**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

masallah 41 kere
masallah kocaman olmusar sonuna kadar hep guzel haberlerle gelın
hosegeldın yavrucun hayırlı bı evlat olsun ınsallah
maşallah canım ya bayaaa almıssın dıkkat et barı bundan sonra zorlanma sonra dogumda :26:
az kılo almıs dıyosunda gayet ıyı canım masallah
dönmusmu gercekten yıne doner ozmn :111:endıselenme doneer duyduk bole durumları

canıkom dogumgunun kutlu mutlu olsun seneye yavrucun kucagında kutlıcaksın kısmetse hersey gonlunce olsuunnnn:119::119::119:

bugun full gezdım uzun zamndır ılk defa bukadar uzun dısardaydım

once arkadaslarla bulustuk 35 gunluk Kuzey bebegımızı gezdırdık..sonra jokerden benım eksıklerı bıras tamamladık..pzttsı eklerım onları
aksam eve gelıp ustumu degıstırıp sunnete gıttım çoçuuum felegını şaştı :111:

yarında ıstanbuldan mısafırler var aksamada dugun..sonra koca hafta yatarım heralde

maşallah..
sizin bebişlerin yanında benim oğlum çüçük kalıcak:84::84::84::84::84:

Resim üzerine sağ tıklayıp düzenle dediğinde hangi program açılıyor canım?
paint
resim okadar büyük ekleniyorki seçemiyorum. göbekimi... malum o da yeterince büyük:)))

hep hayırlısını dilemek lazım... önemli olan ikinizin sağlığı... ister sezercik ister normal...
ama doktorun spor yapmana izin veriyorsa; pilates te bazı hareketler bebeğin dönmesini sağlıyor. netten bi baksana...sonraki kontrole kadar 2-3 günde bir pilates yap...

maşallah..
sizin bebişlerin yanında benim oğlum çüçük kalıcak:84::84::84::84::84:

çüçük kalmaz ben 32. deyken bebem 2.016 ydı. bi ayda 2.868 olmuş... son günlerde evet hızlı kilo alıyorlar ama bence bizim beslenmemizinde etkisi var. çünkü yaz sebebiyle ben zyağlı ve meyve ağırlıklı besleniyorum.
eskisi gibi çorba pilav ana yemek yenmioooo...
son aylarda çok kilo almadım artık bebemde benden kalanlarla bu kadar bakabilmiş kendine...

günaydın anneler ve onların tosbik bebeleri...

bizde uyandık sabahın 5inde. acıkmıştık. ve çok sıcaktı uyuyamadık...
azcık işlendik... süt içtik... cam balkon her bi yeri açtık... az daha uyumuşuz

son hazırlıklardayız...
bebemin banyo filesini yıkadım. malum boncuk silikonlardan parçalar dökülüyor biras...
süngerini ve maşrapasını da yıkadım...
boğulmayı önleyici yastıkını da yıkadım...

annem kumaştan oyuncak torbası yapmıştı ben onu banyo torbası olarak kullancam...
sünger maşrapa file içine hoppp...

küveti duvara asmayı planlıyorum. ev tıkış pıkış... işallah malatya da genişçeneee evimiz olur

sonra bi kutu aldım burda süslü püslü kutular yok plastik saklama kaplarının büyükünden aldım ne yazıkki ama...
bakım çantası yaptım...
içine ıslak mendil bez pişik kremi ni koydum bile. ev içinde gezici hazır kutu...

emzik ve biberonu kaynatıp hazırlamadım... kaynatan var mı???

arkadas kontrole gidip doğum yaptı. süt sağmışlar biberonu evdeymiş. yeniden biberon almak zorunda kalmış...
kaynatıp çantaya atsak mı??? siz naptınız???

Eki Görüntüle 215226

işte dün itibariyle bizzzz... 36.olduk...

maşallah benim göbüş seninki kadar çok yok yaa ilk çocuğumda bayabi büyüktü bunda 11 kilo aldım acaba ondanmı ki bu arada maşallah demeyi unuttum cnm bende daha kaynatmadım ama kaynatsammı ki inanki hatırlamıyorum büyük oğluma emzik olsun biberon olsun koydum mu onuda hatırlamıyorum ama kaynatıp koymakta fayda var bence

sağol canım...bende 13 kilo aldım... göbek öne öne gidiooo... yüzüm kolum hiç kilo almadı. budum biras selülitlendi... top yuttum sanki

oooo baya büymüşsünüz siz öğretmenimmm
maşallahhh
sağol canım...
boşuna göbekten çatır çatır çatlamadık...

canım ben kaynattım koydum doğum çantasına hatta kapağıda kaynatmışım hızımı alamayıp oda plastik tencere deyince yamulmuş biberon camdı bende attım onu kapakları kaynatmayın biraz daha dandik bişiden yapıyorlar galiba yada benimki öyle oldu bebedor aldım halbuki :26:kesin sıcak tencereye deydi aman neyse kapaksız olsun zaten iç tıpası var akmasın diye emziğide tersten koyuyorsun hiç bişeycikler olmuyo aklınızda olsun

az kılo almıs dıyosunda gayet ıyı canım masallah
dönmusmu gercekten yıne doner ozmn :111:endıselenme doneer duyduk bole durumları

Saol canım
Şimdilik yan dönmüş, çok akrobatik kime çekti bu kız bilmem

Canım üst menülerden bilinde yeniden boyutlandır diye bir buton olması lazım, ona bastığında yatay dikey ve karşılarında da 100 yazar. O 100ü düşürerek ufaltabilirsin resmi..

Hayırlısı olsun, evet kesinlikle!
Bi bakayım o pilates hareketlerine, saol canım

Ben steril edip koydum çantaya :97:

Eki Görüntüle 215226

Maşallah size

emzik ve biberonu kaynatıp hazırlamadım... kaynatan var mı???

arkadas kontrole gidip doğum yaptı. süt sağmışlar biberonu evdeymiş. yeniden biberon almak zorunda kalmış...
kaynatıp çantaya atsak mı??? siz naptınız???[/QUOTE]

bende kaynattim canim cantamiza koydum ne olur ne olmaz ben aventin biberin ve emzigini aldim kaynattim hic bise olmadi

kaynatıcam da o keyfın gelmesı lasım once...
bende bı tane chıcco vardı bıberon bıde Nuby aldım cok hosuma gıttı hanı anne memesı ucundan olan yumısacık cantaya onu alıcam sanıırım
Eki Görüntüle 215226

çoooooooooook guseeeeeeeeeellllllll olmus yaa 41 kere masallah

yengem emzirme örtüsü dikmişti... onu elde yıkadım...

malatyadan da iki tane tişört almıştım onu da elde yıkadım...

evde yapcak iş aranıyorum. mutfaka girdim buzdolabı fırın ocak misss

yemekte pişiyor...

ev hanımı olmak bana göre diil... evde çok sıkılıyorum...
bu hafta okul son... sora evdeyim... bebem gelsinde oyalasın beni

hıc bos durmadıgın halde sıkılıosun

benım dolap ortulerım bıtmıs,lohusa takımı ıcın mlzmelerde geldı yarıdan ııbaren benımde cooook ısım olcak

buarada dun bebıs gezdırdık botanık parkta halka acık ..agladıkca arkadas taktı emzırme onlugunu emzırdı hıcc gerek yok dedıgım bısıdı ama cok ıse yarıyooooo

dun kocem bana 2 tane elbıse almıs satan kadındada suc yanı ama bırı 42 beden bırı 36
bugun kalktım erkenden degsıtırmeye gıttım ıkısınıde 38 aldım cıktım
ama uyus oldum bı tane terlık almaya gırdım 36 gıyen ben 38 nomerooo terlık aldım hatta o bıle kucuk bu ayaklar eskı halıne donecekmı donmezse yatırım olarak saydıgım okadar aykkabım nolcaaak :84:
buarada Elija marka ıkı tane sutyen aldım emzırmek ıcın kalıpları coook buyuk tısortumun uustunden denemeıstım eve geldım gıydım memıkler yuzuyo ıcınde denemeden almayın benım gıbı
bıde jokerden bebeconfort marka kullan at lohusa kulotlarından aldım hastanede cok ıse yarıcak gıbı dusunuyorum

canim valla bu hamilelik sayesinde evrim geciriyoruz resmen bebisler gelince nolcaz bakalim benim oglum asiri hareketli surekli ziplatiyo beni herkes cok fena olcak cok hareketli olcak yandin sen diyollar korku sardi beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…