**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

cok seker yerim be onu oy msllh

saglikla kucagina al cnm mslh kilosuna

20sinde gidince yatışını yapar, 25e kalmaz bence..

Canım benim oğlan yemek yemeyi seviyor

Ama sezeryandan dolayı erken alınacak... 10 günü var oğlumun... yemeye dışarda devam edecek...

valla ilkinde bende aynı şeyi diyordum ama meğer yemeyi seven oğlan değil annesi imiş oğlum 2870 gr doğdu ben 30 kilo almıştım inşallah bol bol sütlerimiz olurda sıkıntı çekmeyiz

valla ilkinde bende aynı şeyi diyordum ama meğer yemeyi seven oğlan değil annesi imiş oğlum 2870 gr doğdu ben 30 kilo almıştım inşallah bol bol sütlerimiz olurda sıkıntı çekmeyiz

Valla inşallah doğduğu zamanda yemesi konusunda sıkıntı çekmem

yapma ya ben tam 32+1 de aldım ilk raporu ve sezaryen olcam eyvahhh boşuna gidecek 1hafta:26:
ayyy yerim ben seni maşallah maşallah herşey çok iyi sağlıkla kucakla canımmm

seninkine de maşallah canım tosun gibi doğar bu serkan valla

kızlar nasılsınız ara ara girip bakmaya çalışıyorum ama geçmişleri pek okuyamıyorum benden sonra doğuran varmı acep

bugün kuzumu sağlık ocağına götürdüm topuğundan kan aldılar nasıl ağladı yavrum dayanamadım
birde hastaneden çıkar çıkmaz evde rezene için günde iki kez ama sallama çay olanından değil aktarlarda satılan paketlerden 1 tatlı kaşığı kadar koyun demlenince için acayip süt yapıyo arkadaşlar birde gaz sorunu yaşamıyoruz oğlumla ben emzirirken alttan habirepırtlatıyo yumurcak maşallah
bu arada ben doğumumu 78 kilo ile ve 9 kilo almış ile tamamladım doğumda 4 kilo gitmiş eve geldiğim gün tartılmıştım
bugün tartının üstüne bi çıktım ki ne göreyim 70 e düşmüşüm sevindim tabiki 6 günde 4 kilo ama doğum şişliğidir diye düşünüyorum ödem vs.
hayırlı doğumlar diliyorum herkese iyi geceler

kokla oglunu benım ıcın totosunu op
hııııc gazınız olmaz umarım
kılosu ve boyu nasıldı ekleyelım lısteye

morgullermasallah serkanın kılosu cok ıyı olacak dogdugunda da

kokla oglunu benım ıcın totosunu op
hııııc gazınız olmaz umarım
kılosu ve boyu nasıldı ekleyelım lısteye

morgullermasallah serkanın kılosu cok ıyı olacak dogdugunda da

Serappppppp uykusuz geceler var mı

Gemmmm saol teysesiiii oğlum seni ve arkadaşını öpüyor

buaksam 7 gıbı uzandım bıraz basım donuo dıye dk sora deprem oldu kalkamadım yataktan ölece kaldım

Allah korkutmasın yalnızken hele coook kotu oluyor yahu

bılecıkte olmus deprem bu arada

buaksam 7 gıbı uzandım bıraz basım donuo dıye dk sora deprem oldu kalkamadım yataktan ölece kaldım

Allah korkutmasın yalnızken hele coook kotu oluyor yahu

bılecıkte olmus deprem bu arada

Deprem mi :18::18::18::18::18:

Kocen nerde, yalnızken kötü olur tarbi insan

Baskülde 58'i görmüş durumdayım hayatımda ilk defa

toplam 7 kilo aldım canım...

10 gün sonra doğum, 1 kilo daha alırım heralde...

slm cnm,maşallah sen çok az kg almışsın ben 20 kg aldım,ama oğlum sanki biraz zayıf geldi bana,2,570 kg dedi dr bugün,25 temmuzada gün verdi doğum için hayırlısı bakalım...

Deprem mi :18::18::18::18::18:

Kocen nerde, yalnızken kötü olur tarbi insan

ben cok dusuk olanlarıda hıssedıyorum sanırıım apt.da kımse hıssetmemıs mesela :44:

afyondan dönuyordu artık gunubırlık yapıo seyehatları..cok yoruluo ama gecelerı yalnız bırakmıo sagolsun sancılar genelde gece tutuyormus dıyo bıde

he iyi bariiii

keramos gelmemıs hıc dogurmamıstır dımı :26:

Olabilir mi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…