canim valla bu hamilelik sayesinde evrim geciriyoruz resmen bebisler gelince nolcaz bakalim benim oglum asiri hareketli surekli ziplatiyo beni herkes cok fena olcak cok hareketli olcak yandin sen diyollar korku sardi beni
bebik arabası canım ..alternatıfler ıcınde o varda cok fıyat farkı varmı onu merak ettımyok canim o ne ki ben bilmiyorum
bence park yatak al benim kullaanan arkadaslarim var cok memnun hem dedigin gibi sonra icinde oynar
hıc bos durmadıgın halde sıkılıosun
benım dolap ortulerım bıtmıs,lohusa takımı ıcın mlzmelerde geldı yarıdan ııbaren benımde cooook ısım olcak
buarada dun bebıs gezdırdık botanık parkta halka acık ..agladıkca arkadas taktı emzırme onlugunu emzırdı hıcc gerek yok dedıgım bısıdı ama cok ıse yarıyooooo
dun kocem bana 2 tane elbıse almıs satan kadındada suc yanı ama bırı 42 beden bırı 36
bugun kalktım erkenden degsıtırmeye gıttım ıkısınıde 38 aldım cıktım
ama uyus oldum bı tane terlık almaya gırdım 36 gıyen ben 38 nomerooo terlık aldım hatta o bıle kucukbu ayaklar eskı halıne donecekmı donmezse yatırım olarak saydıgım okadar aykkabım nolcaaak :84:
buarada Elija marka ıkı tane sutyen aldım emzırmek ıcın kalıpları coook buyuk tısortumun uustunden denemeıstım eve geldım gıydım memıkler yuzuyo ıcınde denemeden almayın benım gıbı
bıde jokerden bebeconfort marka kullan at lohusa kulotlarından aldım hastanede cok ıse yarıcak gıbı dusunuyorum
canim valla bu hamilelik sayesinde evrim geciriyoruz resmen bebisler gelince nolcaz bakalim benim oglum asiri hareketli surekli ziplatiyo beni herkes cok fena olcak cok hareketli olcak yandin sen diyollar korku sardi beni
bebik arabası canım ..alternatıfler ıcınde o varda cok fıyat farkı varmı onu merak ettım
oyun oynıcak donemdekı cocugu onun ıcınde tutamıyorsun dıyor hepsı ..hanı bole kendı kendıne yuvarlanıp kalkabılen oturabılen bebıkler cıkmak ıcın ıcınden yırtıyorlrmıs kendılerını gayette mantıklı geldı cevredekı canavarlaı dusununce hıc bırı dumuo ıcınde :26:
dun kocem bana 2 tane elbıse almıs satan kadındada suc yanı ama bırı 42 beden bırı 36
ama uyus oldum bı tane terlık almaya gırdım 36 gıyen ben 38 nomerooo terlık aldım hatta o bıle kucukbu ayaklar eskı halıne donecekmı donmezse yatırım olarak saydıgım okadar aykkabım nolcaaak :84:
buarada Elija marka ıkı tane sutyen aldım emzırmek ıcın kalıpları coook buyuk tısortumun uustunden denemeıstım eve geldım gıydım memıkler yuzuyo ıcınde denemeden almayın benım gıbı
bıde jokerden bebeconfort marka kullan at lohusa kulotlarından aldım hastanede cok ıse yarıcak gıbı dusunuyorum
kızlar cuma günü bim e çocuk havuzu gelmişti aldım. malum burası denize uzak. deniz eşy.satılmıyor.
peki neden aldım???
eltimin bebesini içine oturtup oyuncakları da içine döküyorduk evde sabit yerde oynuyordu. park beşik misali
bi de ek besine geçince eline mamalarını verip havuzun içinde oturtuyorduk...
döktüğü yer belli temizlemesi kolay oluyordu.
bu arada eşimin tarafı hiç emeklemediği için bence bizim bebekte emeklemicek 11-12.aya kadar havuzda otursun...
bebik arabası canım ..alternatıfler ıcınde o varda cok fıyat farkı varmı onu merak ettım
ben bi arastiriyim
oyun oynıcak donemdekı cocugu onun ıcınde tutamıyorsun dıyor hepsı ..hanı bole kendı kendıne yuvarlanıp kalkabılen oturabılen bebıkler cıkmak ıcın ıcınden yırtıyorlrmıs kendılerını gayette mantıklı geldı cevredekı canavarlaı dusununce hıc bırı dumuo ıcınde :26:
Bizim de randevu günümüzdü bugün..
Bu seferden hiçbişey anlamadımÇünkü tam ultrasona bakarken tansiyonum düştü
Monitörü göremedim heryer karardı sanki bi an
Dr hemen yan yatırdı beni ölçümleri o şekilde yaptı.. Neyse ki videomuz var
Bebişim bu sefer az kilo almış, 2240gr olmuş.. Sağlıklı, suyumuz iyi..
Asıl bomba şu: yanılmamışım!
Doğum pozisyonunda değil yine, tam ters değil, yan duruyor, belli zaten karnım beşgen gibi duruyor
Dönmezse 1 Ağustos sezercik tarihimiz olacak :44:
Ve şunu anladım ki, illa birşey de takıntılı olmamalıymışım.
Ben özel hastanede doğum istemiyordum.
Ama maalesef ki dr umun hastanesinde doğuma girmesi yasal olarak mümkün değilmiş, başka bir dr da olmaz.. Kaldık özele
Günaydıınnnnnnnnnn
Pur teysemmmm belli olmaz son gün bile dönebilir diolarkilosuda gayet iyi maşallah pıtıra
nevinimmmm cnm tuz oranına dikat diolar hep şişenlereee
gem teyse seni seviyom ya :81:
keramos maşallah ege ye adıyla yaşasın inş ...
ılk gunden berı park yatak alıcam dıyen ben sanırım besık almaya karar verdım :26:
amacım 4-5 aydan sonra park olarak kullanmaktı o yusden cok mantıklı gelıodu ama konustugum kımse park larak kullanamamıs ..sımdı nası besık alsam derdı sardı
gem cim doğum sonrası süt dolunca tam olur merak etme.. bana herkes küçük almışsın bile dedi..dun kocem bana 2 tane elbıse almıs satan kadındada suc yanı ama bırı 42 beden bırı 36
ooo hamarat hatun maşallahyengem emzirme örtüsü dikmişti... onu elde yıkadım...
malatyadan da iki tane tişört almıştım onu da elde yıkadım...
evde yapcak iş aranıyorum. mutfaka girdim buzdolabı fırın ocak misss
yemekte pişiyor...
ev hanımı olmak bana göre diil... evde çok sıkılıyorum...
bu hafta okul son... sora evdeyim... bebem gelsinde oyalasın beni
benimki de aynı canım ya 1 dk durmuyo fırlıcak sanki karnımdancanim valla bu hamilelik sayesinde evrim geciriyoruz resmen bebisler gelince nolcaz bakalim benim oglum asiri hareketli surekli ziplatiyo beni herkes cok fena olcak cok hareketli olcak yandin sen diyollar korku sardi beni
bende bendezaten park yatakların renklerini sevmiyorum
ayrıca geçen gün tvde bi uzman konuşuyordu renklerle ilgili ...
çocuk odasına sarı pembe mor doldurmayın dio ... elinizden geldiğince herşey yeşil olsun dio ... en basiti duvarları yeşile boyayın dio :82:
bizde kocişle karar verdik yeşil yapcez herşeyi mobilyalarıda almıcam , yaptırtcam çizcem istediğim gibi yapılcakevde bütün mobilyalar beyaz çocukumun mobilyalarınıda lake beyaz yapcam :82: soraaaaaa aksesuarlar da yeşil olcak :90: hiç heveslenmiyodumda soradan bi coştum bn :81::81::81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?