**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

Sağol canım başarırsın dedim ya Allahın vermiş olduğu içgüdüsel bir yetenek annelik,çok da güzel yapacaksın hatta sende benim gibi şaşıracaksın bunları ben nasıl yapıyorum diye...Yeter ki sağlıklıca kucağınıza alın..

çok teşekkür ederim, allah sağlıklıca sizleride nasip etsin...

Sende benim gibi normal doğum sancıları çekip de anlamadın mı acaba ?..Umarım doktora gitmişsindir.

inşallah detaylı araştırmada birşey çıkmaz.Allah'a emanet canım.

canım gözünüz aydın,Allah analı babalı büyütsün. ilk bebekti dimi cnm. maşallah çok çabuk adapte olmuşsun

Allah analı babalı büyütsün sağlıcakla inşallah

canım gözünüz aydın,Allah analı babalı büyütsün. ilk bebekti dimi cnm. maşallah çok çabuk adapte olmuşsun

sağol canım darısı başınıza, evet ilk bebek..Öyle bir duygu ki sen istemesen de o sana herşeyi yaptırıyor,pırt yapıyor seviniyorum kokusu bile güzel geliyor

tunaydın annecıkler
ayaklarıa basamıyorum sabahları cok acıo yaa

Taamdır

Ha bu arada benim karambole aldığım park yatak geldi.. Ali marka olan
Valla beğendim epey hiç öyle naylonumsu falan değil gayet güzel kumaşı
begendıysen suppperrrrrrr guzel gunlerde kullanın artık ıs kısımıza ısım bulmakta :111:
Yaa bi dakka..

Sen hani park yatak almıcaktın
begendıgım besık 600 tl park yatak 300 nıye almıyım park yatak
masallah tosuna ıyı bakıo annesı
sıcaklarda yenmıyor bısı bende almıyorum kılo bayadır
aaaaaa normal oldu dıye dusundum ben neyse onemlı degıl o..ıkınızde saglıklısınız ya cok sukur..op bızım ıcın totosunu cok tatlı masallah bayıldım Allah nazarlardan korusun sızı emıyormu sutun geldımı
suyun gelmısmıydı bu arada bıde sey sorcam dogumdan bıkac gun once ıshal olunuyormus dogrumu
:111::111: benı gıbı kararsız bırı cvp vermesın bu soruya

8 ay boyunca park yataktan baska bısı olmaz dıdım 15 gun once basladım sepet alcam demeye 4 gundur yıne park yatak dıyorum

Ben de regl ağrısı gibi bir ağrıyla uyandım sabah :111:
Bu zamana kadar hamiş değilmişiz sanki

İsim konusu.. off damarıma bastın

Graco için bebefix e de bak bi

Ayy şimdi doğurasım geldi
daha durrrrrrr olmaz sımdı
Ben de regl ağrısı gibi bir ağrıyla uyandım sabah :111:
Bu zamana kadar hamiş değilmişiz sanki

İsim konusu.. off damarıma bastın

Graco için bebefix e de bak bi

valla 33.haftada basladım hamıle oldugumu anlamaya jeton gec dusuo bende sanırım :111:

bakıyım cıcım orayada bakıyım ama benım koce almıs bıle olabılır neyse ben maıl atıyım hemen ona :86:

E çok güsel anlatıyo betylena :78:

hamileliğin zorlukları son aylarda çıkıyor hepimizde. Benimde belim de ayağımda ağrı var. Kasılma falan oluyor mu ben anlamıyorum :44: Sizin bebişler de gayet hareketliler mi? Son aylarda büyüdüklerinden dolayı hareketleri az olur diyorlar bizimki halay çekiyor ya Havalar geçen seneki kadar sıcak değil fakat ben gene de sıcaktan terlemekten uyuyamıyorum bu da çok sinir bozucu olmaya başlıyor sabah sinirden ağladım uyuyamıyorum diye yemek yapasım yok yiyesim de yok karpuz yiyip duruyorum. Yarın kontrol var bakalım neler diyecek doktorumuz

Bizimkinde de yer darlığı falan sorun değil, artık anasını sağlam zıplatıyor o kadar

Off puff derken sabah oluyor Geçen yıllarki gibi sıcaklar olsa napcaktık bilmiyorum

Ay kızlar okudum okudum ağladım..Zaten pek bi duygusalım.. Doğuranlar olmuş,maşallah
Allah analı-babalı büyütsün.Darısı bizim başımıza.Biz de haftaya kontrole gidicez,ondan sonra her hafta çağıracakmış
doktorumuz.
Gem cim...Doktora bi gidelim,sonra bilgileri veririm,bizi de eklersin olur mu?
Ne çabuk geldi doğum vakti,ne çabuk geçti zaman...Neler atlattık neler...
Fasulyeler kocaman oldu...Ben azcık daha ağlayım...Hadi görüşürüz.

Bizimkinde de yer darlığı falan sorun değil, artık anasını sağlam zıplatıyor o kadar

Off puff derken sabah oluyor Geçen yıllarki gibi sıcaklar olsa napcaktık bilmiyorum

Benimkide öyle purcum öyle kıpır kıpırki ..birde günde 3-4 kez hıçkırık tutuyo, içimde resmen hopluyo bebişim

Rabbim yardım ediyor bizlere. Gerçekten serin geçiyor bu yaz..

3 akşamdan beri bende uyuyamıyorum..Sinirden ağlıyorum bile..geceleri işkence gibi..Ayaklarımda kasılmalarım çok oluyo..Hayırlısıyla bi kurtulsak..

Puff benide ağlattın kuzum yaa ..Rabbim bizlerede o duyguları nasip etsin inşallah..Allah analı babalı büyütsün bebeğini..Öp onu bizim için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…