ayyy bu ne ben de istiyorum yahuuuuCidden eskitebilirim, bayıldım
Kızım da çok sevecek eminim
Görüntüler de gayet net:
Eki Görüntüle 219330 Eki Görüntüle 219331 Eki Görüntüle 219332
ege korkma canm zararı yok iğnenin..Betylena ; tebrik ederim hayırlı olsun bebişin sağlıkla mutlulukla büyüsün işallah
ben de dün doktora gittim ama kafam karıştı cok moralim bozuldu hala kendime gelemedim.bebişimiz 2 kilo civarında boyu 41 cm olmuş sanırım forumdaki en küçük bebek benimkisi nese artık kilosunu sorun etmiyorum ama doktorum hem alttan hemde üstten kontrol etti akciğer gelişmii için yapılan iğnelerden yapmaya başlıycaz dedi.aslında erken dogum riski olanlarda yapılıyormuş öle bi risk mi var dedim hayır ben tüm hastalarıma yaptırıyorum istisnasız, ama sende biraz erken başlıycaz dedi. haftada bir kez 2 doz şeklinde 3 hafta iğne olcaz.ilkini hemen yaptılar zaten orda.gelişimi birazcık geri ama dogum tarihini değiştirmez dedi.benm mide sorunu nedeniyle beslenme sorunum oldugu için birazcık geri kalmış dünya kadar şey ye dedi yediğim herşeyi iki katına cıkartıcam ilaçları da ve 10 gün sonra tekrar gidicem anlamadım neden bu kadar erken tekrar gel dedi.döne döne sordum bişe mi var risk mi gördünüz die yok dio acaba korkmıyım die mi öle dedi?doktoruma güveniyorum ama bide iğneyle ilgili bişeler okudum nette kafam daha da karıştı.habire kendimi telkin ediyorumbu iğneden olan var mı içimizde daha önce hiç okumadım acaba ben mi kaçırdım ya da bilgisi olan?
Kızlar ben doğum haberlerini okuyunca kalktım çantamı hazırladım walla bu gidişle daha erken erken diye diye hiç hazırlamayacaktım sanırım
erken degıl canım uzulme oyle bısey olursada ama sen nıye dogurca dıye dusunuyosun kı anlamadım:26:
keramos 3. de gitti kaldı 1
ayyyy ne oluya yaa listeye göre 3. sıradayım kalan ilk 3
morgüller 21 temmuz
karamos 23 temmuz
ve benn 27 temmuz bu arada 15 gün boşmuyuz?
ayy yaaa doğurmuş sırada sen varsın
Oğluşumu emzirdim bende yatıcam malım gece nöbeti var :) Çok güzel bişi ilk anne olacaklar yaaa dakikalarca bakmak istiyor insan, muhteşem bi duygu.Sütüm yavaş yavaş gelmeye başlıyo, size süt arttırıcı bi çay tarifi vericem onu yapın onu içtikten sonra çoğalmaya başladı bebeğinde gazını çıkartmaya yardımcı oluyor yarın sabah yazarım, size de lazım olacak..Doğumu dert etmeyin allah gücünü veriyor ama hazırlıklarınızı tamamlayın erkek çocuğu olmasına rağmen 2hafta erken geldi benimki sezeryanı bile beklemedi :) Son günler zor günler ayrıca sabırlı olun..Benim gibi doğumdan çıkıp bebeğinizi görünce bir çoğunuz ağlayacaksınız....Sağlıklı olsun bebişler en büyük mutluluk o
bende doğum belirtisi yok kiii amaaaa :)
ctesi kontrole giderken foto mak tlf sarj aleti vb herbişi alcam...
belki oğlumun sezercik olası gelir:)
ayyy bu ne ben de istiyorum yahuuuu
uyku setinide serdim harika oldu uyku setini yikamayi dusunmuyorum havalandirsam yeter mi yikayinca icindeki elyaflar felan dagilir diye dusunuyorum
bide su sinek olayi var burda cok sinek oluyo bebisi onlardan nasil korucaz yaaa fikri olan var mi
Oğluşumu emzirdim bende yatıcam malım gece nöbeti var :) Çok güzel bişi ilk anne olacaklar yaaa dakikalarca bakmak istiyor insan, muhteşem bi duygu.Sütüm yavaş yavaş gelmeye başlıyo, size süt arttırıcı bi çay tarifi vericem onu yapın onu içtikten sonra çoğalmaya başladı bebeğinde gazını çıkartmaya yardımcı oluyor yarın sabah yazarım, size de lazım olacak..Doğumu dert etmeyin allah gücünü veriyor ama hazırlıklarınızı tamamlayın erkek çocuğu olmasına rağmen 2hafta erken geldi benimki sezeryanı bile beklemedi :) Son günler zor günler ayrıca sabırlı olun..Benim gibi doğumdan çıkıp bebeğinizi görünce bir çoğunuz ağlayacaksınız....Sağlıklı olsun bebişler en büyük mutluluk o
ama onda yıkıyolar amac o zaten en son cıkarıp duru su dokuyolar :44:
ben yıne kuvet alırım o kesın zaten babası alsın tummysini
canım kılo ve boyu normalkı yanı onu dert etme ıgne hakkında bı bılgım yok erken dogumlarda yapıldıgını bılıorum sadece benım rıskım varken bahsetmıstı drum..mesela benım dr da 34 haftaya kadar progestan ıcırdı bana her hastasına verıomus senınkıde ıgne yapıormus dr una guvenıyorsan dert edecegın bısı yok ...bızde kımse olmadı sanırım ıgneden
bebek her sekılde beslenıyor benımde cok ıstahım yoktu bak sımdı tosun olabılır dıye sezeryan olma ıhtımalım var ..Allahım hepsını saglıklı bebısler olarak dunyaya getırmemıze ızın versın
bende ole yaptım anasının oyuncaklarıyla buyusun ama bı tane donence al yıne cımrılık yapma
aaa bendede var o belım sol kasıgıma vuruo sıyatıkmı oluyormus o :26:
ya benı dun arkadasım aradı dogurmadın dımı dıye herkes erken doguruo duyuyorum dıdı tırstım bende :18:
temmuz ortasında hepımız anne olcaz ole gıderse
Yaaaa çocuk odasını bende boyatmak ıstıyorum bakalım kocayı kandırabılcekmıyımmmm
Kızlar ben doğum haberlerini okuyunca kalktım çantamı hazırladım walla bu gidişle daha erken erken diye diye hiç hazırlamayacaktım sanırım
keramos 3. de gitti kaldı 1
gem teyze bizimde dogum tarihimiz kesinlesti listeye ekleyin kizimida.20 agustos da sezeryanla gelicek kizim.adi elis naz olucak ,istanbuldayz bizde. tombis bi kiz olcak sanrm simdiden 2130 gr minnosum:)
Bugün bahsetmiştim komşum doğurdu diye hatırlarsanız..
Akşam üstü eve geldiler gittik hemen
Ayy bebişş çok küçüüük, bana vermeye kalktılar kaçtım valla :18::18: Kızımı nasıl tutcam bilmiyorum :18::18:
Seçkiiinn hayırlı olsun
Detayları heyecanla bekliyoruzz
Bak gemin teysesinin de hiç belirtisi olmamış, hastaneye gidince bi ıkınmış çıkmış bebe
Canım işte linki
http://www.e-........../isikli_ve_sesli_yatak_oyuncaklari/tomy/tomy_yildizli_ruyalar/TOM-4822
Projektör şeklinde tavana dönen resimler yansıtıyor aynı zamanda ninni çalıyor
Link çıkmamış..
Tomy Yıldızlı Rüyalar diye aratırsan daha iyi olacak sanırsam..
Güle güle kullanın canım..
Ben de yatağı cibinlikli aldım sinek yüzünden, başka kimyasal bişi kullanmadan korumak zor
Ayy içim pır pır etti okudukça
Müsait olduğunda doğum hikayeni de paylaşırsan çok seviniriz
evvettt dün odamıs boyandı sabaha dek de boya kokusu gitmiş bileeee
şimdi dolap bekliyorus sipariş verildi 15 gün sora dolapta geliyo
anneannemizde dün bi dolu hastane çıkışı zıbın kıyafet elbise vs almış :81::81:
banyo termometresi ve emzik aldım bende :76:
bebek şekerleri , lohusa tacı , park yatağımız ,yastığımız yorganımız nevresimimiz,battaniyemizde var
haa dün annemle yatak sormaya gittik şu içine , adam satmadı bize yatak yatutturdu kemik gelişimi için en iyisi yün yün yaptırın die neyse youn araştırmayla bizde yün yapmaya karar verdik :86:
böle şeler işte
Bugün bahsetmiştim komşum doğurdu diye hatırlarsanız..
Akşam üstü eve geldiler gittik hemen
Ayy bebişş çok küçüüük, bana vermeye kalktılar kaçtım valla :18::18: Kızımı nasıl tutcam bilmiyorum :18::18:
maşallahhh
bi açıldın tam oldu yani
Serapcim seckincim hayirli olsun detaylari cok merak ediyorum umarim sagliklar yerindedir
Ogluslar erkenci az olan kizlardan ses seda yok tembel olcak kizlarimiz galiba :))))
Bizim bugun yatagimiz geldi kuruldu uyku setinide serdim harika oldu uyku setini yikamayi dusunmuyorum havalandirsam yeter mi yikayinca icindeki elyaflar felan dagilir diye dusunuyorum
bide su sinek olayi var burda cok sinek oluyo bebisi onlardan nasil korucaz yaaa fikri olan var mi
huhaaa bastım gaza
ama daha da çok iş var yıka ütüle dolapta taaaaaaaaaa 15 gün sora gelcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?