2010 KPSS Başvuruları

yok ben bi kayıt zamanı daha vardı omuydu acaba die teredütte kaldımda bizimkisi 31 mayıs 2 temmuz olanmş

merhaba arkadaşlar
ben önlisans işletme mezunuyum.Ayrıca açıköğretimde 3. sınıf iktisat öğrencisiyim.Kpss ye önlisans alanından başvuru yapabilmem için açıköğretim kaydımı sildirmem gerekiyor mu?açıköğretim snavlarına girmediğim için 3. sınıfta kaldım zaten.Yardımcı olursanız çok sevinirim.

merhaba arkadaşlar
ben önlisans işletme mezunuyum.Ayrıca açıköğretimde 3. sınıf iktisat öğrencisiyim.Kpss ye önlisans alanından başvuru yapabilmem için açıköğretim kaydımı sildirmem gerekiyor mu?açıköğretim snavlarına girmediğim için 3. sınıfta kaldım zaten.Yardımcı olursanız çok sevinirim.

yoo niye gereksin sonuçta lisans mezunu değilsiniz şuanda önlisanssınız, sorun olcağını sanmıyorum yani.

kızlar lütfen biri beni de aydınlatsın :)

açıköğretim 4. sınıfa geçicem inş şimdi ben önlisans olarak sınava girebilirmiyim öyle bişeyler duydumda yoksa lise düzeyi mi giricem yardımmmm

slm kızlarrr
ben on lısans mezunuyum ve ılk defa kpss ye gırıcem ızlemem gerekn yol nedır??
dun gıttım parayı yatırdım
bundan sonra hangı evraklarla basvurya gıtmem geekıyo?????
osym nın sıtesıne gırıp bakacaktım fakat ı turlu sıte acılmıyrrr :((

klasik ösym resilliği zaten... o site hiç açılmaz lasım olduğunda.... yaa parayı nasıl hangi bankaya yatırıyosunuz... bide başkası yatırabiliyo mu sizin adınıza...

lise mezunu olarak sınava gireceksin

tşkler cvp için
öyle bi söylem duymuştum bende aklıma takıldı eğer 3. sınıftaysan önlisans olarakta girebiliyorsun diye
zaten lise mezunu veya önlisans olarak sınava girmenin çokta fazla ayrıcalıkları yoktur düşüncesindeyim önemli olan yüksek bir puan almak

semu_55 parayı vakıfbank, ziraat bankası, akbank ya da halkbankın tüm şubelerinden ya da garanti internet üzerinden sınav ücretini yatırabiliyorsun

önemli olan kimlik zaten bi başkası da senin kimliğinle parayı yatırabilir düşüncesindeyim ama yine de tam bir bilgim yok
yarın inş bende parayı yatırıcam bakalım :)

slm kızlarrr
ben on lısans mezunuyum ve ılk defa kpss ye gırıcem ızlemem gerekn yol nedır??
dun gıttım parayı yatırdım
bundan sonra hangı evraklarla basvurya gıtmem geekıyo?????
osym nın sıtesıne gırıp bakacaktım fakat ı turlu sıte acılmıyrrr :((

arkadaşım şimdi parayı yatırdığına göre osym.gov.tr adresinden aday bilgi formunun çıktısını alıp doldurmak yine orda bir sürü başvuru merkezleri adını vermişler kendine en yakın olanı seç gidip bilgileri onaylattır

bende bugün başvurumu yaptım ama aday bilgi formunu bana vermediler bilgisayardan çıktı aldıkları başvuru kayıt bilgileri kağıdını verdiler? bir de sınava girerken bu kağıt yanımızda mı olacak

Son düzenleme:
bende bugün başvurumu yaptım ama aday bilgi formunu bana vermediler bilgisayardan çıktı aldıkları başvuru kayıt bilgileri kağıdını verdiler? bir de sınava girerken bu kağıt yanımızda mı olacak

sınav giriş belgen gelecek. başvuru belgesiyle işin yok :hulya:

kızlar kayıt için ösym büroları kaça kadar açık bankaya parayı yatırdım ama okulda sistem çökmüş çok sıra vardı bebegim durmadı eve geldim mecbur

Back