canım benden sana tavsiye bebğini mamaya alıştırma büyük oğlumu hastanede mamaya bi alıştı beni emmek istemedi 6 ay zoraki emzirdim 7. ayında bıraktı berkayı da hstanede mama vermeyin demişler ben uyurken benden emzirtmişler ilk sütü dedikleri şey çok önemliymiş sarı süt sürekli emzirdim hastanede eve bi geldim 3. günügöğüsüm yara oldu kanamaya başladı dayanacak gücüm kalmadı mama yaptım kaşıkla vereyim dedim mama istemedi bacaksız beni emmek isted,i şimdi alıştık çok şükür beni emiyo mamaya alıştırmayın .
Niye 39+4 de gün verecek gibi durduğunu düşünüyorsun? O zamana kadar yok mu dr un :44:
Ayrıca artık 38 bitince alıyorlarmış sezeryana, ne kadar içerde kalırsa kar..
Herkese selamlar :92::92::92:
Doktordan geldikkk, Maşallah Maşallah Maşallah çok datluydu
Gözleri açıktı
Doktora aklımdaki tüm soruları sordum....
Sezeryan doğumda rahim tamamen temizleniyor....
İç karın tabiki dikiliyor Morgüllercim ne biçim soru o(netten okumuştum, her doktor dikmiyormuş filan diye )
Adet sancısı gibi ağrılar olur artık tabi son aydasın, gayet normal...
Süt hemen gelmeyebilir ama mamaya hayırsürekli emzireceksin elbet sütün gelecek Morgüller
22 Temmuz saat 8:30, oğluma kavuşma anım
Fıtık var, epidural riskli morgüller, onu unut sen
Konuşmaları yaptı doktorum :94:
Bol bol oğlumu izledikkk, doktor ben seni yerimmmm dedi, kıskandım
Oğlum 3400 gr olmuş, boyumuzu artık ölçemeyiz, sağlıklı sonuç alamayız dedi doktorumuz...
Bizden bu kadarrr
hayılı olsun canım maşallah oğluşunada
off ya sizinde belli oldu tarihiniz bir benim olmadı gebelik çizelgen doğrumu 37 demisin bak ben 38 oldum daha tık yok ama benim oğluşum ufak sizinki gibi tosun değil geçen perşembe 2860 grdık doktorum bekliyo o yüzden galina
son 2 aydır yan duruyo doktor dönmesi zor dedi ama son haftaya kadarda bekleyelim dedi ilk bebeğin sende normal istiyosun dönmezse sezeryan alırız diye konuştuk en son o yüzden bekliyoruz son haftayı ama ne yalan söyleyim artık normalde istemiyorum kendimi sezeryana alıştırdım galiba istemeden.
naz hoşgeldin bu arada nasılsın canım
YouTube - ‪Atem Tutem ben seni (ninni)‬‏
çok güzel ninni yaa offf bunu dinlerkende ağladım ayy yaa amma sulu gözlü oldum ben
bu hafta doktorum yok benim tatilde haftaya gelecek o yüzden bu hafta gün veremezler haftaya bende 20.de gideceğm doktora tam ozamanda 39+0 oluyoruz belki ertesi güne verir belli olmaz
ben 39+4 diyorum
valla 2 gün daha bekler senle aynı gün doğururum
aman çantam hazır eşimi eve yollar aldırırım napayım
saol canım eğer sıkıntı yoksa sende bence 40 haftayı da bekle benim ilk doğumda bebek 10 gün geriden geliyordu o yüzden 40 haftayı doldurmuştuktoplight hayırlı olsun tarihin belirlenmiş haftaya he vayy ondan 1 hafta sonrada benim ya anladığım kadarıyla ozaman 38+2 de sezeryana alacak ya benim doktorum daha tarih vermedi ama bana 25 temmuza verecek gibi geliyo ozaman da 39+4 günlük oluyoruz biz ya erken gelirse niye bu kadar bekliyo benim doktor bebiş ufak biraz gelişimde 1 hafta geriden ondanmı acaba ay korkuyorum bu kadın tarih verene kadar bu velet gelecek perşembe gitcem kontrole ama kendi doktorum yok yine alamayacağım tarih te bir dahaki haftaya kalacak neyse ozaman da perşembeyi beklemem salı-çarşamba giderim artık.
tamam canım öyle yapacağımAynı gün doğururuz
Sen hazırlıklı git, ne olur ne olmaz, banyonu filan yap...
evet canım bebişte bir hafta geriden geliyo o yüzden bekleyebilir son haftayı bakalım 20 sinde öğreneceğizkızlar saolun bakalım allah kısmet ederse haftaya bu sıralar hakan kucağımda olacak
primanın ilk hediyesini ben gecen hafta aldım tupper mama kapları gerçekten güzel 2 tane de duracell pill var ilginç gelen darısı sizin başınıza
saol canım eğer sıkıntı yoksa sende bence 40 haftayı da bekle benim ilk doğumda bebek 10 gün geriden geliyordu o yüzden 40 haftayı doldurmuştuk
gülserencim sen merak etme teyzen alır izni yanında olur yalnız kalmazsın
morgüller maşallah senin bebiş de kilolu olacak gibi benim dr da ilk başta 22 si demişti ama gelişimi önden gidince ikna ettim dr u 38+2 de alsın diye
morgüller maşallah senin bebiş de kilolu olacak gibi benim dr da ilk başta 22 si demişti ama gelişimi önden gidince ikna ettim dr u 38+2 de alsın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?