaddin keykubat tarafından yıkılmıştır diyoo bu ne şimdi hangisine inanayım:gitme::a015:

başakcım ya bana da hoca öss kitabına çalışma kpss daha kolay oluyo dedi.bence çok saçma,onu dinlemeyip çalışıcam.öss temelini alan tüm soruları yapar bence.elimde güveder öss soru bankası ve çözümlü konu anlatımlı kitabı var,nasıl sence?

:çok üzgünüm:ya kızlar birde yargının kitabında harzemşahlar cengiz han tarafından yıkılmıştır diyo,ihtiyacınkinde alaaddin keykubat tarafından yıkılmıştır diyoo bu ne şimdi hangisine inanayım:gitme::a015:

cnm oluyo arada böyle farklılıklar ama çok takılma.genelde sorular kültür ve uygarlıktan geliyor.kurucular vb..sorulmuyor. bu tarz kafamıza takılan şeyleri burada paylaşalım hem öğrenmiş oluruz.kaydirigubbakcemile5

selam kızlar
ben bugün tarih çalıştım aslında geometriye de bakmam gerekiyodu ama yetişmedi.
tarihten ilk konudayım özet çıkarıyorum daha bitmedi.şimdide ona devam edicem

merhaba kader arkadaşlarım, bende sizlere katılmak istiyorum ama baştan söyleyim bazen giremeyip bilgi veremeyebilirim ama buradan aldığım gazla çalışacağıma emin olabilirsiniz. Ben özel okulda öğretmenlik yapıyorum fazlaca yoğun geçiyor günlerim, ama kendime vakit ayırıp bu illeti hayatımdan kaldırmalıyım artık.. bende varım!!!

başakcım ya bana da hoca öss kitabına çalışma kpss daha kolay oluyo dedi.bence çok saçma,onu dinlemeyip çalışıcam.öss temelini alan tüm soruları yapar bence.elimde güveder öss soru bankası ve çözümlü konu anlatımlı kitabı var,nasıl sence?

canım bence sen hocanı dınleme benı dınle görmedınmı gecen sene matematık soruları nasıldı

o kartezyenı mutlaka al derım super sorular var bırı yesıl bırı mor mor olan zormus hoca bana zoru al dedı aldım bende baya codm sorulardan bı cok sey öğrendm yapamdklarımı hocaya soruyodum onların hepsını de deftere yazıyodm

ayy bende askı memnuyu ızledım gttıı saatlerrr.dızı baslamadn önce bıraz cografya calısmıstım ve soru çözmustum bı cografya ve ttarıh özürlüsü olarak
.ama ınsan calısınca anlıyo ve cok mutlu oluo

ya türkce çözuyormuunz turkce diğerlerınden daha kolay dıe bosluyoruz ama hıc ıyı bısı yapmıyoryuz sankı.hoca turkceden test verdı onlara barı bakayım be

canım tarıhten siyasal olaylara takılı kalmayın dedı hoca savasları barısları kurucuları bosver kültür ve medenıyetlerıne bak cnm

kızlar ben yatıyorum bugün 5 saatlik uykuylaydım bide üstüne temizlik yapınca kötü oldum çok yormuşum galiba kendimi öpüyorum hepinizi iyi geceler yarın bomba gibi bir güne başlarız umarım hepimiz opuyorumnanaktan

başakcım ya senin dershane baya iyi sanırım,ben memnun değilim açıkçası.taktik vermiyorlar geçen matematikçiye bi soru sordum böyle zor soru gelmez diye umursamadı.:olmaz:
ben de yatıyorum şimdi bu saate kadar tezime baktım ya bi bitsede başlasam adam gibi.
haklısın türkçeyi ben de boşladım geçenlerde cümlede anlamdan test çözdüm bir sürü yanlışım çıktı. aslında en kolayı türkçe boşveripte soru kaçırmayalım en iyisizemuszemus

merhaba arkadaşlar herkese iyi çalışmalar güvender obeb okek sorularına bakan varmı ya çok değişik zor sorular var sinir geldi neyse eşitsizlik çözecem intten soru bakıyorum bi uğrayım dedimm naptınız diyee

arkadaşlar şu soruyu bi yaparmısınız-4<x<4 -6<y<2 x.y alabileceği değerlerin bulunduğu geniş aralık nedir

Günaydın Sevgili KK'lılar :)))
dün dersaneye deneme dersine gittim..
sınıf baya kalabalık olacak anlaşılan (20 kişi kadar)
bundan hoşlanmadım..
1 ay önce başlamışlar, dolayısıyla ben çok gerideyim
o açığı kendim kaptmalıyım
eee o açığı kapatabilirsem ztn dersaneye ihtiyacım yok
demekki kendim yapıorum derim :))
3. ve ennnn önemlisi çok pahalı 1000 tl dediler...
bende direk eledim naapiim :((
neyse devam tek tabanca çalışmaya
dün tarih video izlemiştim,akşam coğrafya gördük azıcık
bugün tarih çalışıcam yine
kolay gelsin hepimizeee

arkadaşlar şu soruyu bi yaparmısınız-4<x<4 -6<y<2 x.y alabileceği değerlerin bulunduğu geniş aralık nedir

-4<x<4
-6<y<2 x ve y nin alacağı bütün değerler çarpılır ilk önce
(-4).(-6)=24
(-4).2=-8
4.(-6)=-24
4.2=8
bunlardan en küçük ve en büyük değer alınır yani-24 ve 24
-24<x.y<24
ÇK(-24,24)

dün matematik tarih ve ingilizce güğmdü lakin tarih ve ingilizcenin yüzüne dahi bakamadım kızım çok huysuzlandı diş çıkarıyorda..hep ilgi istedi..gece 50 soru mat çözebildim uyuduğu bir ara..uyanınca kaldı tabi..
hemen tarih çalışmaya başlayacağım bende...

bu arada hepinize günaydın...

kızlar ben yatıyorum bugün 5 saatlik uykuylaydım bide üstüne temizlik yapınca kötü oldum çok yormuşum galiba kendimi öpüyorum hepinizi iyi geceler yarın bomba gibi bir güne başlarız umarım hepimiz opuyorumnanaktan

dlkcım günaydn cnm o kadar da yorma kendını hasta olursun üzülrum sonra bak derslerden gerı kalırsın.eşin temizlesın bosver naz yap birazkaydirigubbakcemile5

günaydn kızlar hepınızı öpuyorm

özgecım eger dersenye yazılcaksan sana ek ders yapsınlar

pikocum hoca soruyu yapmadımı yoksa bence zor olan bütün soruları gormeye calısalım kı sınavda nasıl soruyla karsılascagımız hıc bellı olmuyor.

günaydn kızlar hepınızı öpuyorm

özgecım eger dersenye yazılcaksan sana ek ders yapsınlar

pikocum hoca soruyu yapmadımı yoksa bence zor olan bütün soruları gormeye calısalım kı sınavda nasıl soruyla karsılascagımız hıc bellı olmuyor.

Back