**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

Nevincim geçmiş olsunnnnn.. Anam sen doğuma yaklaşınca benı heycan basıo sat larımız aynıydı cunkuuuuu

Bu arada herkeste sancılar baslamıs bende hiç öle bişi yok benim oğlanın çıkmaya niyeti yokmu ne memnun gibi yerinden bende sadece kasıklarda ağrı oluyor.
ama karın ağrısı yok hiçççççççç normalmıkı bu durum _?:44:

aminnnn canımmm....

yanlız gün belli olduktan sonra, daha erken gelir mi gibi korkular başladı bende :26:

yalnız değilmişim,o korku bende de oluyor ara ara :18::26:

kızlar yaa kalca kemıklerınız agrıyommu bole kut kut sesler gelıo bıde benıımkınden ozellıkle yattıgımda

benim ağrıyor canım ah uh diye diye oturup kalkıyorum

geçmiş olsun canım. sağlıkla sıhhatle gelsin kızın.

canım çok geçmiş olsun. aklımız sende kaldı. daha iyi olmanıza sevindim. dikkat et cnm

Ağda yapanlara hitafen

5 gün önceden yapılsa çıkmaz tekrar değil mi????

çıkmaz canım. bende 4-5 gün kala yapıcam nasipse

Offff sabah ki nstde sancim cikti yine alttan baktilar aciklik ayni azmis parmak ucu kadar ama doktor cikarmadi 5.serumu yemeye basladim aksama belli olcak durumum dua edin kizlar sancilarim gitsinde cikim

Offff sabah ki nstde sancim cikti yine alttan baktilar aciklik ayni azmis parmak ucu kadar ama doktor cikarmadi 5.serumu yemeye basladim aksama belli olcak durumum dua edin kizlar sancilarim gitsinde cikim

Allah yardımcın olsun inşallah. Doktor mu doğumun başlamasına izin vermiyor sen mi şuan olsun istemiyorsun? Kaç gündür serum yemekten bir hal oldun. Allah hakkına hayırlısını nasip etsin canım içini ferah tut...

benim dr bana geçen hafta demiştiki sancı olursa doğum başlarsa durdurmam
bu saatten sonra önemli değil dedi
başlasa da sorun yok dedi
siz niye durduruyosunuz turkuaz

Allah yardımcın olsun cnm,inşallah bir an önce sancıların geçer eve geçersin. ve berkay sağlıkla zamanında gelir.

canım çok geçmiş olsun... Allah bu uğraşını görsün de bi ahhhh!!!la kurtarsın seni ve bebeğini!!!

yawww bi durun sıramızı kapmayın.
bu ne aceleee!!!
tutun bebeklerinizi içerde :)

ayyy işteki son 5 günüm
haftaya cuma dr a gitcem sonra özgürümmmmmm
bi de 23 gün kaldı oğlumla kavuşmamıza

ayyy işteki son 5 günüm
haftaya cuma dr a gitcem sonra özgürümmmmmm
bi de 23 gün kaldı oğlumla kavuşmamıza

bende çarşamba günü gidiyorum dr.a
ondan sonra bende özgürüm
off yaa
ama son anlar iyce çekilmez oldu uyku gözümden akıyo

eybu aksatma ara doktorunu yada git nolcagi belli olmaz

Doktoru aradım canım, az az su gibi bir akıntı geliyor dedim. Su gelmesi öyle bianda ve çok fazla olur, gelmene gerek yok dedi. Telaş yapma haftaya zaten kontrolün var o zaman bakarız dedi. Korkuyorum ama bekliycez napalım

1cm acilmami allah bir sesle kurtansin zamninda gelsin ben kizimi 38 haftada aldim kucagima normal dogum
4kg,di evet cok zor 1 dogumdu ama sonunda kucagimda 1 melek harika bir duygu guclu ol canim..

Bir yerde okudum canım, çatı muayenesinde açılma olduktan sonra 2 hafta sonra bile doğum yapanlar varmış. Telaş etmek istemiyorum ama bekliyorum artık..Hayırlısıyla gelsin kızım başka bişey istemiyorum :26:

slm emir feyyazın teyzeleri ve kayın valide adayları

biz bugün doktordan geldik biliyorsunuz kendi doktorumuz yoktu başka doktora göründük ve güzel haberler getirdik nts miz iyi sancı felanda yok oğluşumda 3 kg olmuş dedi doktor çok sevindirik olduk yaşasın bu arada kendi doktoruma çarşamba gidicem dedim hayır p.tesi gelir gelmez git çarşambaya sezeryan için gün bile verebilir dedi en geç cuma dedi benim gözler aynen böyle oldu sezeryan diyoruz çünkü oğlum hala yan duruyor artık dönmez dedi bu doktorda inanın sevindim
hey emir geliyo haftaya bakalım p.tesi hangi günü vercek bize

Hayırlısı olsun canım, benim kızımda ters duruyordu ama çok şükür dönmüş. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin.Bizi haberdar et emi...

Hayırlısı olsun canım, benim kızımda ters duruyordu ama çok şükür dönmüş. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin.Bizi haberdar et emi...

sağol canım teşekkürler bizimki dönmez daha yan dururken dönme ihtimali tam ters duruştan daha zor oluyormuş olsun dediğin gibi sağlıkla gelsinde dünyaya haberdar etmez olurmuyum annemi aramayı unutup direk burayı açtığım bile oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…