bana bugün birisi doğum yapcakmış gibi geliyo
14.30 da randevum var, kafa görünüyor derse dr kulaklarını çınlatırımbana bugün birisi doğum yapcakmış gibi geliyo
erırmı kızım hıcKizlar emzigi nasil dezenfekte ettiniz kaynattiniz mi erimedimi :))))
canım allah dermansız dert vermesin kimseye,eşim iş için 3 günlügüne şehir dışına çıkmıştı ve o seyehatteyken ben hamile oldugumu ögrendim sölemek için gelmesini bekledim ama haala gelmedi:))ve şuan 35 haftalık hamileyim,nese ailem eş dost akraba hiç kimsem yok yaşadıgım şehirde aileme bişey söyleyemedim sölesemde deişen bişey olmucaktı zaten arkadaş çevre dersen nedendir anlamadım arkadaş falan kalmadı çevremde 1 arkadaşım hariç insanın bi ayagı tökezledimi kimse kalmıyomuş maalesf daha neler neler 35 haftamı koca bi evde tek başıma geçirdim aşermelerim hastalanmalarımız dr ziyaretlerimiz vs vs hepsinde yanlızdım dogumumdada yanlız olucam, yinede bunun bi sınav oldugunu daha kötü durumda olanlar vardır diye düşünüp halime şükrediyorum bunlarda geçer elbet sende sıkma canını bebişin olsun kendini ona ada takma kimseyide kafana..
ayyy kızlar ayakları şişen var mı yaa
3 gündür şişiyo benim
benim bir aydır şişmekteayyy kızlar ayakları şişen var mı yaa
3 gündür şişiyo benim
kızlar;
napıyorsunuz???
annemin getirdiği cicilerin etiketlerini kestim. makineye hooppp!!!
annannemizde oğlumun yorganını yıkadı...
çokkk sıcak pişiyoruz...
oğlum tepmeye devam ediyor...
görenler karnın aşağı inmiş demeye başladı...
her an tetikteyiz bakalım nolcak:)
ne supurmek ne sılmek valla tamamen saldım ben ..ayaklarım ve kalca kemıklerı cok agrıyo benım :84:haftasonu misafirim vardı bugün evi temizledim biraz ama bittim vallahi. Alt tarafı süpür sil yaptım. Toz falan alamadım inş. oda yarına artıksıcaktan uyuyamıyorum ben ağrısından yürüyemiyorum:84: Doğumdan sonra bu sıcak basmalar geçecek mi aceppp Doktora gidecek arkadaşlardan güzel haberler bekliyoruz bizde gün saymaya başladık 19 una 8 gün kaldı
heran gelebılır artıııkkkkızlar;
napıyorsunuz???
annemin getirdiği cicilerin etiketlerini kestim. makineye hooppp!!!
annannemizde oğlumun yorganını yıkadı...
çokkk sıcak pişiyoruz...
oğlum tepmeye devam ediyor...
görenler karnın aşağı inmiş demeye başladı...
her an tetikteyiz bakalım nolcak:)
oohh miss herşey
az kaldı senin artık
ben hala işteyim
ama çok zor geliyo artık
gece sıcaktan uyuyamıorum
gündüz de iş yerinde uykudan gözümü açamıyorum
zaman çabuk geçsin!!!!
ewet gerçekten zor artıkdaha cıkmadınmı ızneeeee ayyyy cok zor yaaa
valla işim gereği ayakta daha çok zaman geçiyocokmu ayakta duruyosun acaba :26:
maşallah..haftasonu misafirim vardı bugün evi temizledim biraz ama bittim vallahi. Alt tarafı süpür sil yaptım. Toz falan alamadım inş. oda yarına artıksıcaktan uyuyamıyorum ben ağrısından yürüyemiyorum:84: Doğumdan sonra bu sıcak basmalar geçecek mi aceppp Doktora gidecek arkadaşlardan güzel haberler bekliyoruz bizde gün saymaya başladık 19 una 8 gün kaldı
benim bir aydır şişmekte
ayaklarım iki numara büyüdü
bacaklarım desen davul
herkese merhaba,
Allah'ın izniyle iş yerinde son haftam
geceleri sıcaktan uyumak tam bir kabus, izne çıkayımda gündüzleri uyuyayım biraz uyku depolayım bari
bi daha mı rapor alıcazçalışan gebeler sorum sizeeee
37+0 damı alıcas raporu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?