Hastane çantama koyduklarımın hepsi işe yaradı açıkçası, hastane çıkışı setini olduğu gibi almıştım,battaniyesi falan,havalar sıcak ama bebek ilk anne karnından dışarı çıktığında üşüyecek ayrıca bebeğin sıcaklığının normal olduğuna bakmak için ellerini ve ayaklarını baz almayın, yüzüne ve boynuna bakın..Bebek maması almamıştım o lazım oldu, 2 gecelik almıştım, ikisinide kullandım diğerine kan bulaştı çünkü:44:siz dener misiniz bilmem ama ben denedim bebek sarılık olmasın diye 2 kaşık şekerli su içirdim çok şükür bebek de sarılık yok.Bebek çantasına; Hastane çıkış seti,ağız mendilleri,pamuk,12 tane bebek bezi( 8ini kullandım )pijama altları,bebek havlusu, çorabı,biberon koymuştum mamayı onun içinde yaptım, kaşığımıda koymuştum,yastığı, ana kucağı, terlik, ben hasta bezi almadım hastane kendisi vereceğiz dedikleri için, o da çok lazım çünkü ilk kanama biraz fazla oluyor, sonra azalıyor, yatağın altına sermiştik hemde giyinebilirsiniz dediğinde kendime kullandım,
Kendi çantama ; 2 gecelik, saç tokalarım, roll-onum, tarağım, ıslak mendil, kağıt havlu, pedlerim, çoraplarım, 3-4 tane külot, atlet, göğüs pedi, göğüs kremim, koydum süt gelmedi ama bebek emdikçe ağrıdı,krem sürüp, ped koydukça rahatladı göğsüm.fotoğraf makinesi, telefonum, şarj cihazım, ben göğüs pompası almadım, yada göğüs ucu,çünkü benim göğsümün ucu vardı, pompaya da gerek kalmadı sezeryandan sonra 3 gün içinde süt geliyor..Çantalarım bundan ibaret, birde bayanlar sezeryandan sonra dikişler alınana kadar banyo yapamıyoruz ya siz düzenli olarak göğüslerinizi ılık suyla yıkayın hergün, göğsün yıkanması da sütün gelmesini hızlandırıyor..Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana..Aklınıza gelirse sorun ben yazarım...Herkesi bebişimle beraber selamlarrr
arkadaşlar geçen yazmıştım bebekte kalp büyümesinden şüpheleniyolar diye işte dün tekrar gittim hastaneye bebete kalp yetmezliği tesbit edildi herhafta çocuk pediatrikardioloğ tarafından takip edilmem gerekiyo hastanemizdeki kardiolog doktorumuz yıllık znine ayrılmış bu sebeble izi istanbul çapa ya sevkettiler istanbula gidicez pazartesi hiç etrafınızda flan duydunuzmu bunu tedavisi varmı yada nasıl müdahele ediliyo doktor bi açıklama yapmadı netten araştırd bişi bulamadım ne zormuş insanın evledının böyle hastalığı olması iki gündür ne yaşadığımı bilmiyom içimden hiç bişey yapmak gelmiyo yavrum daha doğmadan nelerle karşılaşıyo rabbim kimseye böyle bi dert vermesin dualarını eksik etmeyin nolur
ooooy msllh kocaman olmus elma kurdu
sagol teysesı :78:
o elma kurdu sankı tazmanıa canavarı artık eskısı kadar masum degıl
sız ne alemdesınız yolundadır umarım hersey
Hastane çantama koyduklarımın hepsi işe yaradı açıkçası, hastane çıkışı setini olduğu gibi almıştım,battaniyesi falan,havalar sıcak ama bebek ilk anne karnından dışarı çıktığında üşüyecek ayrıca bebeğin sıcaklığının normal olduğuna bakmak için ellerini ve ayaklarını baz almayın, yüzüne ve boynuna bakın..Bebek maması almamıştım o lazım oldu, 2 gecelik almıştım, ikisinide kullandım diğerine kan bulaştı çünkü:44:siz dener misiniz bilmem ama ben denedim bebek sarılık olmasın diye 2 kaşık şekerli su içirdim çok şükür bebek de sarılık yok.Bebek çantasına; Hastane çıkış seti,ağız mendilleri,pamuk,12 tane bebek bezi( 8ini kullandım )pijama altları,bebek havlusu, çorabı,biberon koymuştum mamayı onun içinde yaptım, kaşığımıda koymuştum,yastığı, ana kucağı, terlik, ben hasta bezi almadım hastane kendisi vereceğiz dedikleri için, o da çok lazım çünkü ilk kanama biraz fazla oluyor, sonra azalıyor, yatağın altına sermiştik hemde giyinebilirsiniz dediğinde kendime kullandım,
Kendi çantama ; 2 gecelik, saç tokalarım, roll-onum, tarağım, ıslak mendil, kağıt havlu, pedlerim, çoraplarım, 3-4 tane külot, atlet, göğüs pedi, göğüs kremim, koydum süt gelmedi ama bebek emdikçe ağrıdı,krem sürüp, ped koydukça rahatladı göğsüm.fotoğraf makinesi, telefonum, şarj cihazım, ben göğüs pompası almadım, yada göğüs ucu,çünkü benim göğsümün ucu vardı, pompaya da gerek kalmadı sezeryandan sonra 3 gün içinde süt geliyor..Çantalarım bundan ibaret, birde bayanlar sezeryandan sonra dikişler alınana kadar banyo yapamıyoruz ya siz düzenli olarak göğüslerinizi ılık suyla yıkayın hergün, göğsün yıkanması da sütün gelmesini hızlandırıyor..Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana..Aklınıza gelirse sorun ben yazarım...Herkesi bebişimle beraber selamlarrr
kıslar doktora gittik...
3.303 kg olmusuz. sesli okuyun... çok seksi oluyor
nst ye bağlandık. kalp atışları ii. sancı yok.
artık 3-4 günde bir girmelisin dedi
kan ve idrar testi yaptı. no problem!!!
yüzünü tek eliyle kapatıyordu. yarım yarım gösterdi kendini.
tabiyki de annannemis geldi... bisürü ciciler almış gelmiş...
kıslar doktora gittik...
3.303 kg olmusuz. sesli okuyun... çok seksi oluyor
nst ye bağlandık. kalp atışları ii. sancı yok.
artık 3-4 günde bir girmelisin dedi
kan ve idrar testi yaptı. no problem!!!
yüzünü tek eliyle kapatıyordu. yarım yarım gösterdi kendini.
tabiyki de annannemis geldi... bisürü ciciler almış gelmiş...
kızlar bişey sormak istiyorum dr dogum için agsts ilk haftası diyo şuan bebiş 2350 3 haftada nekadar kilo alabilir acaba???
benim bebişteki gelişmelere bakarsak haftada genelde 200 gr civarında alıyor 3 kg y önemli olan sağlıklı olması kilolu olması değil:)u bulur gibi ama eğer zayıf olursa da hiç endişelenme ilk doğumda bebek 2800 doğdu 1 hafta sonra 2400 e kadar düştü ama 3 aylıkken 7 kg olmuştu çok toparlamıştı
inşllh canmya bian önce toparlar,benim ilk bebegim ve ailemden falan hiç kimse yok yanımda yardımcı olup bakıcak oyüzden endişeleniyorum el kadar bebege nasıl bakıcam diye(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?