bizde dün doktordayık. Benim tosun 3,418 gr olmuş dokor maşşallah dedi. Haftaya cumaya randevu verdi tekrar. eğer kilo alımı bu hızda giderse temmuz sonu alcak cuma belli olacak... bu arada bende toplamda 19 kg almışımmmmm(((
benımkıde normalcı..senden kılolu bebek beklemıyodum dedı gecen kontrolde :111:
bu aksam kontrol var bakalım kac kılo ollldu paşa
kızım Aysu'm dünyaya geldi kızlar. sizinle de paylaşmak istedim. inşallah sizlerde sağlıklı bi şekilde bebişlerinize kavuşursunuz.
37+6 iste yine biz kocaman olmusuz deyilmi teyzeleri
Eki Görüntüle 228607 Eki Görüntüle 228608 Eki Görüntüle 228609
kızlar karnımda müthişbir gerilme var vesabahtan beridir karnım aşağı bakıyor baya baya aşağı düştü gözle görülürz ciddi bir fark.bu gerilmeler ne ki? kalçama dasancı giriyor. ama anlayamadım adlandıramıyorum. gelişimimiz ilerideydi o yüzden korkuyorum.
Sancıların sıklığını not et 5 dk da 1se dr a git..
Ayy Göktuğ sıkıldı galipa içerdeee
Maşallah canım..onların peşinde koştururken vericez kiloları
bizi haberdar et emi..bekliyoruz bakalım.
Allah analı babalı büyütsün canımm güzel doğum hikayeni paylaşmanı bekliyoruz..
Maşallah maşallah
Korkma canım, sancın olmazsa, suyun gelmez ve kanaman olmazsa hiç korkma..bu gerilmeler doğumumuzun yaklaştığının habercisi..ne güzel kavuşucaz artık bebişlerimize
Benimde bugün yine ve yine sancım var..Ama alıştım artık sanırım..yatıp dinlendiğimde biraz rahatlıyorum..Doktorum pazartesi sezeryan için tahlilleri yapıcaz dedi ama inşallah kızımız erken davranıp hafta sonu gelmez inşallah..
bir düzeni yok pur. bazen çok uzun kalıyor, bazen anlık saplanıyor gidiyor. yalancı ağrılar bence bunlar. bir sitede okudum karında gerginlikten bahsetmiş sancı esnasında.sancısız sertlik gerginlik olabilirmi ki taş gibi kasıldım kaldım. sadece üst kısımlar boş.
ben çıkıyorum... birazdinleneyim belki ii olurum. ii geceler herkese.
Bu ne masallah herkesler sezeryan oluyor ornek olan cikmicak mi bize :)))))
bende bugun nstye girdim sanci manci yok hersey iyi yalniz hareketleri cok azaldi az daha yatiriyordu beni kontrol altinda tutmak icin istemedim 12 saatte 10 kez hareket etmesi lazim dedi etmezse ara basimiza is almayalim dedi
Hicbirimiz 40.haftayi goremicez sanirim bu gidisle
keramos hayirli olsun en kisa zamanda bilgilendirir bizi ins
purcum artik bana sivri gobus falan demezsin,,
cigtanemo nasil bi gobus ole korktum valla heran dogurcak gibisin,
knmhtp banada aynilari oluyo bi kac gundur doktora sordum bebis dogum hazirliklari yapiyomus arkadaslarin dedgi gibi 5 dkda bire duserse direk doktora git
Kızımıza dün akşam küçük park yatak aldık..Odası hazır ama ilk zamanlar hemen ayıramam diye hem yatağımızın yanında kullanmak,hem memlekete gittiğimizde kullanırız diye hemde büyüdüğünde oyun parkı kullanmak için park yatak almayı tercih ettik..Sizce nasıl güzel mi? Bu arada kızımın odasınıda sizlerle paylaşmak istiyorum..en kısa zamanda foto ekliycem
işte park yatağımız
ImageShack® - Online Photo and Video HostingEki Görüntüle 228649
Kızımıza dün akşam küçük park yatak aldık..Odası hazır ama ilk zamanlar hemen ayıramam diye hem yatağımızın yanında kullanmak,hem memlekete gittiğimizde kullanırız diye hemde büyüdüğünde oyun parkı kullanmak için park yatak almayı tercih ettik..Sizce nasıl güzel mi? Bu arada kızımın odasınıda sizlerle paylaşmak istiyorum..en kısa zamanda foto ekliycem
işte park yatağımız
Güle güle kullanın canım, çok tatlı
En kısa zamanda ekle odasını da
güle güle..sağlıklı günlerde kullansın inşalah..Ben de kızıma 2 yaşına kadar oda takımı almıycam..şimdilik bir park yatağı ve şifonyeri var..iki yaşından sonra genç-çocuk odası tarzı bişi yapıcam..bakalım :) hayırlı olsun tekrar...
ayyy forumdaki en sivri göbüş sanırım cok tatlı ama yaaa:) maşallah
ya biraz geçmişi okudum herkes tarihlerini almış yada alıyo sezercik için. biz bekliycez valla gelişi kendine bıraktık canı ne zaman isterse hayırlısıyla gelsin.ben sezercik olmaktan cok korkuyorum:18: ondan hep normal istiyorum.
kızlar karnımda müthişbir gerilme var vesabahtan beridir karnım aşağı bakıyor baya baya aşağı düştü gözle görülürz ciddi bir fark.bu gerilmeler ne ki? kalçama dasancı giriyor. ama anlayamadım adlandıramıyorum. gelişimimiz ilerideydi o yüzden korkuyorum.
işte park yatağımız
bız gecıkmelıde olsa dr a gıttık bu aksam...
ole oluyorum bole oluyorum ne saydıysam hepsı normal dıdı dr dogurana kadar hepsını cekıceksın hem daha kafası kanala gırmemıs dahada agrıların artacak eger gırerse tabı
nst ye baglandım nıhayet ama sadece bebegın kalp atıslarına bakıldı dıger benım kasılmalarımı alan zımbırtıyı baglamadılar..buarada bu nst ucretlıymıs her seferınde bılmıodum ..gercı odemedım ben
dombılım 3,200 olmus 1 haftada 300 gr ..drum acıkca solemesede bızım ıs sezeryana gıdıyo kocaman bı kafamıs var
ellerı cok gusel oglumun tam yemelık olmus yanak burun al kucagına sımdı ıste tam kıvamında
haftaya gıttıgımızde artık hersey kesınlesmıs olucak heralde
bız gecıkmelıde olsa dr a gıttık bu aksam...
ole oluyorum bole oluyorum ne saydıysam hepsı normal dıdı dr dogurana kadar hepsını cekıceksın hem daha kafası kanala gırmemıs dahada agrıların artacak eger gırerse tabı
nst ye baglandım nıhayet ama sadece bebegın kalp atıslarına bakıldı dıger benım kasılmalarımı alan zımbırtıyı baglamadılar..buarada bu nst ucretlıymıs her seferınde bılmıodum ..gercı odemedım ben
dombılım 3,200 olmus 1 haftada 300 gr ..drum acıkca solemesede bızım ıs sezeryana gıdıyo kocaman bı kafamıs var
ellerı cok gusel oglumun tam yemelık olmus yanak burun al kucagına sımdı ıste tam kıvamında
haftaya gıttıgımızde artık hersey kesınlesmıs olucak heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?