benim oğlan en tombişi galiba 36. haftada 3400 olmuştu 2 haftada 800gr almıştı. Yine 800gr almaz demi artık 2 haftadaBizde de heyecan başladı. Kocam annemleri sürekli arayıp ne zaman geleceksiniz diye soruyor işteyken aklı hep bende kalıyormuş. Ağrın sızın olursa ben gelene kadar napcan diyor ben de sen olmadan doğurmam diyorum kıskanmaya da başladık biz sizde de var mı bilmiyorum yanında konuşunca oğlumla beni daha çok sevecek diyor
Ay bu kocalar çok komik ya..Benimki de benle doğuracak sanki, tam 110 kilo olmuşZaman geçmiyo işte diyo..
Dün işi astı :)) Kızımız gelince onu bırakıp ben nasıl işe gidicem diyo..Yandık yani..
Alabilir
Genetiğe de bağlı, sen ve eşin kaç kilo doğmuşsunuz...? duradabilir bu hayat böyle devam etmez diyip
ben hiç kıskanmıyorum, belli de etmiycem ilerde, her halukarda babacı olacak çünkü
şeytan tüyü var benim kocamda, ilk defa gören çocuklar bile kucağına atılıyor
kıskanmıyorum hiçççççaktırmıcam yaneeee
ikimizde evde doğmuşuz tam bilmiyoruz ne kadar doğmuşuz ama ben 4kg ya yakın doğmuşum ebe iri bebek demiş o zamanlarda. Benim kocam oğlumla beni kıskanmaya başladıben ikisi birbirini çok sevsin istiyorum zaten genelde erkek çocukları babayla pek anlaşamazlar ya o durum bizde olsun istemiyorum
kızlar zaten babacı olurlar kızı olacakların pabuçları damda şimdiden. Arkadaşların kızları var aşkım benim o diyorlar vallahi
Keramos doğum m yaptı acaba:26:
ayyyy ben sizi kocamannnn öpüyorum gobüscümmmmm ve tatlı meleği..canım 37+0 da alınıyor ama 32. hafta da aldığın çalışır raporunu illa ki 37 ye kadar tamamlayacaksın diye birşey yok. 37 üst limit. çalışabilecek durumda değilsen 32. den sonra istediğin haftada çıkabilirsin. doğum sonrasına aktaracağın izin haftası eksilir o kadar. 37 de çıkarsan doğum sonrasına 5 hafta eklenir. 36 da çıkarsan 4 hafta kala çıktığın için 4 hafta eklenir.
inanmıyorum yaa benimki sadece 2 kilo aldıAy bu kocalar çok komik ya..Benimki de benle doğuracak sanki, tam 110 kilo olmuşZaman geçmiyo işte diyo..
Dün işi astı :)) Kızımız gelince onu bırakıp ben nasıl işe gidicem diyo..Yandık yani..
sana kavusmak ıcın napsınlar sende anne olunca goruceninsallah ama bizimkiler biraz aceleci yarin icin bile telefon kuruyolar sabahin 6sina diyorum uyuyun kacta kalkarsaniz o zaman gelin yok dayanamiyolar
öff bende saat 4 u gordum yıne gece sıcaaakkkkkk..salona kactım klımayı actım yattım koce bu sefer pesımden klak tutulrsun burda yıne yatak odasına donusyokkk gemcim ne uykusu..geceleri kabus olmaya başladı..ben şahsen ayaklarımın ağrısına ve kasılmasına uyuyamıyorum..kızımda maşallah bi hareket bi hareket.. ha bide çarpıntıda başladı..off off uyku falan yalan oldu yani ..
ayyyy bu da çoooooooooook ççırkın püpüpüüüüüüüüüüTotosunu yicem onun
Annesinin kıymetlisi, kaymaklı püskeviti
41 kere maşallah, yerim seni
Eki Görüntüle 223466
benim oğlan en tombişi galiba 36. haftada 3400 olmuştu 2 haftada 800gr almıştı. Yine 800gr almaz demi artık 2 haftadaBizde de heyecan başladı. Kocam annemleri sürekli arayıp ne zaman geleceksiniz diye soruyor işteyken aklı hep bende kalıyormuş. Ağrın sızın olursa ben gelene kadar napcan diyor ben de sen olmadan doğurmam diyorum kıskanmaya da başladık biz sizde de var mı bilmiyorum yanında konuşunca oğlumla beni daha çok sevecek diyor
sana kavusmak ıcın napsınlar sende anne olunca gorucen
öff bende saat 4 u gordum yıne gece sıcaaakkkkkk..salona kactım klımayı actım yattım koce bu sefer pesımden klak tutulrsun burda yıne yatak odasına donus
ayyyy bu da çoooooooooook ççırkın püpüpüüüüüüüüüüAllah nazarlardan korusun hepsını
ya topıgın bebıklerı hep guzel olucak sanırım :119:
wuhhhuuuuuuu 2 haftada 800 gr masallaaahhhhhhh
durmadan kılo alıolarmıkı son haftlardada acaba
ayyyy ben sizi kocamannnn öpüyorum gobüscümmmmm ve tatlı meleği..
o kadar güzel bir haber verdiniz ki bana çok mutluyum şuan
haftaya cuma son benim o zaman ayyy süperrr son 8 günnnn
inanmıyorum yaa benimki sadece 2 kilo aldı
seninki de abartmış valla
çalışan gebeler sorum sizeeee
37+0 damı alıcas raporu
face de prıma ılk hedıyem kampanyası baslamıs yıne almayanlar tıklayın buseffer :92:
biraz önce çınladı ama sen sanki geziomuşsun gibime geliyo
bnmde tuzlu yiyince şişiyo bi de ayakta durunca
SICAKTAN UYUYAMAYAN ARKADAŞLAR SOĞUK SUYU Bİ KOVANIN LEĞENİN HERNEYSE İÇİNE DOLDURUN AYAKLARINIZI SOKUN 15 DK SORA MÜTHİŞ Bİ UYKUYA DALIŞ OLUYO :86::86::86:
geçcek az kaldı
poposunu ve kızını gezdiriyodur :82:
ben yıne hıcbısı yıyemıorum elımde meyve tabagı gezıyorum ..kavalltıda o yemekte
Herkese selamlar :92::92::92:
Doktordan geldikkk, Maşallah Maşallah Maşallah çok datluydu
Gözleri açıktı
Doktora aklımdaki tüm soruları sordum....
Sezeryan doğumda rahim tamamen temizleniyor....
İç karın tabiki dikiliyor Morgüllercim ne biçim soru o(netten okumuştum, her doktor dikmiyormuş filan diye )
Adet sancısı gibi ağrılar olur artık tabi son aydasın, gayet normal...
Süt hemen gelmeyebilir ama mamaya hayırsürekli emzireceksin elbet sütün gelecek Morgüller
22 Temmuz saat 8:30, oğluma kavuşma anım
Fıtık var, epidural riskli morgüller, onu unut sen
Konuşmaları yaptı doktorum :94:
Bol bol oğlumu izledikkk, doktor ben seni yerimmmm dedi, kıskandım
Oğlum 3400 gr olmuş, boyumuzu artık ölçemeyiz, sağlıklı sonuç alamayız dedi doktorumuz...
Bizden bu kadarrr
maşallah canım
hadi hayırlısı...
bana normal diyorlar...
bana gelene kadar sezeryanlar pıtlatçak çocukları
:120::120::120::120::120: dusununce bıle ıcım urperıyorCanım sade meyveyle de olmaz ki...
Güzel bi tost yap kendine... yanınada soğuk bi içecek
maşallah canım
hadi hayırlısı...
bana normal diyorlar...
bana gelene kadar sezeryanlar pıtlatçak çocukları
kızlar nasılsınız ara ara girip bakmaya çalışıyorum ama geçmişleri pek okuyamıyorum benden sonra doğuran varmı acep
bugün kuzumu sağlık ocağına götürdüm topuğundan kan aldılar nasıl ağladı yavrum dayanamadım
birde hastaneden çıkar çıkmaz evde rezene için günde iki kez ama sallama çay olanından değil aktarlarda satılan paketlerden 1 tatlı kaşığı kadar koyun demlenince için acayip süt yapıyo arkadaşlar birde gaz sorunu yaşamıyoruz oğlumla ben emzirirken alttan habirepırtlatıyo yumurcak maşallah
bu arada ben doğumumu 78 kilo ile ve 9 kilo almış ile tamamladım doğumda 4 kilo gitmiş eve geldiğim gün tartılmıştım
bugün tartının üstüne bi çıktım ki ne göreyim 70 e düşmüşümsevindim tabiki 6 günde 4 kilo ama doğum şişliğidir diye düşünüyorum ödem vs.
hayırlı doğumlar diliyorum herkese iyi geceler
keramos gelmemıs hıc dogurmamıstır dımı :26:
he iyi bariiii
Olabilir mi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?