herşey bi yana insanın böyle zor bi dönemdeyken yanlız olması eşinin ailesinin umursamamsı okadar ağır geliyoki yedi kat eller arayıp destekoluyolardua ediyolar ne eşim ne ailem bu kıza destekolalım moral verelim demiyolar ne acııı....
kızlar bişey sormak istiyorum dr dogum için agsts ilk haftası diyo şuan bebiş 2350 3 haftada nekadar kilo alabilir acaba???
slmlar
maşallah serap bebeğin çok tatlı allah nazardan saklasın
keramos maşallah bebişşin tosun olacak gibi bakalım yarın bizim bebemiz kaç kilo olmuş olacak gecen ptesi 3030 gr idi dr fazla almaz bu saatten sonra dedi merakla bekliyoruz bizde sonucu
kıslar doktora gittik...
3.303 kg olmusuz. sesli okuyun... çok seksi oluyor
nst ye bağlandık. kalp atışları ii. sancı yok.
artık 3-4 günde bir girmelisin dedi
kan ve idrar testi yaptı. no problem!!!
yüzünü tek eliyle kapatıyordu. yarım yarım gösterdi kendini.
tabiyki de annannemis geldi... bisürü ciciler almış gelmiş...
son anda atak yaptım kocaman oldum ısteBeytlena cok ise yarar bilgiler veriyorsun sagolasin
ruveydanur gecmis olsun canim ins en hafif sekilde atlatir yavrucun dualarimiz seninle
gemcim biran kendi gobusumu gordum masallah bi karnina almis gibisin sevko kocaman olmus kocaman.... Bu arada ben 19 kiloyu devirdim hihihihi.....
gecen kontrolunde nekadardı???kızlar bişey sormak istiyorum dr dogum için agsts ilk haftası diyo şuan bebiş 2350 3 haftada nekadar kilo alabilir acaba???
hıııc anlaıyorum boylelerını Allah ıslah etsın tez zamanda:88:herşey bi yana insanın böyle zor bi dönemdeyken yanlız olması eşinin ailesinin umursamamsı okadar ağır geliyoki yedi kat eller arayıp destekoluyolardua ediyolar ne eşim ne ailem bu kıza destekolalım moral verelim demiyolar ne acııı....
nasıl hastane yahuuu çeksiler 2-3 poz nolucak ki..Bu arada dün doğuma eşimin gelemeyeceğini öğrendim. Kimseyi almıyorlarmış doğumhaneye. Eşim yırttı yaniAnlaşmalı doğum fotocuları varmış telini verdiler aramadım henüz ama çok para isteyeceklerinden eminim. Hemşirelerden rica etsek 1 poz çekerler mi diye sordum yok dedi yönetimdeki kadın. Doktorumdan rica edeceğim ben yine de belki çekebilirler. Aslında bebişin kordonunu eşim kessin istiyordum:82:
maşallah.. sağlıkla doğsun kocaman olmuş vallahi..
kıslar doktora gittik...
3.303 kg olmusuz. sesli okuyun... çok seksi oluyor
nst ye bağlandık. kalp atışları ii. sancı yok.
artık 3-4 günde bir girmelisin dedi
kan ve idrar testi yaptı. no problem!!!
yüzünü tek eliyle kapatıyordu. yarım yarım gösterdi kendini.
tabiyki de annannemis geldi... bisürü ciciler almış gelmiş...
Kizlar emzigi nasil dezenfekte ettiniz kaynattiniz mi erimedimi :))))
Kizlar emzigi nasil dezenfekte ettiniz kaynattiniz mi erimedimi :))))
herşey bi yana insanın böyle zor bi dönemdeyken yanlız olması eşinin ailesinin umursamamsı okadar ağır geliyoki yedi kat eller arayıp destekoluyolardua ediyolar ne eşim ne ailem bu kıza destekolalım moral verelim demiyolar ne acııı....
canım allah dermansız dert vermesin kimseye,eşim iş için 3 günlügüne şehir dışına çıkmıştı ve o seyehatteyken ben hamile oldugumu ögrendim sölemek için gelmesini bekledim ama haala gelmedi:))ve şuan 35 haftalık hamileyim,nese ailem eş dost akraba hiç kimsem yok yaşadıgım şehirde aileme bişey söyleyemedim sölesemde deişen bişey olmucaktı zaten arkadaş çevre dersen nedendir anlamadım arkadaş falan kalmadı çevremde 1 arkadaşım hariç insanın bi ayagı tökezledimi kimse kalmıyomuş maalesf daha neler neler 35 haftamı koca bi evde tek başıma geçirdim aşermelerim hastalanmalarımız dr ziyaretlerimiz vs vs hepsinde yanlızdım dogumumdada yanlız olucam, yinede bunun bi sınav oldugunu daha kötü durumda olanlar vardır diye düşünüp halime şükrediyorum bunlarda geçer elbet sende sıkma canını bebişin olsun kendini ona ada takma kimseyide kafana..
canim ben simdi anlayamadim esin 3vgunlugune gitti hala gelmedimi
ee hamile oldugunu biliyormu (seni uzmek istemem anlatmayabilirsin canim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?