arkadaşlar benim sorum şöyle: ben daha önce kpss ye girdim. fakat şifremi unuttum. ösym bürosuna gidip alcam. acaba önce parayı bankaya yatırıp sonramı şifre almaya gideyim ? yoksa önce şifreyi alıp sonra mı parayı yatırayım.
arkadaşlar ben daha mezun olmadım.bu sene bitecek inş.biraz önce bankaya ücretide yatırdım ama şunu sormak istiyorum. ösym merkezine göstermek için öğrenci kimliğimi göstersem geterli olurmu? yoksa açıköğretimden okuduğuma dair belgemi almam lazım? cevaplarsanız sevinirim kızlar...
arkadaşlar
işletme fakultesi mezunuyum hangi kodu yazıcam kpss ye
işletme-işletmecilik kodu var. birde,
işletme-iktisat olarak kodu olarak ayrı ayrı 2 kod var nasıl olacak anlamadım bu nedir böyle...
Ben başvurumu yaptım.Akşam verilen internet şifresi ile bilgilerime bakayım dedim kaydım görünmüyor.Acaba başvurum yeni diyemi yoksa başvuru yaptığım okulmu bir hata yaptı bilgisi olan varmı.
arkadaşlar benım sorumda ben acıkogretımde 4.sınıf tek dersteyım bu ay sonu sınavlar var acıklanması hazıranda olucak ama ben lisans sevıyesınden gırersem ne belgeler goturcem bu sekılde lisans sevıyesınden gırebılırmıyım acaba mezun durumda olacak olanlar dıyor kılavuzda ama ben anlamadım(
kızlar ben önlisans olarak giricem 31 mayıs 2 temmuz diyordu başvuru :/ geçirmedim dimi zamanı ya ay gerildim :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?