selam kislar artik kiskanmaya basladim benim oglan bi cok kisinin onundeyken bu gidisle en sona kalcak herkescikler dogurmaya basladi bu arada ben 3 4 gun internete girmezsem kesin dogurmusumdur bilginiz olsun.
onlarında halı zor be guzelım daracık yerde kaldılar bı feraha ersem dıyoardır onlarda :86:
adem bukadar buyuduler gelsınler artık ben beklıyemıcem son gunumu özledım çoçuuumu
Birini nöbetçi haber verici tayin et arkadaşlarından mesaj atsın faceden
Bak keramos kesin doğurdu diyoruz ama hala merak ediyoruz :86::86:
hehehe normal dogurcam dıye kastıkca bız en sona kalıcaz tabı
gırdıgınde kımseler olmasa bıle yaz bısıler bılelımkı dogurmamıssın hala
hergun yazmaya calisiyorum biseyler dedgim gibi yazmazsam direk anlarsiniz ama bi arkadasa soylicem yazsin
aaaaaaaaaaaaa sımdı aklıma geldı ruyamda keramos dogurmustucagatay mı cenk mı ne koydular adını hatta :86:
bı arkadasımıda gormustum bole o da dogurmustu ...bu seferde tutturdum sankı oe gıbı gelıooooooo bana
ole yapiim bari,,dun dogurmadim yaa artik gam yemem.dun her tarafimi temizledim artik doguma tam ollarak hazirim insallah cikmadan dogururum benim kocede geliyo gidiyo dalga geciyo daha dogurmuyonmu die ara sira bi ikin bakalim gelcekmi dio
ayy evet dogurmus ama fazla bi bilgi yok
faceten keramosa baktım şimdi,tebrik mesajları gelmiş ama kendisi bişey yazmamış :44:
ya benim ticker niye boyle bi gun bi gundur nasil duzeltcem ben bunu
aa aaa bende 38+1
ya baya gordum de yavas yavas hatırlıorum normal yapmıstı konustu fılan benle ..ayy normal olmus olsun cok merak edıyorum normal dogumuOnu görmedin mi rüyanda
bencede,,normal dogurmustur gibime geliyor o kadar platesten yuruyusten sonra..
aa aaa bende 38+1
ya baya gordum de yavas yavas hatırlıorum normal yapmıstı konustu fılan benle ..ayy normal olmus olsun cok merak edıyorum normal dogumu
doru dıdın
sen avrupadasın ordan ole gozukuyordur bende 38+2 goruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?