Gunaydin kizlar bu sabah topigi ben aciom
ne kadar azarlasaniz haklisiniz iste olcagi varmis
bu sanci olayi soyle oldu bende karin kasiliyor sertlesiyor assgiya dogru sanci baski yapiyor bu kasilma duzenli geliyorsa dakika tutcaksiniz dogru doktoru arayin ben duzenli kasildigini farkettigim icin ucuz kurtardik :)))))
ayrica adet sancisi olayida hikaye...:))))))))
eybu aksatma ara doktorunu yada git nolcagi belli olmaz
mavibahar bosver temizligi yapma hicbisi ornek al benden baskasina yaptir
bugun ins cikicam dua edin kizlar sabah gelip nstye baglicaklar bakalim ne cikacak dunden beri sancim yok olmazda ins hastanede kalmak cok igrenc
aminnnn canımmm....
yanlız gün belli olduktan sonra, daha erken gelir mi gibi korkular başladı bende :26:
kızlar yaa kalca kemıklerınız agrıyommu bole kut kut sesler gelıo bıde benıımkınden ozellıkle yattıgımda
Doktordan geldik..Gittiğimde sancım vardı. Doktor muayene etti sonra nts ye bağladılar..Sonra doktor tekrar muayene etti açılma varmı diye..1 cm açılmam varmış..Suyun gelirse yada kan gelirse hemen gel dedi. Birde, eğer eve gidemezsen yatış veririm serum takarlar dedi. Bende yoo eve gidebilirim dedim, dedim de sonra acaba kalsamıydım serum sancımı azaltırmıydı diye de düşünmeden edemedim:44::44: Bebeğim 2.900 gr olmuş. doktor çatılarada baktı. bu hafta doğum olursa normal olur ancak bu hafta gelmezse bebek sezeryana gün vericem dedi. Çünkü ben, 3500gr çocuk doğuramazmışımboyum kısa olduğu için..Hala sancım var, dua ediyorum daha bebişim gelmesin diye..çünkü 37. haftayı yeni bitirdik.Biraz daha büyüsün meleğim..Sizde dua edin kızlar, sancılar artmasın
Slm kizlar
benim sancilanmamda ki asil neden pazartesi taktigim tuller ve yaptigim temizlikti kendimi cok iyi goruyordum cunku
ama suan iyiyim cok sukur sancim kasilmam yok ama yinede ikinci ciger gelistirici igneyi yemem lazim oldugu icin bu gecede hastanedeyim yarina cikicam ins bir aksilik olmazsa
siz siz olun ben gibi aptAllik etmeyin :))))) bundan sonra elimi ne sicak nede soguk suya sokcam :)))))
Ağda yapanlara hitafen
5 gün önceden yapılsa çıkmaz tekrar değil mi????
Offff sabah ki nstde sancim cikti yine alttan baktilar aciklik ayni azmis parmak ucu kadar ama doktor cikarmadi 5.serumu yemeye basladim aksama belli olcak durumum dua edin kizlar sancilarim gitsinde cikim
Offff sabah ki nstde sancim cikti yine alttan baktilar aciklik ayni azmis parmak ucu kadar ama doktor cikarmadi 5.serumu yemeye basladim aksama belli olcak durumum dua edin kizlar sancilarim gitsinde cikim
grup gizli kızlarFacedeki gruptan haberim yoktu grubun adını verebilirmisiniz bana
Gunaydin kizlar bu sabah topigi ben aciom
ne kadar azarlasaniz haklisiniz iste olcagi varmis
bu sanci olayi soyle oldu bende karin kasiliyor sertlesiyor assgiya dogru sanci baski yapiyor bu kasilma duzenli geliyorsa dakika tutcaksiniz dogru doktoru arayin ben duzenli kasildigini farkettigim icin ucuz kurtardik :)))))
ayrica adet sancisi olayida hikaye...:))))))))
mavibahar bosver temizligi yapma hicbisi ornek al benden baskasina yaptir
bugun ins cikicam dua edin kizlar sabah gelip nstye baglicaklar bakalim ne cikacak dunden beri sancim yok olmazda ins hastanede kalmak cok igrenc
Bu arada herkeste sancılar baslamıs bende hiç öle bişi yok benim oğlanın çıkmaya niyeti yokmu ne memnun gibi yerindenbende sadece kasıklarda ağrı oluyor.
ama karın ağrısı yok hiçççççççç normalmıkı bu durum _?:44:
ayyy işteki son 5 günüm
haftaya cuma dr a gitcem sonra özgürümmmmmm
bi de 23 gün kaldı oğlumla kavuşmamıza
bende çarşamba günü gidiyorum dr.a
ondan sonra bende özgürüm
off yaa
ama son anlar iyce çekilmez oldu uyku gözümden akıyo
ayyy işteki son 5 günüm
haftaya cuma dr a gitcem sonra özgürümmmmmm
bi de 23 gün kaldı oğlumla kavuşmamıza
valla evde olsam da uyku yok bu oğlandan
hadi bakalım sağlıkla inşallah..Haftaya Cuma sen özgürsün bende oğluma kavuşuyorum :)))))
benim oğlum izin veriyo uyumama
ben bu kadar uykuya düşkün değildim yaa
son zamnlar iyce bastırıyo uyku
1cm acilmamiallah bir sesle kurtansin zamninda gelsin ben kizimi 38 haftada aldim kucagima normal dogum
4kg,di evet cok zor 1 dogumdu ama sonunda kucagimda 1 melek harika bir duygu guclu ol canim..
slm emir feyyazın teyzeleri ve kayın valide adayları
biz bugün doktordan geldik biliyorsunuz kendi doktorumuz yoktu başka doktora göründük ve güzel haberler getirdik nts miz iyi sancı felanda yok oğluşumda 3 kg olmuş dedi doktor çok sevindirik olduk yaşasın bu arada kendi doktoruma çarşamba gidicem dedim hayır p.tesi gelir gelmez git çarşambaya sezeryan için gün bile verebilir dedi en geç cuma dedi benim gözler aynen böyle oldusezeryan diyoruz çünkü oğlum hala yan duruyor artık dönmez dedi bu doktorda inanın sevindim
hey emir geliyo haftaya bakalım p.tesi hangi günü vercek bize
Hayırlısı olsun canım, benim kızımda ters duruyordu ama çok şükür dönmüş. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin.Bizi haberdar et emi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?