**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

Mamaya alıştırmadım, sadece gelen o sarı suyla doymayınca mama verdim, malum açlık da bebekte sarılık yapıyor bugün doktora götürdük, sarılık yok dedi..3.gün süt geldi şimdi gayet iyi emiyor.

sütünüz gelmezse mama vermemezlik yapmayın aynen açlıkta sarılık yapıyo bebişi ama süt gelmiyo diyede emzirmemezlik yapmayın emdikçe süt gelir bu arada dün gece rüyamda oğlumu gördüm nasıl emziyorum maşallah bir sütüm var baya yani anlamı ne acaba bide önceki yazım hakkındada yorum bekliyorum bu hafta diğer doktoroda sorcam geç kalmamışmı kendş doktorum diye

Niye 39+4 de gün verecek gibi durduğunu düşünüyorsun? O zamana kadar yok mu dr un :44:

Ayrıca artık 38 bitince alıyorlarmış sezeryana, ne kadar içerde kalırsa kar..

Niye 39+4 de gün verecek gibi durduğunu düşünüyorsun? O zamana kadar yok mu dr un :44:

Ayrıca artık 38 bitince alıyorlarmış sezeryana, ne kadar içerde kalırsa kar..

doktorum 18 de geliyo benim kontrol 20 sinde hep bekleriz son güne kadar belki döner demişti bende o yüzden 25.de alır diye düşüniyorum ozamanda 39+4 oluyo bide bebek 1 hafta geriden yani 38+4 de almış gibi olacak bakalım bir gelsin ben gideyim 20 sinde sata göre doğum 27 bide dediğin gibi ne kadar fazla kalırsa kar

Herkese selamlar :92::92::92:

Doktordan geldikkk, Maşallah Maşallah Maşallah çok datluydu

Gözleri açıktı

Doktora aklımdaki tüm soruları sordum....

Sezeryan doğumda rahim tamamen temizleniyor....

İç karın tabiki dikiliyor Morgüllercim ne biçim soru o (netten okumuştum, her doktor dikmiyormuş filan diye)

Adet sancısı gibi ağrılar olur artık tabi son aydasın, gayet normal...

Süt hemen gelmeyebilir ama mamaya hayır sürekli emzireceksin elbet sütün gelecek Morgüller

22 Temmuz saat 8:30, oğluma kavuşma anım

Fıtık var, epidural riskli morgüller, onu unut sen

Konuşmaları yaptı doktorum :94:

Bol bol oğlumu izledikkk, doktor ben seni yerimmmm dedi, kıskandım

Oğlum 3400 gr olmuş, boyumuzu artık ölçemeyiz, sağlıklı sonuç alamayız dedi doktorumuz...

Bizden bu kadarrr

hayılı olsun canım maşallah oğluşunada
off ya sizinde belli oldu tarihiniz bir benim olmadı gebelik çizelgen doğrumu 37 demisin bak ben 38 oldum daha tık yok ama benim oğluşum ufak sizinki gibi tosun değil geçen perşembe 2860 grdık doktorum bekliyo o yüzden galina

cnm 2860 gayet normal bi kilo....

sen kesin sezeryan mı olacaksın?

çizelgem doğru...

son 2 aydır yan duruyo doktor dönmesi zor dedi ama son haftaya kadarda bekleyelim dedi ilk bebeğin sende normal istiyosun dönmezse sezeryan alırız diye konuştuk en son o yüzden bekliyoruz son haftayı ama ne yalan söyleyim artık normalde istemiyorum kendimi sezeryana alıştırdım galiba istemeden.

naz hoşgeldin bu arada nasılsın canım

Hmm 38 bitince alıyorlar canım.. mesela benim 38+4....

39+4 çok geç olur gibime geldi.... zaten bir çok bebek 39. haftada doğuyor...

Nazcımm hoşgeldin.... bebek haberi bekliyoruz senden

bu hafta doktorum yok benim tatilde haftaya gelecek o yüzden bu hafta gün veremezler haftaya bende 20.de gideceğm doktora tam ozamanda 39+0 oluyoruz belki ertesi güne verir belli olmaz
ben 39+4 diyorum

bu hafta doktorum yok benim tatilde haftaya gelecek o yüzden bu hafta gün veremezler haftaya bende 20.de gideceğm doktora tam ozamanda 39+0 oluyoruz belki ertesi güne verir belli olmaz
ben 39+4 diyorum

Sen şartlama kendini, gittiğin gün doğum derse ne yapacaksın???

valla 2 gün daha bekler senle aynı gün doğururum

aman çantam hazır eşimi eve yollar aldırırım napayım

kızlar saolun bakalım allah kısmet ederse haftaya bu sıralar hakan kucağımda olacak
primanın ilk hediyesini ben gecen hafta aldım tupper mama kapları gerçekten güzel 2 tane de duracell pill var ilginç gelen darısı sizin başınıza

saol canım eğer sıkıntı yoksa sende bence 40 haftayı da bekle benim ilk doğumda bebek 10 gün geriden geliyordu o yüzden 40 haftayı doldurmuştuk

gülserencim sen merak etme teyzen alır izni yanında olur yalnız kalmazsın

morgüller maşallah senin bebiş de kilolu olacak gibi benim dr da ilk başta 22 si demişti ama gelişimi önden gidince ikna ettim dr u 38+2 de alsın diye

Aynı gün doğururuz

Sen hazırlıklı git, ne olur ne olmaz, banyonu filan yap...
tamam canım öyle yapacağım
evet canım bebişte bir hafta geriden geliyo o yüzden bekleyebilir son haftayı bakalım 20 sinde öğreneceğiz

morgüller maşallah senin bebiş de kilolu olacak gibi benim dr da ilk başta 22 si demişti ama gelişimi önden gidince ikna ettim dr u 38+2 de alsın diye

Canım benim oğlan yemek yemeyi seviyor

Ama sezeryandan dolayı erken alınacak... 10 günü var oğlumun... yemeye dışarda devam edecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…