2010 KPSS Başvuruları

Lachesis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2009
7.900
4
156
İstanbul
Arkadaşlar bu pazartesi yani 10'unda başvurular başlıyor, ama ben KPSS'ye ilk defa gireceğim için ne nasıl olur bilmiyorum? Öğretmenlik için giricem,hangi oturumlara giricem, bankaya ne kadar yatırıcam, başvuruyu nasıl yapıcam, her yerden ayrı ses, çözemedim ben bu işi, bilenler yardımcı olabilir mi acaba?

arkadaşım ösym nin sitesine gir. orda 2010 kpss başvuruları var onu tıkla orda yazıyor hangi oturumlara gireceğin falan.

arkadaşlar benim sorum şöyle: ben daha önce kpss ye girdim. fakat şifremi unuttum. ösym bürosuna gidip alcam. acaba önce parayı bankaya yatırıp sonramı şifre almaya gideyim ? yoksa önce şifreyi alıp sonra mı parayı yatırayım.

canım parayı yatırmadan şifren de olsa işlem yapamayacağın için,önce banka işini halletmen daha mantıklıa.s

Ben 1999-2006 da girmiştim başvuru işlemleri değişmiş.Şunu sormak istiyorum klavuzu gitip alacakmıyız ösym merkezlerinden yoksa başvurular internet ortamında yapılıp sadece banka dekontu ve diplomayla ösym merkezine gidip onaylatacağız.Cahilce sorular oldu ama yanlış işlem yapmak istemiyorum.

Aradığım cevapları buldum sanırım.Önce bankaya sınav ücretini yatıracağım.sonra aday formunu bilgisayardan çıkarıp dolduracağım.ösym merkezinde randevu alıp kimiğim,diplomamla birlikte gideceğim bilgileri görevlinin internete girmesini bekleyip onaylanıp işlemi bitireceğim.Yanlışım varsa biri düzelsin.

arkadaşlar ben daha mezun olmadım.bu sene bitecek inş.biraz önce bankaya ücretide yatırdım ama şunu sormak istiyorum. ösym merkezine göstermek için öğrenci kimliğimi göstersem geterli olurmu? yoksa açıköğretimden okuduğuma dair belgemi almam lazım? cevaplarsanız sevinirim kızlar...

bu ikisi aynı anlama geliyor kaydirigubbakcemile2

özetle, kimlik yeterli

2008 yılından önce sınava girmiş olanlar işlemlerini yeniletecekler. yani ya ösym bürolarına gidecekler ösym nin sayfasında yazan liselere giddecekler. 2008 yılanda sınava girenler ise parayı bankaya yatırdıktan sonra tc kimlik no ve şifre ile netten kayıt olup o kağıdın çıktısıı alcaklar.eğer şifrenizi unuttuysanız ösym büralarına gidip öğrenilecek arkadaşlar

arkadaşlar benım sorumda ben acıkogretımde 4.sınıf tek dersteyım bu ay sonu sınavlar var acıklanması hazıranda olucak ama ben lisans sevıyesınden gırersem ne belgeler goturcem bu sekılde lisans sevıyesınden gırebılırmıyım acaba mezun durumda olacak olanlar dıyor kılavuzda ama ben anlamadım (

arkadaşlar
işletme fakultesi mezunuyum hangi kodu yazıcam kpss ye
işletme-işletmecilik kodu var. birde,
işletme-iktisat olarak kodu olarak ayrı ayrı 2 kod var nasıl olacak anlamadım bu nedir böyle...

arkadaşlar
işletme fakultesi mezunuyum hangi kodu yazıcam kpss ye
işletme-işletmecilik kodu var. birde,
işletme-iktisat olarak kodu olarak ayrı ayrı 2 kod var nasıl olacak anlamadım bu nedir böyle...

bölümünüz işletme ise, işletmecilik yazacaksınızdır muhtemelen.

Ben başvurumu yaptım.Akşam verilen internet şifresi ile bilgilerime bakayım dedim kaydım görünmüyor.Acaba başvurum yeni diyemi yoksa başvuru yaptığım okulmu bir hata yaptı bilgisi olan varmı.

Ben başvurumu yaptım.Akşam verilen internet şifresi ile bilgilerime bakayım dedim kaydım görünmüyor.Acaba başvurum yeni diyemi yoksa başvuru yaptığım okulmu bir hata yaptı bilgisi olan varmı.

ilk gün benimde geçmemişti bir kaç gün sonra yeniden bakarsınız.

sınavı verirsen okulu tamamlamış olacaksın sanırım

10 temmuz 2010 dan önce diplomanı alacak mısın?

mezuniyet tarihinde ne yazacak.

eğer mezun olamayacaksan lisanstan girsende sonucu kullanamazsınaklinialirimsmile

kızlar sıfremle ınternetten basvuru yapptım . ama anlamadıgım genel amaclı dılekce ekınde merkeze gonderılkecek gıbı bısı olkudum .ç bole bısı varmı cok acıl cvp beklıyorum

acil soru.........
kıxlar bilgisi olan lütfen yazsın.....

ben pazarlama önlisans mezunuyum...
kpssye girmek istiyorum....

ne gibi bölümlere ve hangi şehirlere atanabilirim....şehir seçmek benim elimde mi? mecburi doğu hizmeti varmı?

en az kaç puan almak önemli...alınan puana okuldan puan ekleniyormu?

kızlar ben önlisans olarak giricem 31 mayıs 2 temmuz diyordu başvuru :/ geçirmedim dimi zamanı ya ay gerildim :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…