**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

Alabilir

Genetiğe de bağlı, sen ve eşin kaç kilo doğmuşsunuz...? duradabilir bu hayat böyle devam etmez diyip

ben hiç kıskanmıyorum, belli de etmiycem ilerde, her halukarda babacı olacak çünkü

şeytan tüyü var benim kocamda, ilk defa gören çocuklar bile kucağına atılıyor

kıskanmıyorum hiçççç çaktırmıcam yaneeee

Ay bu kocalar çok komik ya..Benimki de benle doğuracak sanki, tam 110 kilo olmuş Zaman geçmiyo işte diyo..
Dün işi astı :)) Kızımız gelince onu bırakıp ben nasıl işe gidicem diyo..Yandık yani..

Ay bu kocalar çok komik ya..Benimki de benle doğuracak sanki, tam 110 kilo olmuş Zaman geçmiyo işte diyo..
Dün işi astı :)) Kızımız gelince onu bırakıp ben nasıl işe gidicem diyo..Yandık yani..

Kızlar babaya yapışır bi de

Benim yeğen babasına işe gitmesen olur mu, ya da annem gitsin senin yerine diyor sıpa...

ikimizde evde doğmuşuz tam bilmiyoruz ne kadar doğmuşuz ama ben 4kg ya yakın doğmuşum ebe iri bebek demiş o zamanlarda. Benim kocam oğlumla beni kıskanmaya başladı ben ikisi birbirini çok sevsin istiyorum zaten genelde erkek çocukları babayla pek anlaşamazlar ya o durum bizde olsun istemiyorum
kızlar zaten babacı olurlar kızı olacakların pabuçları damda şimdiden. Arkadaşların kızları var aşkım benim o diyorlar vallahi

Benimki oğluyla kale maçları yaparken görüyor kendini rüyasında, resme bakıp bakıp babacımmm diyor... benim papuç çoktann dama atıldı....

vişne suyu yapıp içiriyor bana, dedimki çok almışsın oğlanın doğumuna 10 gün kaldı, eee sonrası içinde aldık heralde karımız için... kansız kalmasın diye didi

oğlumla seni dışlarız bu yatakta diyor, bende çok istiyosan eğer gider oğlunun odasında uyursun, bir daha yanıma gelemezsin diyorum, beni tehdit etme diyor

Son düzenleme:
ayyyy ben sizi kocamannnn öpüyorum gobüscümmmmm ve tatlı meleği..
o kadar güzel bir haber verdiniz ki bana çok mutluyum şuan
haftaya cuma son benim o zaman ayyy süperrr son 8 günnnn
inanmıyorum yaa benimki sadece 2 kilo aldı
seninki de abartmış valla

insallah ama bizimkiler biraz aceleci yarin icin bile telefon kuruyolar sabahin 6sina diyorum uyuyun kacta kalkarsaniz o zaman gelin yok dayanamiyolar
sana kavusmak ıcın napsınlar sende anne olunca gorucen
öff bende saat 4 u gordum yıne gece sıcaaakkkkkk..salona kactım klımayı actım yattım koce bu sefer pesımden klak tutulrsun burda yıne yatak odasına donus

Totosunu yicem onun

Annesinin kıymetlisi, kaymaklı püskeviti

41 kere maşallah, yerim seni

Eki Görüntüle 223466
ayyyy bu da çoooooooooook ççırkın püpüpüüüüüüüüüü Allah nazarlardan korusun hepsını
ya topıgın bebıklerı hep guzel olucak sanırım :119:

wuhhhuuuuuuu 2 haftada 800 gr masallaaahhhhhhh
durmadan kılo alıolarmıkı son haftlardada acaba

bebekkkklerin hepsi güsel

benim doktor son ay haftada 200-250 gr alır demişti....

benim koce benden çok aldı, 12 kilo aldı

bana yedircem diye kendide götürüyor tatlıları

çalışan gebeler sorum sizeeee
37+0 damı alıcas raporu

o ne ya!!! bi daha mı rapor almalıydık???
ama kimse bana söylemedi...

face de prıma ılk hedıyem kampanyası baslamıs yıne almayanlar tıklayın buseffer :92:

teşekkürler bi bakalım!!!

o dediğini dün yaptım canım yürüyüşten sonra ayaklarım ohhhh serinledi derken...
3 saat ısınmadı vucudumun üstü terlerken ayaklarım buz kesti. korktum hastalancam sandım
çorap giydim... uyumusum sabaha normale dönmüştüm. bidaha soğuk su yokkkk

ben yıne hıcbısı yıyemıorum elımde meyve tabagı gezıyorum ..kavalltıda o yemekte

maşallah canım
hadi hayırlısı...
bana normal diyorlar...
bana gelene kadar sezeryanlar pıtlatçak çocukları

maşallah canım
hadi hayırlısı...
bana normal diyorlar...
bana gelene kadar sezeryanlar pıtlatçak çocukları

Keramos doğurdu mu diyoduk ki ceeee

Canım doktor bana normal doğumu bekleseydik, 4'ün üstünde olacaktı kilosu dedi... yani ben her halukarda sezerciğe mahkummuşum

bende bu hsonu şehirde bi aktar bulup otları dolduracağım eve
kojam doğumdan önce içmeye başla diyor...
oğlu hiççç aç kalmasın istiyor
bende süt erken gelirse kolostrum boşa giderse die düşünüyorum içimden

keramos gelmemıs hıc dogurmamıstır dımı :26:

he iyi bariiii

Olabilir mi:26:

yok yaww!!!
bizde tık yok!!!
sırf siz merak etmeyin diye her gün geliyorum.
annem burda ya işleniyoruz.
bebeme yastık doldurduk bugun... bide bizde doğumdan sonra lohusa yatağı hazırlanır.
süslü süslü... sanki evlendiğin gece gibi özenilir.
onun için dantelli süslü yatak örtülerimizi sandıktan cıkarttık. yastıklarımızı ayarladık...

kayınvalideler için nevresim takımı ve yastık ayarladım...

işte evde son hazırlıklar yaniiii

bendeki değişikliklere gelince;
sadece sabah yataktan kalkarken bacaklarımı hareket ettirince kalkmak için destek alınca parmak kıtlaması gibi bi ses geliyor kasıklarımdan. acı vermiyor. aynı parmak kıtlatmak gibi...
annem catın genişliyordur bebek yerleşiyordur dedi
oğlum her zamanki gibi hareketlerine devam ediyor!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…