canım yaşadıkların çok zor şeyler allah yardımcın olsun bebek seni darda koymaz inşallah ailenden kimse yok mu doğum zamanında yanına gelecekcanım allah dermansız dert vermesin kimseye,eşim iş için 3 günlügüne şehir dışına çıkmıştı ve o seyehatteyken ben hamile oldugumu ögrendim sölemek için gelmesini bekledim ama haala gelmedi:))ve şuan 35 haftalık hamileyim,nese ailem eş dost akraba hiç kimsem yok yaşadıgım şehirde aileme bişey söyleyemedim sölesemde deişen bişey olmucaktı zaten arkadaş çevre dersen nedendir anlamadım arkadaş falan kalmadı çevremde 1 arkadaşım hariç insanın bi ayagı tökezledimi kimse kalmıyomuş maalesf daha neler neler 35 haftamı koca bi evde tek başıma geçirdim aşermelerim hastalanmalarımız dr ziyaretlerimiz vs vs hepsinde yanlızdım dogumumdada yanlız olucam, yinede bunun bi sınav oldugunu daha kötü durumda olanlar vardır diye düşünüp halime şükrediyorum bunlarda geçer elbet sende sıkma canını bebişin olsun kendini ona ada takma kimseyide kafana..
ayyy kızlar ayakları şişen var mı yaa
3 gündür şişiyo benim
selamlar bugün dr daydık kesin 18 temmuz sabah 8 de olacak sezeryan ameliyathane ayarlandı bakalım son 1 hafta artık tabii erken gelmezse
canım yaşadıkların çok zor şeyler allah yardımcın olsun bebek seni darda koymaz inşallah ailenden kimse yok mu doğum zamanında yanına gelecek
gelecekte bugünleri hatırlayıp gülüp geçeceksin inşallah
valla benim son 2 haftadır şişme ne kelime davul oldu iyice hele 2 gündür ellerimi kullanamıyorum perişan oldum iyice gece uykuları da gitti şimdi uykum var mesela dün gece nerdeyse bütün gece ayaktaydım
hadı hayırlısı olsun son 1 hafta cok heyecanlıselamlar bugün dr daydık kesin 18 temmuz sabah 8 de olacak sezeryan ameliyathane ayarlandı bakalım son 1 hafta artık tabii erken gelmezse
canım yaşadıkların çok zor şeyler allah yardımcın olsun bebek seni darda koymaz inşallah ailenden kimse yok mu doğum zamanında yanına gelecek
valla benim son 2 haftadır şişme ne kelime davul oldu iyice hele 2 gündür ellerimi kullanamıyorum perişan oldum iyice gece uykuları da gitti şimdi uykum var mesela dün gece nerdeyse bütün gece ayaktaydım
Gulserencim adina cok uzuldum hayirlisi ne diyelim
hadi ama kizlar bebis bekliyoruz gelen yok mu gelince hep birlikte gelcekler sanirim
Gemcim ne bilim kaynatirsam erir yanulur diye dusundum chicconun emzigini aldim
Bugun bebemin bezinide aldim bi kuvet eksigimiz kaldi
çalışan gebeler sorum sizeeee
37+0 damı alıcas raporu
canım eğer sezeryan olmayacaksa 37+6 dan sonra yani 38 de alıyorsun benim sezeryan olacağı için 32 haftalık rtaporu da iş göremez raporununa ona göre almıştımçalışan gebeler sorum sizeeee
37+0 damı alıcas raporu
oğlumdan izim alabilirsem bakayım demiştim ama uydu da çıkmıyomuş kabloluda vardı ama uydu da bulamadımBursa dısındakıler uydudan veya dıgıturkten bursa olay tv ızleme sansınız varsa dogum sonrası surec konusuluyo
hadı hayırlısı olsun son 1 hafta cok heyecanlı
ac kılo olmus bebısın
canım 3100 gr yaklaşık dedi 3 kg civarında olur dedi dr ultrason aletleri biraz daha yüksek gösterir değerleri dedi bakalım nasıl gelcek bebem
eğer arada erken doğuran olmazsa 4. bebek bizimkisi olacak bakalım heyeceanlandım işin doğrusu dr kesin saati falan verince bakalım allah yardımcımız olsun
vaktı gelen gelecek elbet sabırsızlanma
cok kaynatmadım ben hatta yurtdısından gelenlerde kaynamıs suyu bı bardaga koyup ıcınde bekletın dıodu onları ole yaptımm
çalışan gebeler sorum sizeeee
37+0 damı alıcas raporu
bi daha mı rapor alıcaz
ben bilmiyodum
32 den 5 hafta geçtimi gidiyoruz sanıyodum
bugun coooooook halsızım ya ck kotu hıssedıyorum basım döndü ilk defa
14.30 da randevum var, kafa görünüyor derse dr kulaklarını çınlatırım
ayyy kızlar ayakları şişen var mı yaa
3 gündür şişiyo benim
haftasonu misafirim vardı bugün evi temizledim biraz ama bittim vallahi. Alt tarafı süpür sil yaptım. Toz falan alamadım inş. oda yarına artıksıcaktan uyuyamıyorum ben ağrısından yürüyemiyorum:84: Doğumdan sonra bu sıcak basmalar geçecek mi aceppp Doktora gidecek arkadaşlardan güzel haberler bekliyoruz bizde gün saymaya başladık 19 una 8 gün kaldı
bugun coooooook halsızım ya ck kotu hıssedıyorum basım döndü ilk defa
Pur nıye gelmedı hala acaba :26:
kızlar;
napıyorsunuz???
annemin getirdiği cicilerin etiketlerini kestim. makineye hooppp!!!
annannemizde oğlumun yorganını yıkadı...
çokkk sıcak pişiyoruz...
oğlum tepmeye devam ediyor...
görenler karnın aşağı inmiş demeye başladı...
her an tetikteyiz bakalım nolcak:)
heran gelebılır artıııkkk
senın haftanı gorucekmıyım cok merak edıyorum
selamlar bugün dr daydık kesin 18 temmuz sabah 8 de olacak sezeryan ameliyathane ayarlandı bakalım son 1 hafta artık tabii erken gelmezse
Pur nıye gelmedı hala acaba :26:
biraz önce çınladı ama sen sanki geziomuşsun gibime geliyo
poposunu ve kızını gezdiriyodur :82:
erırmı kızım hıc
cok uzuldum senın adına Allah sana sabır ve kuvvet versın canım bebegın butun hayatını guzellestırsın ınsallah
40 haftayı gorcem ben erken dogurcan dıyen dr unda agzına tukurcemBöyle diye diye 36yı gördün
Bi kaç yere uğrayayım dedim de, yok bundan sonra tövbe
Drdan geldik az önce, kızım tam dönmemiş ama dönüş yolundaymış
Son anda akrobatik hareketler yapmaz umarım
51 cm 2950 gr olmuş, suyu plesentası normal, gayet iyi durumda cimcimem
Amaaa içerde sıkılmış küçük hanım sanırım bize dudak büzen komik bir kare verdi
Eki Görüntüle 222901
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?